Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Torba (bij Bodrum) > Hotel Isil Club Milta*****

Hotel Isil Club Milta*****
571 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 9.5

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Isil Club Milta*****

Algemene waardering9,5
Ligging9,3
Service9,6
Eten9,4
Kamers9,4
Kindvriendelijkheid9,6
Prijs/kwaliteit9,4

Heeft u Isil Club Milta***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
topper
Enrico
23 oktober 2014
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Tweede keer Isil club en volgend jaar komen zeker opnieuw terug. Kamers zijn comfortabel en inderdaad niet super luxueus maar wel zeer prope.Vriendelijk personeel, super lekker eten.

Blijft een topper !!!!!!!
Guy Joris
26 september 2014
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Al voor de 10de keer in de Milta geweest en het blijft een topper. Eten geweldig, personeel van hoog naar laag zeer dienstbaar en vriendelijk. Alle jaren toch veel positieve veranderingen in eten en service. Juist een beetje veel franstalig gericht en de vrijpostigheid van de walen moet je erbij nemen. Voor de rest zeer proper en de kamers zijn dik ok. Wij komen er elk jaar tot rust dus voor ons persoonlijk is het ideaal. Met veel dank aan Tamer, Cenk, Denisz, Mahmut, Emrah, Mustapha, Momo en het hele team van Club Isil Milta die onze vakantie telkens weer tot een topper te maken en we kijken al uit naar volgend jaar.

WAT EEN TOPPER
25 september 2014
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Een pracht van een hotel , Super vriendelijk personeel ze verwelkomen u in het Nederlands. Het eten was iedere keer super lekker variatie genoeg. Honger kan / zal je daar zeker niet hebben
netheid niets op aan te merken ze kuisen van s'morgens vroeg tot s'avonds laat.

Over het animatieteam gesproken DE MAX wat die mensen daar allemaal niet hebben gedaan niet te doen !

in 1 woord : PRACHTIG !!!!!!!!!

Top vakantie!
Christelle Du Toin
24 september 2014
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Eerste keer naar dit hotel geweest.
Alles was op de hoogte: mooie kamers, lekker eten, gezellige sfeer, vriendelijkheid van het personneel.
Top hotel, een waar stukje paradijs!

Fantastisch...
schroyens michele
24 september 2014
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Volgens mij beste club hotel in Turkije. Heel mooi kamer en bakdamer, het eten is zeer goed, verse fruitsap. Geen handdoeken leggen om 5u om zeker een plaats te hebben. Vriendelijkheid van iedereen. Top !

Geweldig hotel met goede service!
Van der Spiegel Stijn
23 september 2014
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Al meerdere malen naar dit hotel geweest, en telkens is de service top. Lekker eten, gezellige sfeer, goed animatieteam en mooie kamers. Het is echt thuiskomen in dit hotel. Je kan lekker zonnebaden aan het zwembad of in de tuin met palmbomen. Iedereen doet zijn best om je een leuke vakantie te bieden.Een echte aanrader!

Super hotel!
Vandenbroucke Anja
23 september 2014
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Nu ondertussen reeds voor de 3de keer geweest naar dit hotel! Het blijft een topper!
Speciale dank aan Serkan, Beverley, Nezih van het animatieteam!Ook de nieuwe animator Ugur was top!En natuurlijk Oktay en Cenk zijn zo grappig tijdens de shows! Ook een speciale vermelding voor Baris, Kadir, Ebru, Ceren, Mustufa, zij doen geweldig werk aan de bars! Ook kan je met al je opmerkingen / vragen terecht bij de super vriendelijke Tamer! Ook de ganse omgeving van het hotel is zo proper, ook hier een speciale dank voor de mensen die continue bezig zijn met het proper houden van de tuinen!

Wij gaan zeker nog terug naar dit hotel en hopelijk blijft het team ongewijzigd!

perfecte vakantiebestemming!
Ros Andre
23 september 2014
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Elk jaar gaan we hier naartoe en zijn we telkens weer tevreden,alleen misschien idd een paar gasten teveel voor de accomadatie...

Wat een drukte!!
MP
21 september 2014
Ligging: 7
Service: 7
Eten: 5
Kamers: 6
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
6

Net terug van een weekje Isil Club Milta in Turkije. Het weer was prima, elke dag zo'n 30 graden. De kamer was oké, prima douche en bedden. 's Ochtends wel vroeg je handdoek op een bed leggen. Je kan bij het zwembad liggen, op één van de 4 vlonders bij de zee of op het kleine strandje bij de zee. Bij het zwembad is het elke dag heel druk. Er verblijven veel Franse toeristen in dit hotel. Ik vind persoonlijk dat ze op een relatief kleine oppervlakte teveel mensen willen plaatsen. Dit geldt ook voor het restaurant. Overdag veel luide muziek bij het zwembad. Het personeel was heel vriendelijk. Dus wil je een weekje rust, dan zou ik niet dit hotel adviseren.

Nog steeds tevreden na 5de maal
P. Proost
10 augustus 2014
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Steeds nog het beste hotel dat we deden in turkije
Eten is top netheid hygiene top , deze komende winter moet men gewoon wat opfriswerken doen hier en daar (dit zijn echt details) en alles zal weer 100% zijn, wij komen zeker terug!!

Geef hier uw beoordeling van Hotel Isil Club Milta*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Isil Club Milta*****



Andere Hotels in Torba (bij Bodrum) met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-12-22 17:56:28
0.194 sec

*