Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük > Hotel Kemer Resort*****

Hotel Kemer Resort*****
200 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Kemer Resort*****

Algemene waardering8,8
Ligging8,7
Service8,6
Eten8,5
Kamers9,1
Kindvriendelijkheid9,1
Prijs/kwaliteit8,5
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Kemer Resort***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Voortreffelijk hotel; Aanrader
Pie
2012 juli - 2012 juli
met jonge kinderen
1 augustus 2012
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Zojuist terug van 11 dagen Kemer Resort. Heel erg goed hotel. Eten heel erg gevarieerd. Je kunt ook a la carte eten (met en zonder bijbetaling).
Ja, er zijn voornamelijk Russen; maar heel erg storend waren ze niet. Op een paar na, maar storende factoren zijn er van iedere nationaliteit.
Het zwembad is zeer mooi en schoon. Het strand ligt direct aan het hotel. Voor 5 euro zonder afbieden sta je met de taxi in het centrum. Kamers en algemene ruimte zijn ook mooi en schoon. Bediening is vriendelijk (m.u.v. een paar obers van de cocktailbar bij het zwembad; die zijn alleen vriendelijk voor de Russen waarvan ze sigaretjes krijgen).
Dit hotel is echt een aanrader! Het centrum van Kemer is ook leuk. Veel leuke winkeltjes.

Top hotel
bosvelt
2012 juni - 2012 juni
met vrienden
21 juni 2012
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Helemaal super en zeker waar voor je geld. Het eten was heel goed zeker een aanrader.Wel veel russen maar je had er geen last van.

Top hotel alleen te veel russen
Diana
2010 september - 2010 september
met partner
23 september 2010
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Het hotel is schitterend. Het eten is goed. Het hele hotel wordt goed onderhouden en is dus erg schoon. Ik zou er zeker een keer terug gaan als er niet zoveel Russen waren(96%). Alles is op de Russen georiënteerd. Het personeel spreekt inderdaad beter Russisch dan Engels. Ik moet wel zeggen dat we weinig last van ze hebben gehad maar als je 2 weken door die aliens omgeven wordt dan ga je je toch irriteren aan de fatsoensnormen van die mensen want dat hebben ze niet. Ze denken dat de hele wereld van hun is. Voor 8 dagen zeg ik boeken dit hotel. Mocht je je Russisch taal op willen krikken dan moet je wat langer gaan. Gr. D en D

Alles is relatief...
geert
met partner
28 mei 2010
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 6
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Net terug van een weekje verlof in dit hotel. Moet zeggen dat dit geen meevaller was. Wij hebben al vaak Turkije bezocht en we hebben al in (veel) betere hotels verbleven.
Grootste minpunt was het groot aantal Oost-Europese toeristen in het hotel. Niet echt last van gehad, maar het gevolg was wel dat het personeel vaak beter Russisch sprak dan Engels. Het personeel was wel vriendelijk en hulpvaardig. Ook de animatie (van een matig animatie-team) viel mij tegen omdat ook die tezeer was gericht op onze Oost-Europese vrienden. Ook de animatoren hadden slechts een povere kennis van het Engels.
's Avonds ook veel hinder van het naburige Orange County Hotel.
Eten was ok, maar ik heb al beter gegeten in andere Turkse hotels.
Ligging ok, 10 minuten wandelen van het centrum van Kemer.
Voor ons zal het bij een eenmalig verblijf in dit hotel blijven, want zeker niet voor herhaling vatbaar.

prachtig resort aanrader!!!!
Erik en Anette
met partner
25 mei 2010
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 10
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Mooi resort, inderdaad wel harde matrassen. Klein minpuntje wij waren vroeg in het seizoen, koeling was niet optimaal. Seizoen begint 1 mei, voor deze datum is nog niet alles geopend op het resort (restaurant's) Hotelkamer was netjes. Schoon resort en heerlijk eten. Personeel vriendelijk. Wij hebben geen overlast gehad van muziek! Zaten aan de linker kant van het gebouw kamer 1403, heerlijk rustig. Kortom gewoon boeken. Tip: als je vroeg vertrekt op weg naar huis, vragen naar lunch pakket. vakantieperiode 29 april t/m 6 mei 2010

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Kemer Resort***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Mooi en verzorgd hotel!
arlette landuyt
met partner
17 mei 2010
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 7
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

Mooi ogend hotel met zeer nette kamers maar met harde matrassen.Vriendelijk personeel; goede service.Gratis safe. Eten kon gevarieerder en warmer maar was absoluuut niet slecht.Cocktails en sterke drank niet lekker. Uitstekende ligging, op wandelafstand van veel winkels en mooi haventje.Tijdens ons verblijf, van 25-4 tot en met 5-5-2010, was er heel veel lawaai en hels muziek van het, ernaast liggend Orange County Hotel.

Ideale vakantie!
Marijn Westerhuis
met vrienden
31 oktober 2009
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Heel goed hotel. Heerlijk gevarieerd en goed eten. Aardig en spontaan personeel. Geweldige zon- en zwempier in zee. Prima en ontzettend schone kamers.

geweldig
fam. Westerhuis
met oudere kinderen
27 oktober 2009
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

geweldig gastvrij hotel. enorme keuze in en tijdens de maaltijden.
vriendelijk, behulpzaam personeel.
kamers netjes verzorgd en schoon. bedden zijn wat aan de harde kant.

zéééér goed hotel
Naessens Franky
met vrienden
6 augustus 2009
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Zeer goed hotel,eten fantastisch en gevarieeerd, zeer proper en goed onderhouden, personeel vriendelijk, kamer zeer netjes en airco werkt uitstekend gans de dag,animatie goed en niet opdringerig,geboekt met touroperator wat ook een aanrader, Kemer stad op 10 min wandelafstand van hotel met mooie winkels en leuke bars,hotel heeft ook zeer goede avondshows en op vrijdag galadiner en party wat fantastisch is,gewoonweg er is niets op te merken aan dit hotel en de weinge russen dat er zijn je hebt er géén last van. Gaan volgend jaar waarschijnlijk terug naar en hopen wat meer nerderlandstaligen tegen te komen dus zou ik zeggen met zijn allen boeken daargeen.

geweldig hotel komen er zeker nog een keer
met oudere kinderen
3 mei 2009
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 10
Algemene waardering
8

op aandringen van kennis die daar al een paar keer was geweest zijn wij daar ook naar toe gegaan. wij hebben er geen spijt van gehad. eten super bediening super gewoon alles was super

Geef hier uw beoordeling van Hotel Kemer Resort*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Kemer Resort*****



Andere Hotels in Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-30 07:55:30
0.834 sec

*