Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Kusadasi > Hotel Grand Blue Sky*****

Hotel Grand Blue Sky*****
504 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.1

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Grand Blue Sky*****

Algemene waardering8,1
Ligging8,8
Service7,8
Eten6,9
Kamers7,7
Kindvriendelijkheid6,7
Prijs/kwaliteit7,6

Heeft u Grand Blue Sky***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Kom met ons mee op excursie
Denise vraagt:
30 juli 2014

De beste en leukste Excursies met ons volledig verzekerd en uiteraard een stuk goedkoper dan via uw reisorganisatie.
Boottochten, cultuur, historie, quad, safari en andere.
Kijk eens op onze website turkije-excursies.nl

goed hotel
Katrien
2013 september - 2013 september
met vrienden
2 juli 2014
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Ik ben hier al meerdere keren geweest in september en nooit te klagen gehad over te koud eten. In al die jaren ben ik 's morgens nog nooit frietjes tegengekomen, wel elke dag eitjes en pannenkoeken.
elke avond is er wel wat lekkers, eens iets anders dan het gewone buffet.
Vuile kamers, weg te rotten deurlijsten.
Het hotel is idd al wat verouderd, maar op zich nog steeds goed mbt kwaliteit en prijs.
Wederom geboekt, deze keer, met vriendinnen.

goed verzorgd
2012 september - 2012 september
met partner
21 september 2013
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Groot hotel, ruime kamers en prima all inclusive formule. Plek zat bij de diverse zwembaden en op het strand. Genoeg keus bij het eten, smaakt allemaal prima. S-avonds gezellig bij de bar.. Bus naar kusadasi centrum stopt voor de deur. Niet geschikt als je slecht ter been bent, vanwege vele trappen. Voor 1 week een prima keus. Ga in 2013 weer terug.

Dit nooit meer, teveel om op te noemen
Ank vd Burg
2013 september - 2013 september
met partner
16 september 2013
Ligging: 9
Service: 5
Eten: 5
Kamers: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

Nooit meer!!! hotel is erg oud, de kamers zijn nodig aan een opknapbeurt toe...service bij de pool is allerbelabberdst, ik vroeg of de grote waterfles verwisseld kon worden omdat hij leeg was..word ik verwezen naar een andere bar, hetzelfde met de biervaten, als ze leeg zijn om 16.30 uur krijg je te horen dat je maar ergens anders bier moet gaan halen...eten is helemaal niet om over naar huis te schrijven, ronduit slecht.
De hygiene laat ook heel veel te wensen over..veel te weinig toiletten op zoveel mensen.
Ik vind 4 sterren teveel voor dit hotel...

nooit meer
nancy van elslander
2013 augustus - 2013 september
met partner
14 september 2013
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 2
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

mooi hotel maar elke dag hetzelfde eten!!! dit nooit meer!! hotel voor gasten die geen eisen stellen aan het eten en elke dag bouletten wenst op zijn menu en frieten bij het ontbijt!! geen 5 sterren waard!!! badkamer dringend aan opfrissing toe, vast tapijt in de kamer dient vervangen te worden. kamers hebben wel allemaal een prachtig uitzicht. prachtig animatieteam en life guard aan het zwembad

super goed hotel
2013 juli - 2013 juli
met oudere kinderen
18 juli 2013
 

het is een gezellig-leuk-hotel.het eten is ook goed.de animatie is heel de dag goed.voor iedereen vermaak.prachtig uitzicht.minpunt is de kamer.is zeker aan vernieuwing toe.ook de badkamer is zeer verouderd.het balkon is groot;maar in july zeker te warm om er te zitten.ook het schoonmaken is slecht;de wc wordt 1 x per week gedaan.wel iedere dag schone handdoeken.de service is goed in het hotel.ook is het personeel zeer vriendelijk.wel is er een fotograaf;die zeer onbeschoft is.als je 1 foto.moet je er perse 5 minimaal afnemen.verder gaan wij hier zeker nog terug als we naar kussidassi gaan.

wat kost een excursie naar Samos
Ben , Heidi , Swa , Ursella vraagt:
15 juni 2013

Wat kost een excursie naar het eiland samos en is dit het beste te doen via een particulier of toch via de gebruikelijke weg

Excursies
Marianna & Michiel vraagt:
1 juni 2013

Wie kan ons welke excursies aanraden?
Wij gaan in Juni naar Grand Blue Sky en hadden zelf een boottocht opgezocht en een dorpentocht. Eventueel een excursie naar Samos, maar zijn deze excursies de moeite waard of zijn er andere dingen die we echt moeten doen?

Wifi
Ad vraagt:
26 januari 2013

Beschikt dit hotel over WIFI ????

pascal antwoordt:
5 maart 2013

ja je krijgt het paswoord aan de balie en in de lobby is er internetverbinding

Ad antwoordt:
6 maart 2013

Bedankt Pascal

Lees nog 1 antwoord
aanrader
Bruno
2012 september - 2012 september
met partner
27 september 2012
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Algemene waardering
9

Schoon hotel en kamer zeer royaal
Zeer vriendelijk hardwerkend personeel.
veel trappen om bij het stand te komen maar dat wisten we.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Grand Blue Sky*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Grand Blue Sky*****



Andere Hotels in Kusadasi met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-07-30 19:10:03
0.523 sec
vakantie