Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Hotel SENTIDO Turan Prince*****
138 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.1

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel SENTIDO Turan Prince*****

Algemene waardering8,1
Ligging8,5
Service8,5
Eten8,4
Kamers7,9
Kindvriendelijkheid8,5
Prijs/kwaliteit8,0

Heeft u SENTIDO Turan Prince***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Dit NOOIT meer!!!!!
DC
2013 - 2013
met oudere kinderen
17 januari 2013
Ligging: 7
Service: 4
Eten: 7
Kamers: 1
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 3
Algemene waardering
5

Let goed op als je boekt kijk goed naar de kamers op je formulieren. Wij boeken een kamer in het hoofdgebouw en wat krijgen we, een kamer aan de overkant van de straat. De kamers in de hoodgebouwen zagen er nog redelijk uit. Maar in zo een bungalow over straat wil je zeker niet zitten!
We hebben 3800 euroo betaalt voor 3 personen!Let dus goed op bij de Boeking. Pak altijd al je papieren mee op reis ( als bewijs) anders zit je diep in de problemen. Dit wil je echt niet meemaken. Over het eten kun je niks zeggen. Dat is super! en de animatie was top.

super !!
wietske
2012 oktober - 2012 oktober
met jonge kinderen
28 oktober 2012
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Ik ben in de herfstvakantie met mijn zoon van 8 naar dit hotel geweest en we hebben het fantastisch gehad. Wij hadden een kamer in blok blauw en in tegenstelling tot de eerdere reacties vonden wij de kamer super. Helemaal niet gedateerd maar juist keurig, netjes, schoon en ruim. Het eten was goed, veel keuze en gevarieerd. Inderdaad veel mensen uit het oostblok maar op geen enkele manier last van gehad. Heerlijk ook de afstand vanaf het vliegveld, na 50 minuten werden we als eerste afgezet bij ons hotel! Het was herfst-vakantie, maar toch gezellig druk en een week lang 30+ temperatuur, heerlijk!!!!
Kortom zeer een aanrader.

goed hotel maar nooit meer
nvdb
2012 september - 2012 september
met partner
15 oktober 2012
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 5
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
6

Leuk hotel, parc eerder 3 dan 4 sterren zeer gedateerd zeker de bedden,eten prima zeker a la cart leuke bars mooi strand en winkeltjes in de buurt.alleen de gasten bestaan voor 85% uit zeer vriendelijk en (a) sociale oostblokkers met hub (niet) normen en waarden met hun van 7 tot 24.00 uur krijsende gillende en huilende kinderen. Ik zou zeggen niet boeken omboeken of annuleren.

Jongeren
Fam vraagt:
29 juli 2012

Zijn er leuke dingen voor jongeren in de buurt van het hotel?

WIFI
Ellen Perdon vraagt:
28 juli 2012

Is er Wii aanwezig in Turan Prince Residence?

Super hotel
Alita
2012 juni - 2012 juni
met partner
13 juli 2012
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Wij zijn een week in juni geweest. Dit is een goedkoper hotel dan wat wij normaal boeken maar de prijs/kwaliteit verhouding is prima! Eten is prima en ook de capaciteit van het restaurant is ruim voldoende. Dolmus komt voor de deur langs maar om te winkelen hoef je niet ver weg te gaan; schuin tegenover het hotel een grote bazaar met vele winkeltjes. Kamers zijn schoon maar een beetje gedateerd, worden goed schoongehouden. Dame bij het zwembad (handdoekservice) is helemaal geweldig en altijd bereid een plekje voor je te vinden of te maken :) In juni is het al lekker warm en dat blijft het s avonds ook. Voor mensen die bekend zijn in side: het ligt aan de rand en naast Aspendos Beach (zijn we ook geweest en ook een prima hotel). Al met al is dit hotel voor herhaling vatbaar mochten we weer naar Side gaan.

Superrelaxed hotel
Renalda
2012 juni - 2012 juni
met jonge kinderen
18 juni 2012
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Net gisteren teruggekomen van een heerlijke week in turan prince residence,hele fijne atmosfeer,goede animatie,heerlijk zwembad,schoon en goed eten, kortom een aanrader

kermis
diana vraagt:
9 juni 2012

is de mini kermis die je op somige sites zie ook bij het hotel ? is er op strand ook eten en drinken?
GRT

winkels
erza vraagt:
6 juni 2012

zijn er winkels op loopafstand en kun je op strand ook eten
dank u

Fam. de Groot antwoordt:
15 juni 2012

2 min lopen, giga veel winkels voor de deur. Alles is er te krijgen. Grote strand eettent, met toiletten is er.

wat een SUPER Hotel
Fam B.
2012 april - 2012 mei
met oudere kinderen
20 mei 2012
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

wij in de mei vakantie 8 dagen geweest. was echt super, alles zeer netjes en schoon, eten was erg goed en lekker en alles werd echt Super schoon gemaakt. mensen zijn zeer vriendelijk en niets is hun te veel. ook het animatie team was echt super. wij hadden een suite gekregen ipv van een appartement aan de andere kant van de straat, dit was ook echt geweldig, hadden uitzicht op het zwembad en zee. het weer was ook echt toppie elke dag rond de 28 graden. komen hier zeer zeker nog eens terug want wij hebben een onvergetelijke vakantie gehad.
het hele team van hotel turan prince residence. BEDANKT

Fam. B.

Geef hier uw beoordeling van Hotel SENTIDO Turan Prince*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel SENTIDO Turan Prince*****



Andere Hotels in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-11-01 09:10:07
0.237 sec

*