Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Spanje > Gran Canaria > Playa de Taurito > Aparthotel Mogan Princess***

Aparthotel Mogan Princess***
13 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Aparthotel Mogan Princess***

Algemene waardering7,8
Ligging7,1
Service8,4
Eten8,2
Kamers7,1
Kindvriendelijkheid8,5
Prijs/kwaliteit7,4
theo en anja
met partner
17 maart 2008
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij zijn door een "overboeking" in Mogan Princess beland, we hadden gekozen voor Lago Taurito via touroperator(17 andere personen ook). Het was geen slechte deal, genoten van het heerlijke eten, mooie kamers met prachtig uitzicht en het mooie weer.Ook prachtige badkamer en prima bedden. Ligging is wat minder vooral als je met kinderen gaat,om naar het strandje te gaan was het toch wel 10 min.lopen,terug is erg stijl.Hotel heeft wel gratis busservice naar het strand ook naar Mogan of Puerto Rico maar dan moet je wel meer op de tijden letten, en daar heb je niet altijd zin in. Ondanks de overboeking prima week gehad. Volgend jaar gaan we iets zoeken in het plaatsje Mogan,erg leuk daar.

hilde
met een groep
15 maart 2008
Ligging: 2
Service: 7
Eten: 5
Kamers: 2
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
4

een verschrikkelijk hotel: we zijn gisteren teruggekomen van een verblijf van 8 dagen met mijn vader in een electrische rolstoel: bij aankomst was er geen aangepaste kamer, toen werd aan mijn vader een kamer gegeven waar we met 4 mensen de rolstoel moesten opduwen wilde mijn vader zijn kamer inkomen. Uiteindelijk kreeg hij een kamer op de vierde verdieping zonder aanpassingen. Verder is het een hotel ver van de bewoonde wereld, aan het einde van de autosnelweg, jan kan alleen met een taxi of een auto iets zien van de omgevind

RVD
met oudere kinderen
7 januari 2008
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Wij zijn er in de kerstvakantie(2007/2008) geweest. Prachtig hotel. Het eten is fantastisch (een beetje op Englisch Breakfast gericht. Veel dingen worden vers gemaakt tijdens het ontbijd of avondeten. Wij hadden prachtig uitzicht op onze kamer. De airco werkt goed, en gaat automatisch aan als je de schuifpui dicht doet. Met de jaarwisseling was er een groot gala dineé met daarna een fantastisch vuurwerk. Verder was er elke avond een show.

Het hotel ligt hoog op de berg. Dat is alleen irritant als je ergens naar toe wilt. De lijnbus komt namelijk niet bij het hotel. Je moet eerst de berg af. (toch nog een flink stuk lopen (auto huren aangeraden)).

Verder kan ik niet anders zeggen dat de service en schoonmaak goed was. Altijd alles verschoond bedden opgemaakt etc...

Conclusie: Fantastisch hotel. Auto wel aangeraden.

Edith de Ruiter
alleenreizend
31 juli 2007
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

Goed hotel, prijs-kwaliteit verhouding is goed. Hier moet je zijn als je tot rust wil komen. Geen centrum met uitgaansgelegenheden in de buurt, rustig strand. Heerlijk eten, met veel verse vis. leuke bar met entertainment, piano bar! Ik ga in sept 2007 weer voor 15 dagen, kan niet wachten.

Jordi Steeno
25 februari 2007
Ligging: 9
Service: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij zijn naar dit hotel geweest in februari 2007.Het was een mooi hotel met propere(kleine)kamers.Het eten was heel goed, alleen de desserts (gebakjes)waren meestal niet echt lekker.Het hotel heeft een prachtig uitzicht over de zee en is heel hoog gelegen.Het is gebouwd in kleine blokken van 5 verdiepingen.Om je kamer te bereiken moet je vaak veel liften en trappen doen.Niet alle liften sluiten goed aan waardoor je vaak nog trappen moet doen.Het personeel en de animatie was vriendelijk en de meeste spraken zelfs nederlands.Goede prijs/kwaliteit, een aanrader!

Kelly
8 februari 2007
Ligging: 5
Service: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

Een net appartementen complex. Alleen een nadeel je zit boven op een berg wat erg jammer is. Er rijd maar een paar keer per dag een hotel bus. Het ontbijt is top alleen het avond eten is niet zoveel. Erg jammer is dat je echt aan het hotel vast zit er is weinig in de buurt. Er werken veel nederlandse mensen bij de receptie en animatie. kwa gasten zijn er veel engelse en duitsers,.

Jolanda
14 januari 2006
Ligging: 6
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
10

Prima hotel voor in de winterperiode, het is dan in deze plaats een paar graden warmer dan in playa del ingles.
Je hebt een prachtig uitzicht op de oceaan. Het eten is er heerlijk!!! De hotebus brengt je naar leuke plaatsen. Wij hadden de bustour over het eiland gedaan, best prijzig en onderweg ergens warm gegeten en dat was echt niet te eten. Hier hebben we dan wat van gezegd en daar hebben we later niets meer van gehoord (van Touroperator)
Verder prima vakantie.

Astrid en Mark
9 november 2005
Ligging: 6
Service: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij hebben in oktober een heerlijke vakantie gehad. Het diner was over het algemeen goed en uitgebreid. Het ontbijt was prima in orde. Ons appartement was van alle gemakken voorzien, schoon, goed werkende airco, schitterend uitzicht (zee) en een heerlijk bed.
Elke dag rijdt er een hotelbus naar porto Rico (touristisch), Peurto de Mogan(aanrader) en naar het strand van Playa de Tourito. Het strand van Playa de Tourito stelt weinig voor. De zwembaden zijn prachtig aangelegd en er zijn voldoende ligbedden met parasols. Als je houdt van terrassen en stappen is dit niet een goed adres. In playa de taurito is niets te beleven en lopend naar de naast gelegen plaatsen is niet te doen (geen wandelpromenade).
De VIP tour met de Belgische Mario is een aanrader.
Als je gaat voor rust en luxe zit je hier op het juiste adres.

Elise
15 juli 2005
Ligging: 9
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

SUPER HOTEL!! Vorig jaar januari geweest. Hele mooie kamers allen met zeezicht. Ook een heel mooi uitzicht vanaf het zwembad, daar mis je het strand niet. Heerlijk rustig. Met de hotelbus kun je naar puerto rico,playa de mogan een havenplaatsje,op vrijdag is er markt en daar moet je zeker heen Eten was erg goed voor ieder wat wils, wij gingen altijd voor een tweede keer naar het buffet eerst proberen wat het lekkerst is en dan nog een keer heen, ook erg lekkere toetjes. Animatie erg goed, ook de shows zijn goed en er is voldoende variatie alleen was bij ons de live-music echt vreselijk, grappig om te zien dat iedereen dan ook achterelkaar aan op stond. Wat als enig minpunt was dat je zelf je drinken moest halen en dat all-inclusive een aparte drankkaart had.

13 april 2005
Ligging: 9
Service: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

Op zich een mooi en goed verzorgd hotel,alleen een groot min punt is de all incl. formule.

's avonds in de bar wordt er verschil gemaakt tussen mensen met all in en mensen die alleen ontbijt of halfpension hebben. Mensen met all in dienen zelf hun drank te halen en anderen die aan dezelfde tafel of een tafel ernaast zitten krijgen hun drankjes geserveerd dit is een an al belachelijk heb dit kenbaar geamaakt bij de directie maar heb hier geen fatsoenlijk antwoord op gekregen.
Het eten vooral 's avonds mag wat meer variatie hebben.

Geef hier uw beoordeling van Aparthotel Mogan Princess***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-04-20 20:29:00
0.163 sec
vakantie