Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Torba (bij Bodrum) > Hotel Isil Club Milta*****

Hotel Isil Club Milta*****
571 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 9.5

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Isil Club Milta*****

Algemene waardering9,5
Ligging9,3
Service9,6
Eten9,4
Kamers9,4
Kindvriendelijkheid9,6
Prijs/kwaliteit9,4

Heeft u Isil Club Milta***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Isil Milta is onze 2de thuis
Machiels - Judong
9 juli 2015
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

De kamers zijn groot genoeg en je hebt er alles wat je nodig hebt. Door heel het hotel is alles proper tot en met. De toiletten worden elk half uur gepoetst. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het eten is lekker en goed gevarieerd. Als je hier niks vindt wat je lust, dan kan ik dat moeilijk begrijpen. Je bent op 10 minuten van Bodrum met de dolmus en op een 25 minuten van de luchthaven met de bus.
Wij waren hier voor de 6de keer en gaan zeker terug!

Heerlijke vakantie
Tillaert
4 juli 2015
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Aangename club, niet te groot. Vriendelijk personeel en heel verzorgd complex. De buffetten zijn correct met zeker genoeg afwisseling. Leuk animatieteam. Kamers zijn netjes, met alle comfort. We gaan zeker terug.

Nog steeds top !
Sonia en Ghislain
2 juli 2015
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Dit was ons derde bezoek aan de Isil Club en het was zo mogelijk nog beter dan de vorige keren.
Er valt niets op aan te merken. Zeer proper hotel, lekker en gevarieerd eten, mooie ligging. Maar vooral een goede en vriendelijke service. Bovendien straalt het hotel een gezellige en familiale sfeer uit, waar men als eens vlugger contacten legt. Kortom alle ingrediënten aanwezig voor een ongelooflijke vakantie. Voor alle vragen, groot en klein staan Tamer en zijn team paraat. We hebben er alvast weer van genoten en komen zeker terug

Een aanrader.
Ludo en Karine
25 juni 2015
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Hou je van lekker en gevarieerd eten, supervriendelijk personeel dat al je wensen in een oogwenk en steeds met een welgemeende glimlach vervult. Wil je een kraaknette accommodatie over de ganse lijn. Verwacht je van een ALL IN dat letterlijk ALLES zonder meerkost beschikbaar is en daarenboven onder het vervelend armbandje. Dan ben je hier gegarandeerd aan het juiste adres. Isil Club Milta is werkelijk synoniem voor een zorgeloze en perfecte strandvakantie. Wij komen zeker terug! Met dank aan Tamer en de ganse crew voor deze prachtige vakantie.

Kom met ons mee op excursie
ik vraagt:
13 juni 2015

De beste en leukste Excursies met ons volledig verzekerd en uiteraard een stuk goedkoper dan via uw reisorganisatie.
Boottochten, cultuur, historie, quad, safari, dolfijnen zwemmen en andere.
Kijk eens op onze website turkije-excursies.nl

nog steeds top
chris en marianne
10 juni 2015
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

al voor de 10de keer op post en nog steeds top. het personeel is al jaren quasi onveranderd en dat schept ontegensprekelijk een prettige band. van de mensen aan de receptie over kelners en koks tot de anumatoren (vooral momo) en niet te vergeten tamer (de pr man) natuurlijk, allemaal trachten ze het verblijf van hun gasten zo aangenaam mogelijk te maken. een 'neen' staat niet in hun woordenboek. het eten is zowel kwalitatief als in hoeveelheid echt top en steeds warm. de drankjes steeds perfect naar wens klaargemaakt en met de glimlach geserveerd.
niet voor niets zie je enorm veel bekende gezichten van de vorige jaren. wij gaan in elk geval in september al zeker terug.

Gewoon familiaal hotel
Marc Vanherck
31 mei 2015
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

Hier voel je je thuis. Super hotel met super eten en vriendschap. Fantastisch en vriendelijke bediening.

een droomvakantie !
huyvaert henk
17 mei 2015
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

we zijn voor de allereerste keer naar Turkije geweest en 't was een echte TOP vakantie. Heel vriendelijk onthaal , super gemotiveerd personeel.In Isil Club Milta is het overal verzorgd , proper , het buffet is altijd lekker en elke dag is er wel iets anders om te proeven.Er is genoeg animatie en het Team kan super goed omgaan met de vakantiegasten.Tamer ,de animatoren en ook heel wat kelners weten direct wie de toeristen zijn en wat hun wensen of interesses zijn, proficiat hiervoor!!!We komen zeker terug.

Kom met ons mee op excursie
ik vraagt:
22 april 2015

De beste en leukste Excursies met ons volledig verzekerd en uiteraard een stuk goedkoper dan via uw reisorganisatie.
Boottochten, cultuur, historie, quad, safari en andere.
Kijk eens op onze website turkije-excursies.nl

topper
Enrico
23 oktober 2014
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Tweede keer Isil club en volgend jaar komen zeker opnieuw terug. Kamers zijn comfortabel en inderdaad niet super luxueus maar wel zeer prope.Vriendelijk personeel, super lekker eten.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Isil Club Milta*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Isil Club Milta*****



Andere Hotels in Torba (bij Bodrum) met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2015-07-29 06:51:36
0.254 sec

*