Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Torba (bij Bodrum) > Hotel Isil Club Milta*****

Hotel Isil Club Milta*****
528 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 9.6

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Isil Club Milta*****

Algemene waardering9,6
Ligging9,3
Service9,7
Eten9,5
Kamers9,5
Kindvriendelijkheid9,6
Prijs/kwaliteit9,5

Heeft u Isil Club Milta***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Best 5*in Bodrumd
Sabbe
2011 juli - 2011 juli
met partner
30 oktober 2013
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Droomplek om gezellig vakantie te nemen. Green zorg, super service en echt gevarieerde menus!

ne topper
jorge
2013 mei - 2013 mei
met partner
29 oktober 2013
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
10

ben er al 5 m geweest altijd supper vriendelijk ontvangen eten altijd lekker personeel top alles proper

een club waarin je geen nummer bent!
Paul
2013 augustus - 2013 augustus
met partner
29 oktober 2013
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Alles is altijd net want de directeur zoals het personeel zijn altijd aan het zorgen voor de properheid en het comfort van iedereen. Het is de einige club dat ik ken die in contact met zijn klanten blijft, zelfs na hun vertrek. Voeding, bedden, animatie, alles is super tof en ze zorgen voor het welvaart van de gast.

Super vakantie, opnieuw te doen!

Niet slecht maar
2013 - 2013
met partner
29 oktober 2013
Ligging: 8
Service: 5
Eten: 6
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

wij zijn er ook geweest.

Het hotel is niet slecht maar de beoordelingen zijn een beetje overtrokken.

Min punten zijn.

Het zwembad is te klein zeker in het hoogseizoen.

Handdoekje leggen waar niets of weinig aan gedaan wordt.

S'avonds na de show in het theater is er maar een bar open dus je staat in de rij of je moet een tip geven aan de barkeeper.

Verder is het hotel Frans talig gericht.

Fantastisch !
2013 mei - 2013 mei
met vrienden
26 oktober 2013
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Een heerlijk hotel, met super vriendelijke, behulpzame mensen. Je voelt er je echt thuis. Het is er kraaknet, gezellig en leuk. Alles kan, niets moet. Ook het eten is er fantastisch, zeer veel variatie, lekker, en super vers.De bungalows zijn super, netjes, en zeer verzorgd.Wij gaan 2 maal per jaar, en het blijft ons bekoren. Voor ons geen ander hotel meer. We love Isil Club Milta

sterk overroepen 1 oktober met partner
2013 oktober - 2013 oktober
met partner
22 oktober 2013
Ligging: 6
Service: 5
Eten: 5
Kamers: 6
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
6

dit hotel is op geen enkel punt 5 sterren waart.eten eentonig,onbijt zeer beperkt ;annimatie team is ongemotiveerd;kamers proper maar simpel;veel trappen geen liften;als het koud is dit hotel op niets voorzien;we zaten met onze jassen s'avonds aan te eten.live muziek word gewoon afgeschaft zonder alternatief.ik vraag mij af hoe men aan zo een score kan komen.wat een score moet een voyager belek ;diamond ;of barut dan krijgen een 12 op tien misschien.

Dit zeker nooit meer
Z.g.
2013 mei - 2013 mei
met jonge kinderen
17 oktober 2013
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 6
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

Waar zal ik beginnen. Laat ik zeggen dat mensen die hier meerdere malen heen zijn geweest hun horizon moeten verbreden. Logisch dat je een hoge score geeft niet wetende dat dit hotel op alle (bijna) alle fronten achterblijft bij andere "echte" 5-sterren hotels. Ik ben zelf van Turkse komaf en heb nog nooit mijzelf zo bestolen gevoeld. Een aantal voorbeelden ter illustratie:
- Eten zeer eentonig. Nagenoeg geen rund- of vis. Alleen maar kip, kip en kip. Vind ik persoonlijk lekker, maar niet twee weken lang;
- Kamers, zeer gehorig. Had zelf extra betaald voor een rustige kamer. Kwam niets van terecht. Voor mensen met kleine kinderen, kan ik dit hotel zeker niet aanraden. Sowieso niet. De disco dreunt door het hele hoofgebouw;
- Onbeschoftheid strandpersoneel (jetski) en kinderen van managers. Ik zie en hoor dit door mijn Turkse achtergrond. De kinderen van de "rijke" managers van het hot

Ideale vakantie
De Cnaep- Pelsmaekers
2013 augustus - 2013 augustus
met partner
9 oktober 2013
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Wij zaten dit jaar terug 14 dagen in Hotel
Isil Club Milta.
Zoals alle vorige verblijven was deze vakantie weer TOP.
Voor herhaling vatbaar :-)

Werner & Andrea

wederom geweldig !!!! Feels like home
2013 - 2013
met partner
7 oktober 2013
Ligging: 7
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Wij zijn al vaker in dit hotel geweest en snappen werkelijk niets van de negatieve beoordeling. Heb je een vraag of probleem dan wordt dit direct opgelost. Het eten is goed, de kamers worden elke dag schoon gemaakt en het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ook het animatieteam heeft aandacht voor iedere gast. Men geeft je het gevoel meer dan welkom te zijn. Iedereen die vragen heeft mag mij mailen en ik zal naar eer en geweten antwoorden. Wij gaan in iedergeval zeker volgend jaar weer.

toeristenval
alloo
2013 oktober - 2013 oktober
met partner
4 oktober 2013
Ligging: 4
Service: 5
Eten: 7
Kamers: 5
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
5

Wij verstaan de hoge quoteringen van dit hotel zeker niet. Zijn na 1 dag gelukkig van hotel kunnen veranderen naar voyage torba van wat een hel in de hemel kan genoemd worden. Als je Turkije al bezocht hebt en een paar goede hotels zoals cornelia diamond, delphin imperiale kan je dit hotel zelf niet meer dan een 3* hotel noemen. Ik denk zelf dat de quoteringen niet logisch zijn want deze hoger schatten dan bovenvernoemde hotels is ronduit zever en zeker ongepast. Dus mensen let zeker niet op de hoge quotering want je zult bedrogen uitkomen. Dit is een eerlijke uitleg van wat ik een toeristenval noem

Geef hier uw beoordeling van Hotel Isil Club Milta*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Isil Club Milta*****



Andere Hotels in Torba (bij Bodrum) met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-23 06:26:53
0.304 sec

*