Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Home > Portugal > Algarve > Albufeira > Appartement Alto do Moinho****

Appartement Alto do Moinho****
84 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Appartement Alto do Moinho****

Algemene waardering8,3
Ligging7,7
Inrichting7,3
Hoeveelheid ruimte8,9
Kindvriendelijkheid7,1
Prijs/kwaliteit8,1

Heeft u Alto do Moinho**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Wifi aanwezig?
rob vraagt:
9 juni 2012

Hoi,

Wij gaan deze zomer ook naar Alto do Moinho en vroegen ons af of er wifi of andere mogleijkheden zijn om te kunnen internetten vanaf het park?

J.Klein antwoordt:
16 juli 2012

Geen WIFI wel internetten bij de receptie.

Al 6 keer geweest en ga in september weer.

Lekker rustig

Top app!
jonkers
2010 september - 2010 september
met vrienden
18 oktober 2010
Ligging: 7
Inrichting: 9
Hoeveelheid ruimte: 10
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Mooi ruim appartement!netjes onderhouden!goede schoonmaak!Klein stukje lopen naar de zee en t centrum maar goed te doen!

Buiten is het prima , app. is een bouwval.
K.J.
met partner
13 september 2009
Ligging: 8
Inrichting: 3
Hoeveelheid ruimte: 8
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 3
Algemene waardering
8

Volgens de gids van onze touroperator is het 4 sterren,ik kom niet verder dan 2 sterren(met een prijs van 4 sterren).Buiten ziet het er goed uit maar ons app.was een bouwval.Er was veel kapot,alle buiten verlichting was kapot(4 kapotte lampen bij receptie ingeleverd maar nimmer nieuwe ontvangen)'s avonds buiten zitten ging dus niet door.
Als je in de keuken een lade opende dan had je alleen het front in je handen.Koffie zetten was niet mogelijk.Goed sluiten van ramen en deuren was een probleem.Het was wel een ruim app. maar bijzonder sfeerloos,er staat een bank en een tafel en meer is er niet aanwezig.
Een hostes aanspreken was niet mogelijk,die hebben we van aankomst tot vertrek namelijk niet gezien.

prima te doen!
Nic
met vrienden
7 september 2009
Ligging: 7
Inrichting: 6
Hoeveelheid ruimte: 10
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Zeer ruim appartement. Beide slaapkamers een eigen badkamer! mooi terras met prachtig uitzicht over de zee en het centrum. 10-15min lopen naar het centrum, terug wel een hele klim omhoog. Vriendelijk personeel, heerlijk zwembad. Wasmachine en vaatwasser aanwezig, iedere dag schoonmaak en handdoekwisseling om de dag. Uitgaan in het centrum is erg gezellig, vriendelijke mensen en leuke barretjes/kroegen/clubs! Proppers aanwezig maar zijn niet vervelend.

Helemaal goed!
"de Beekers" (5 personen)
24 augustus 2009
Ligging: 8
Inrichting: 9
Hoeveelheid ruimte: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Beslist een aanrader!
Wij kunnen ons dan ook absoluut niet vinden in de negatieve reacties welke hiervoor gegeven zijn!
Het appartement is byzonder ruim en van alle gemakken voorzien.(Wasmachine, oven, 4 pits el. fornuis, vaatwasser, grote koelkast met vriezer enz.)Alles in prima staat, ziet er keurig uit!
6 Maal per week schoonmaak en wisselling handdoeken. Byzonder vriendelijk personeel en zo kunnen we nog wel een poosje doorgaan!
Wanneer je je goed inleest van te voren (b.v. toeristiek via je reisbureau) dan kom je absoluut niet voor verassingen te staan. Niets anders dan lof, wij hebben de afgelopen 15 dagen meer dan genoten van Portugal en dit prachtige complex.

Helemaal Goed!
Yvon
met jonge kinderen
12 augustus 2009
Ligging: 7
Inrichting: 8
Hoeveelheid ruimte: 9
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

Een mooi en ruim appartement met bijna alles erop en eraan. Het enige wat wij misten was een koffiezetapparaat... 6 x per week schoonmaak en wisselen handdoeken.Het complex is hoger gelegen in Albufeira, dus ja, soms wel ff moeite om van het gezellige centrum naar boven te tuffen. Lekker zwembad en een leuk barretje erbij met vriendelijk personeel. Het irritante "handdoekje leggen" is niet toegestaan maar gebeurd wel, dus je hebt de receptie achter je als je er iets van zegt. Aardige relaxte mensen bij de receptie! Wij spraken mensen die al 8 jaar bij Alto do Moinho kwamen, dus dat zegt genoeg. Uiteraard kan het zo zijn dat je net een misser hebt. Wij hebben hier in iedergeval een geweldig leuke vakantie gehad. Een aanrader dus.

rampzalig
Ad Belgie
8 juli 2009
Ligging: 7
Inrichting: 2
Hoeveelheid ruimte: 5
Algemene waardering
3

Als je aankomt ziet het er leuk uit .
Ben je binnen val je van de ene in de andere verbazing, wat een rotzooi en de helft van alles is stuk of gewoon kapot en wordt ook niet na aandringen gerepareerd.
Geen stoelen op een terras, kranen die alleen koud water geven, wasbakken waarvan de stop vastzit, geen gordijnen spleten in de voordeur, lampen die niet werken.
Alles gemeld aan de receptie en er is geen actie ondernomen om het te herstellen.Gewoon een zooi dus.

Nooit meer.
Susan
met partner
8 juli 2009
Ligging: 8
Inrichting: 1
Hoeveelheid ruimte: 6
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 1
Algemene waardering
5

Ligging appartement is mooi.(hoog)
Buitenkant appartement ziet er goed uit maar eenmaal binnen dan zakt de moed je in de schoenen. Inrichting sumier en niet compleet. In de keuken alleen maar koud water. Twee spots in de living waren kapot. Vanuit de living een mooi terras echter zonder tuinstoelen. Voordeur scheen de zon door. Boven badkamer groot met twee wastafels echter uit de ene kraan kwam alleen koud water en de andere kraan alleen warm water. De ene wasbak had geen stop en de andere wasbak zat de stop zo vast dat die er niet uit kon. De douchekop was klein en stuk. De bedden lagen erg hard. In de slaapkamer boven het raam was een rails aanwezig echter geen gordijn. Wat blijkt het complex bestaat uit 91 appartementen waarvan er 60 zijn verkocht en 31 voor de verhuur. Deze worden niet meer onderhouden vandaar. Appartementen zijn gehorig.
Bezocht met partner juni /juli 2009.

Erg mooi appartement
Familie
met oudere kinderen
12 juni 2009
Ligging: 8
Inrichting: 9
Hoeveelheid ruimte: 9
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Wij zijn eind mei met 5 personen naar dit appartementencomplex geweest. De voorgaande beoordelingen zijn niets teveel gezegd. Het appartement is inderdaad erg ruim. In ons huisje waren 2 badkamers aanwezig. De bedden waren wat aan de harde kant. Verder waren een vaatwasser en een wasmachine erg handig. Jammer dat we geen zwembadzicht hadden. Vanuit ons terras was het uitzicht wat minder: tegen een heg. Het zwembad was erg fijn, met de ligbedden, parasols en het mooie uitzicht op Albufeira en de zee! Minder handig was dat er geen grote supermarkt in de buurt was. Alisuper zat op 7 minuten lopen en de Lidl was 25 minuten lopen. Dan is een auto wel handig. In Albufeira zelf ben je zo. Erg gezellig dorp. Al met al vind ik dit appartementencomplex een echte aanrader als je niet perse in het centrum hoeft te zitten.

Zéker aan te raden !
Ria en Hennie
3 juni 2009
Ligging: 9
Inrichting: 10
Hoeveelheid ruimte: 10
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
10

Ik ben hier van 17 tot 24 mei 2009 geweest samen met mijn zus. Wij waren zeer onder de indruk van alles. Zeer schoon en mooi appartement. Dagelijkse wisseling van bedlinnen en handdoeken. Prachtig zwembad, mooi aangelegde tuin. De beenspieren hadden veel te verduren op de terugweg naar huis, maar dat wende snel. Albufeira oud is enorm gezellig. Leuke winkeltjes. Uit eten gaan is goed betaalbaar. Mocht ik ooit nog eens naar Albufeira gaan, dan ga ik zéker weer naar Alto do Moinho. Het enige wat wij misten was een Nederlandse zender op de tv. Maar dat is dan ook het enige. Voor de rest is het appartement van alle gemakken voorzien. Alles leek wel nieuw. Goede bedde. Ook belangrijk.

Geef hier uw beoordeling van Appartement Alto do Moinho****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Inrichting
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Hoeveelheid ruimte
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Appartement Alto do Moinho****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-07-28 12:17:42
0.582 sec
vakantie