Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Torba (bij Bodrum) > Hotel Isil Club Milta*****

Hotel Isil Club Milta*****
528 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 9.6

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Isil Club Milta*****

Algemene waardering9,6
Ligging9,3
Service9,7
Eten9,5
Kamers9,5
Kindvriendelijkheid9,6
Prijs/kwaliteit9,5

Heeft u Isil Club Milta***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Top Top Top- Milta!!!!!
Delcuve
2014 juli - 2014 juli
alleenreizend
25 juli 2014
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

Vijfde jaar voor mij en mijn 2 jongens (14 en 11 jaar)...Ieder jaar, vragen ze mij om terug te keren naar MILTA!!!!
Prachtige ligging, heel heel netjes, zo vriendelijk, zon gegaranteerd, blauwe zee, vriendelijkelheid, geen jet-lag, 3 uur vliegen wat kan men meer eisen? Een goede sfeer met ambiance, dat is....Prijs-kwaliteit= top

geweldig
marc
2014 juli - 2014 juli
met jonge kinderen
18 juli 2014
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

begin julie waren we te gast in dit hotel , ondertussen hebben we al in een 10 tal hotels verbleven te turkye en moet zeggen dat dit hotel er uitsteekt .
Alles was perfect hier zien ze ons zeker nog terug

Prachtig hotel waar je zalig kan genieten!
Jade Somers
2014 juni - 2014 juli
met vrienden
14 juli 2014
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Dit hotel is prachtig gelegen, met een mooi uitzicht op de zee en het heuvelachtige landschap.
De bediening is super vriendelijk. Kamers zijn in orde. En het eten is zeer gevarieerd.
Animatie is ook top!

Super! Zeker nog een keer!
C.
2014 juni - 2014 juni
met vrienden
2 juli 2014
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

Heerlijk vakantie, leuk hotel, schoon & modern met perfecte ligging en top service.

Heerlijke vakantiebestemming!
Ingeborg Lambregts
2014 juni - 2014 juni
met vrienden
1 juli 2014
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

We hebben een heerlijke week gehad. Alles is fantastisch verzorgd. Mooie schone kamers, uitstekende service en vriendelijk personeel. Het strand en de pier zijn heerlijke rustige plekken om te zonnen. Het eten is lekker en gevarieerd. Zeker een aanrader!

Vakantie op zijn best !
2014 mei - 2014 juni
met vrienden
10 juni 2014
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Reeds 3 keer op vakantie geweest in deze club,
zeer vriendelijk personeel op alle niveaus, zeer lekker eten, hier komt men altijd terug !!

TOPVAKANTIE!
D.
2012 juli - 2014
met vrienden
7 juni 2014
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

We zijn twee keer naar dit hotel geweest en twee keer een fantastische vakantie gehad!
Iedereen doet zijn best om er voor je een geweldige vakantie van te maken.
Lekker eten, lekkere cocktails, geen lange wachttijden....
Ook het animatieteam was nooit gezien! Er waren altijd wel activiteiten waaraan je kon deelnemen en ook als je hier geen zin in had, lieten ze je verder met rust. Wat zij deden was TOP, ook de shows 's avonds waren absoluut de moeite!

clubhotel bij uitstek
Belmans
2014 mei - 2014 juni
met jonge kinderen
7 juni 2014
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Dit jaar voor de 2de keer terug naar Isil Club Milta gegaan, en alweer een zeer goede vakantie gehad. Hoewel we geen schitterend weer hadden deed men toch z'n best opdat we ons niet zouden vervelen. Personeel is supervriendelijk, kamers altijd proper, eten zéér lekker, goed animatieteam en vooral lekkere cocktails :). Voor de kinderen is een aparte speelruimte voorzien (de Bozy-club) met waterglijbanen, sprintkasteel, knutselhoekje,... 's avonds is livemuziek (dagelijks andere liveband), live show, ook een aparte show voor kinderen. Als we volgend jaar terug gaan zal het zeker terug naar Milta zijn!

aanrader
2013 augustus - 2013 september
met een groep
7 juni 2014
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Leuke sfeer, geweldig zicht op zee, voor ieder wat wils.

prachtige vakantie
leukemans
2014 mei - 2014 juni
met jonge kinderen
5 juni 2014
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Wij zijn einde mei gegaan en alles was goed, behalve sommige dagen (het weer). topanimatie en zeker voldoende eten, zeer vriendelijk en zeer propere kamer. We hebben echt genoten, het zwembad is niet heel groot maar groot genoeg zeker deze periode. Bij slecht weer kan je beter op uitstap gaan met dolmus naar bodrum. Fantastisch hotel.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Isil Club Milta*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Isil Club Milta*****



Andere Hotels in Torba (bij Bodrum) met beoordelingen

Matig

Vogue Bodrum***** | 4,2

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-07-29 00:31:02
4.18 sec
vakantie