Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Spanje > Gran Canaria > Playa de Taurito > Hotel Mogán Princess****

Hotel Mogán Princess****
14 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 6

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Mogán Princess****

Algemene waardering6,0
Ligging5,4
Service6,2
Eten6,2
Kamers6,5
Kindvriendelijkheid9,7
Prijs/kwaliteit6,1

Heeft u Mogán Princess**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Goed eten, schoon, veel trappen, afgelegen
mjw
21 maart 2016
Ligging: 7
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 3
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Bij aankomst slechte informatie om kamer te vinden. We zaten in blok 4, elk blok heeft 4 verdiepingen. Lift, trap, lift, trap, weer stuk lopen enz. Koffers zelf meenemen naar kamer. De kamer was wel rustig met mooi uitzicht over zee. Het grote 2-persoonsbed was prima. Er zat een deur tussen onze kamer en die kamer ernaast (familiekamer) die in ons geval op slot was. De (kinder)kamer ernaast heeft 2-1 persoonsbedden Die kun je ook toegewezen krijgen dus. Niet alle kamers hebben uitzicht op zee. Er gaat regelmatig een shuttle naar het strand en 1 keer per dag naar Puerto de Mogan. Op het strand kun je stoelen en een parasol huren voor 9 euro totaal. In de beachbar kun je alle drankjes van de all in krijgen alsmede diverse snacks. 's Avonds is er animatie. Dit stopt rond 10.15 uur. Snel daarna is het hotel ook redelijk uitgestorven. Het eten is prima. Drinken matig. We vlogen laat terug

zwembad verwarmd?
Louiza van Gijzen vraagt:
23 september 2015

Graag wil ik weten of er een verwarmd zwembad is in februari. Bvd. Louiza

Nooit meer dit trap en berg hotel
30 oktober 2014
Ligging: 2
Service: 2
Eten: 5
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 3
Algemene waardering
2

Eten- koud, ijs gesmolten.
Kamer- goed maar de afvoer werkt niet.Ligt je zeer hoog dan hoor je ieder avond het lawaai van de andere hotels.
Auto huren ok maar alleen plaats onder aan de berg .Dus 1 kilometer berg lopen voor terug aan het hotel te komen.Er wordt iedere dag proces verbaal gemaakt wegens fout parkeren.
Wees in goede conditie anders blijf er gewoon weg.Wifi niet gratis en enkel bij de balie.6 euro per dag.

theo en anja
17 december 2010
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij zijn door een "overboeking" in Mogan Princess beland, we hadden gekozen voor Lago Taurito via touroperator(17 andere personen ook). Het was geen slechte deal, genoten van het heerlijke eten, mooie kamers met prachtig uitzicht en het mooie weer.Ook prachtige badkamer en prima bedden. Ligging is wat minder vooral als je met kinderen gaat,om naar het strandje te gaan was het toch wel 10 min.lopen,terug is erg stijl.Hotel heeft wel gratis busservice naar het strand ook naar Mogan of Puerto Rico maar dan moet je wel meer op de tijden letten, en daar heb je niet altijd zin in. Ondanks de overboeking prima week gehad. Volgend jaar gaan we iets zoeken in het plaatsje Mogan,erg leuk daar.

hilde
17 december 2010
Ligging: 2
Service: 7
Eten: 5
Kamers: 2
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
4

een verschrikkelijk hotel: we zijn gisteren teruggekomen van een verblijf van 8 dagen met mijn vader in een electrische rolstoel: bij aankomst was er geen aangepaste kamer, toen werd aan mijn vader een kamer gegeven waar we met 4 mensen de rolstoel moesten opduwen wilde mijn vader zijn kamer inkomen. Uiteindelijk kreeg hij een kamer op de vierde verdieping zonder aanpassingen. Verder is het een hotel ver van de bewoonde wereld, aan het einde van de autosnelweg, jan kan alleen met een taxi of een auto iets zien van de omgevind

RVD
17 december 2010
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Wij zijn er in de kerstvakantie(2007/2008) geweest. Prachtig hotel. Het eten is fantastisch (een beetje op Englisch Breakfast gericht. Veel dingen worden vers gemaakt tijdens het ontbijd of avondeten. Wij hadden prachtig uitzicht op onze kamer. De airco werkt goed, en gaat automatisch aan als je de schuifpui dicht doet. Met de jaarwisseling was er een groot gala dineé met daarna een fantastisch vuurwerk. Verder was er elke avond een show.

Het hotel ligt hoog op de berg. Dat is alleen irritant als je ergens naar toe wilt. De lijnbus komt namelijk niet bij het hotel. Je moet eerst de berg af. (toch nog een flink stuk lopen (auto huren aangeraden)).

Verder kan ik niet anders zeggen dat de service en schoonmaak goed was. Altijd alles verschoond bedden opgemaakt etc...

Conclusie: Fantastisch hotel. Auto wel aangeraden.

Edith de Ruiter
17 december 2010
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

Goed hotel, prijs-kwaliteit verhouding is goed. Hier moet je zijn als je tot rust wil komen. Geen centrum met uitgaansgelegenheden in de buurt, rustig strand. Heerlijk eten, met veel verse vis. leuke bar met entertainment, piano bar! Ik ga in sept 2007 weer voor 15 dagen, kan niet wachten.

Jordi Steeno
18 december 2010
Ligging: 9
Service: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij zijn naar dit hotel geweest in februari 2007.Het was een mooi hotel met propere(kleine)kamers.Het eten was heel goed, alleen de desserts (gebakjes)waren meestal niet echt lekker.Het hotel heeft een prachtig uitzicht over de zee en is heel hoog gelegen.Het is gebouwd in kleine blokken van 5 verdiepingen.Om je kamer te bereiken moet je vaak veel liften en trappen doen.Niet alle liften sluiten goed aan waardoor je vaak nog trappen moet doen.Het personeel en de animatie was vriendelijk en de meeste spraken zelfs nederlands.Goede prijs/kwaliteit, een aanrader!

Kelly
18 december 2010
Ligging: 5
Service: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

Een net appartementen complex. Alleen een nadeel je zit boven op een berg wat erg jammer is. Er rijd maar een paar keer per dag een hotel bus. Het ontbijt is top alleen het avond eten is niet zoveel. Erg jammer is dat je echt aan het hotel vast zit er is weinig in de buurt. Er werken veel nederlandse mensen bij de receptie en animatie. kwa gasten zijn er veel engelse en duitsers,.

Jolanda
19 december 2010
Ligging: 6
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
10

Prima hotel voor in de winterperiode, het is dan in deze plaats een paar graden warmer dan in playa del ingles.
Je hebt een prachtig uitzicht op de oceaan. Het eten is er heerlijk!!! De hotebus brengt je naar leuke plaatsen. Wij hadden de bustour over het eiland gedaan, best prijzig en onderweg ergens warm gegeten en dat was echt niet te eten. Hier hebben we dan wat van gezegd en daar hebben we later niets meer van gehoord (van Touroperator)
Verder prima vakantie.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Mogán Princess****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2016-07-30 11:14:48
0.253 sec

*