Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Gundogan (bij Bodrum) > Hotel Baia Bodrum*****

Hotel Baia Bodrum*****
238 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.2

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Baia Bodrum*****

Algemene waardering8,2
Ligging8,2
Service8,0
Eten7,2
Kamers7,8
Kindvriendelijkheid7,8
Prijs/kwaliteit7,9
hier spreekt niemand over 2014????
foubert urbain vraagt:
15 november 2014

mijn vraag is hoe het komt dat niemand zijn commentaar geeft over 2014 .ik heb interesse voor een vakantie in baia bodrum te logeren in de maand mei 2015

voor moeilijke mensen
diane
2013 oktober - 2013 oktober
met vrienden
12 oktober 2013
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 7
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij hadden een prachtige kamer met terras en gras dicht aan de zee en zwemdok, eten is altijd hetzelfde als men all-in neemt, maar je moet zelf zorgen voor afwisseling, kamer goed onderhouden en zeeeeeeeeeeeeer vriendelijk personeel zelfs zonder drinkgeld, een nadeel we moesten steeds buiten het hoofdgebouw naar de eetzaal gaan en hoofdgebouw hotel, dit is lastig voor oudere personen.

5 sterren zonder glans
Patrick
2013 - 2013
met oudere kinderen
11 oktober 2013
Ligging: 7
Service: 3
Eten: 3
Kamers: 1
Kindvriendelijkheid: 3
Prijs/kwaliteit: 3
Algemene waardering
3

Vuile bad en slaapkamer
Zéér eenvoudig en simpel buffet geen kindervoeding en weinig annimatie
Te veel sterke drank in de cocktails !?
We gaanzeker niet terug en ook géén aanrader

echt niet proper
av
2012 - 2012
met partner
31 augustus 2012
Ligging: 6
Service: 6
Eten: 5
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
5

Badkamers en terrassen zijn schandalig vuil.
Bekijk foto's eens

Kamer Zeezicht.
Rudy Boute vraagt:
25 augustus 2012

Kan iemand mij misschien zeggen waar de mooiste kamers met zeezicht zich bevinden in hotel Baia ???

wifi
william vraagt:
4 augustus 2012

Weet er iemand of er wifi is op de kamer .En is er nog animatie in september.

Nooit meer
I. Michiels
2012 mei - 2012 juni
met vrienden
5 juni 2012
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 3
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Na 10 jaar Turkije, nog nooit zo slecht gegeten als in Baia Bodrum. Broodjes die in warme bakken liggen en waaruit de stoom komt zodat je de broodjes eerst moet laten drogen voor je ze kan opeten. veel schotels koud, puree van vlokken, groenten uit blik, weinig keuze en variatie in desserts. enz...
Het hotel zelf was mooi, de kamers en de omgeving ook. In de buurt geen winkeltje te bespeuren

ligstoelen en parasols?
Bogaerts Fabienne vraagt:
31 mei 2012

Hebben zonet onze reis naar Hotel Baia Bodrum geboekt.
Moet ik 's morgens vroeg opstaan om een ligstoel en parasol te hebben? En zijn er parasols en ligstoelen genoeg ter beschikking?

jurgen antwoordt:
4 juni 2012

beste , ik ga al meerdere jaren naar baia , heb altijd ligstoel gehad maar sommige gasten gaan handdoek gaan leggen om iedere dag op zelfde plaats te kunnen liggen ! verleden jaar alle ligbedden vernieuwd geweest in aug !
ga dit jaar terug in aug !

omgeving
kirsten kneepkens vraagt:
26 maart 2012

Ik vroeg me af of er in de omgeving van het hotel ook winkeltjes zijn? Dat je in de avond ook een einde kan wandelen?

Bogaerts Fabienne antwoordt:
31 mei 2012

Blijkbaar zijn er een klein aantal winkeltjes iets lager dan het hotel.
Een bijkomende vraag : Moet je 's morgens vroeg opstaan om een ligstoel te hebben aan zwembad? En zijn er voldoende parasols en ligstoelen voorhande.

duur van de transfer van luchthaven naar hotel
Heidi vraagt:
23 januari 2012

ga in oktober naar dit hotel . Kan iemand me zeggen hoelang de transfer van de luchthaven tot het hotel duurt?

Mvg Heidi

Raymond antwoordt:
13 februari 2012

Hi Heidi,

Wij zijn twee jaar geleden geweest en de transfer naar het hotel was niet al te lang. Ik meen een minuut of 30 a 45. We moesten wel halverwege overstappen op een kleiner busje die ons verder naar het hotel bracht. Deze overstap is echter totaal niet als hinderlijk ervaren.

Petra antwoordt:
25 april 2012

Hallo Heidi,

wij gaan ook in oktober naar dit hotel. Ook wij vroegen ons af hoelang de transfer van luchthaven naar hotel duurt. Op de site van de touroperator stond iets meer dan een uur! Ben dus benieuwd

Geef hier uw beoordeling van Hotel Baia Bodrum*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Baia Bodrum*****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-11-28 22:29:52
0.298 sec

*