Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Gezelschap

Advertenties


Home > België > Antwerpen > Antwerpen > Hotel Hyllit****

Hotel Hyllit****
16 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Hyllit****

Algemene waardering8,3
Ligging9,0
Service8,6
Eten8,4
Kamers8,6
Kindvriendelijkheid9,0
Prijs/kwaliteit8,2
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Hyllit**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Centraal geleden hotel
Yvonne
2011 november - 2011 november
met partner
1 december 2011
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
7

Ik had een klacht gelezen over de oude dekens die nog op bed liggen en had van te voren gebeld, nee mevrouw, die zijn vervangen door donzen dekbedden...dus niet, helaas lagen ze nog op bed. De airco/die op warme stand gezet kan worden deed het eerst niet ergggg koud op de kamer, na een uur kwam er iemand kijken nadat ik weer gebeld had. Voor 320.= 2 nachtjes die oude dekens kan echt niet!!! Kamermeisje heeft de 2e nacht dekbed voor ons gehaald, beter, ontbijt goed, ligging midden op de Keyerlei, ook goed.

goed hotel
josine
2011 augustus - 2011 augustus
met vrienden
30 augustus 2011
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

ingang in zijstraat, dus niet op keyserlei. bedden waren goed, ontbijt was goed, dus echt een aanrader.

superdeluxe hotel!
Riet
2011 augustus - 2011 augustus
met partner
23 augustus 2011
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

geweldig 4 sterren hotel. wij hadden 'n prachtige kamer, heerlijke (schone)douche,prima bedden, geweldig ontbijt en zeer vriendelijk personeel. Wij komen hier zeker terug, prima locatie in het centrum en vlakbij Centraal Station.
Minpuntje: openingstijden van het zwembad/sauna ed.

Schitterend hotel
Mary
2011 juni - 2011 juni
met partner
6 juni 2011
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Had een juniorsuite geboekt, heel grote kamer met een mooi uitzicht, bedden heel goed en heerlijk ontbijt,midden in het centrum, ga beslist nog eens terug

Kortom ... een goed 4-sterren-hotel !
Peter & Jolanda Huijskens
2011 maart - 2011 maart
met partner
7 maart 2011
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 7
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Allerhande voorgaande beoordelingen ten spijt onze mening dat dit een zeer goed 4-sterren-hotel is ! De (gewone) kamers zijn kortweg correct (hoewel vrij nieuw) , het ontbijt wel uitgebreid doch eenvoudig en voldoende en het overig personeel zéér correct ! Met een kamer "ergens in het midden" , niet té hoog , van de lift vandaan en grenzend aan de binnentuin heb je totale rust ... op een stel niet-nadenkende bouwvakkers na die op Maandag-morgen om 8.10 uur vrolijk beginnen te boren !
Kortom : Voor een bezoekje aan Antwerpen en zeer aan te raden hotel !

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Hyllit**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Erg goed !
Frank
met vrienden
21 juni 2010
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Het hotel is een maand geleden heropend na een verbouwing. Mooie kamer, prima bed en badkamer. Fijn zwembad met welness. Uitgebreid en heerlijk ontbijt. Vriendelijk personeel en een voortreffelijke ligging direct aan de Keyserlei. Een echte aanrader !

Prima hotel!
Ellen
met partner
26 oktober 2009
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Van te voren even een mailtje gestuurd dat we geen kamer in de buurt van de liften wilden. Dit was geen probleem. Het personeel is vriendelijk. Het was mogelijk om al om 10 uur in te checken. De kamer en badkamer was heel schoon. Zalig geslapen, geen herrie, geen last van liften of straatlawaai.
Het ontbijt was prima, alles werd continue bijgevuld. Kortom: een fijn hotel!

prima, maar zakelijk hotel
BML
met partner
6 november 2008
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Beetje onpersoonlijk zakelijk hotel, onduidelijke entree, ongezellige lobby. Kamer ruim maar standaard hotelinrichting. Maar afgezien van deze sfeeropmerkingen prima hotel met uitstekende ligging. In de zaterdagnacht alleen frequent last van lallende en schreeuwende Hollanders op weg naar het nabijgelegen hotel.Het verhaal van de lift klopt, wij zaten er drie kamers vandaan maar desondanks veel liftgeluiden. Ontbijt echter royaal, ook op zondagochtend voldoende plek.

H.K,
met vrienden
4 november 2007
Ligging: 9
Service: 3
Eten: 6
Kamers: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
5

Heb je een kamer naast een lift dan krijg je er een irritant geluid bij. Wil je ontbijten tussen 9.00 en 10.00 op zondag dan is het dringen geblazen want er zijn te weinig tafels. De broodjes zijn snel op en het duurt lang voordat de mand bijgevuld wordt. Het personeel is zeer onvriendelijk. Klachten van klanten worden niet serieus genomen.

Sófie
10 juni 2007
Ligging: 10
Service: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Prachtig luxe hotel! Bijna TE luxe als je net zoals wij een weekendje Antwerpen doet... Het was genieten. De kamer was zeer ruim, ontbijt voortreffelijk, personeel vriendelijk en behulpzaam, proper en het welness gedeelte was een absolute topper! En dat allemaal voor een speciaal weekendtarief. Keurig hotel dus, een echte aanrader!

Geef hier uw beoordeling van Hotel Hyllit****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-07-29 16:45:39
0.162 sec
vakantie