Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Home > Frankrijk > Provence - Alpes - Cote d'Azur > Port Grimaud en Grimaud > Vakantiepark P&V Les Restanques du Golfe de St Tropez****

Vakantiepark P&V Les Restanques du Golfe de St Tropez****
21 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.2

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Vakantiepark P&V Les Restanques du Golfe de St Tropez****

Algemene waardering8,2
Ligging8,3
Activiteiten7,7
Service6,7
Eetgelegenheden6,2
Onderkomens7,5
Kindvriendelijkheid8,0
Prijs/kwaliteit7,2

Heeft u P&V Les Restanques du Golfe de St Tropez**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Beoordelingen 2012 1slpk app zeezicht - libelle
E.V. vraagt:
15 juli 2012

hallo,
wij hebben hier ook een vakantie geboekt, in een 1 slpk app met zeezicht 4/5 pers.

wat ik hier allemaal lees, ik ben al bang om te vertrekken...

zijn er mensen die een beoordeling van dit jaar hebben?

Zijn er nog mensen die in sept. gaan belgen, die met libelle actie geboekt hebben?

ligging 2-kamer appartement
brigitte Esser vraagt:
24 juni 2012

Wij hebben een 2 kamer app. geboekt voor 4/5 personen. Als je een voorkeur zou kunnen aangeven qua ligging wat is dan de beste? (2 kinderen van 4 en 7 jaar)

Prachtig park
Veenstra
met oudere kinderen
6 mei 2010
Ligging: 9
Activiteiten: 8
Service: 6
Eetgelegenheden: 6
Onderkomens: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

geweldige ligging, ruim opgezet, het eten was minder, maar in totaal een prima keuze

Prachtig zwembad!
Bruyland
met jonge kinderen
12 oktober 2009
Ligging: 10
Service: 6
Eetgelegenheden: 7
Onderkomens: 8
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
9

Aangekomen in overstroomd gebied!De ondergrondse parking=max.hoogte 1,80m(geen skibox meenemen)
De weg op het domein naar ons verblijf was geblokkeerd door een slagboom.Dus de auto geparkeerd op 500m van ons app.Ik vond het absoluut niet klantvriendelijk dat we voor het uitladen onze auto niet dichter konden zetten(regen en modder).
De eetzaal kwam nogal tentachtig over. De vis was lekker, het lamsvlees niet te eten!Naar aardappelen moest je zoeken.Maar je kon friet bij bestellen.Het personeel was zeer kindvriendelijk.Het ontbijt, elke dag: botermelk, jam, hesp, kaas, gekookt ei, yoghurt, warme mini koffiekoekjes, stokbrood, 4 soorten koffie, chocolademelk en Nutella!Het fruitsap, daar was iets mee?En de mokken waren niet altijd even proper.
Ons appartement (6 pers) was ideaal voor 4 pers.Ons 2-pers.bed was veel te klein.In de living kon je niet slapen door het gezoem van de afzuiging

wij zullen niet snel terug gaan !!
vakantie gangers
met jonge kinderen
13 oktober 2008
Ligging: 5
Service: 4
Eetgelegenheden: 3
Onderkomens: 7
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
7

Wij zaten in het park in het hoogseizoen 2008 en dan is het heel durk!
Het park is prachtig! Maar wat ons heel erg tegenviel is dat we in een aparttement (met 2 jongens)op de zevende verdieping zaten.Voordat we bij ons app.waren moesten we eerst door donkere ongezellige gangen.Voor de jongens was er geen vrije uitloop naar buiten.Het dicht bijzijnde voetbalveld was 15 min weg.Wij zullen er zeer zeker niet meer naar toe gaan.
Het idee wat wij bij het park hadden viel ons heel er tegen!

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Fijne vakantie maar wel wat aanbevelingen
Michel
met jonge kinderen
22 september 2008
Ligging: 7
Service: 7
Onderkomens: 6
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

datum 30-08 t/m 6-9 2008

1 x per week 5 badhandoeken met 3 personen waarvan een kind van 2,5 is gewoon veel te weinig.

Appartement was niet goed schoon gemaakt voordat we erin kwamen. We wilden er nog foto's van maken. De Koelkast stonk verschrikkelijk. Hebben eerst zelfstandig met z'n tweeen het appartement goed schoongemaakt. Niet echt de start van de vakantie die je je zou wensen.

Daarnaast is het voor mensen met een kind van 2,5 met een buggy absoluut geen praktisch complex. Dit hadden we al vernomen via de vakantiereiswijzer. We zaten helemaal bovenop de berg. Het zwembad hebben we ook met de auto moeten doen. Was echt niet te doen met een buggy. Dan til je je helemaal suf.

De bar bij het zwembad was na dag 1 gesloten. Een drankje nuttigen aan het zwembad was er dus niet bij. .

Het uitzicht daarentegen vergoedde veel alsmede het fraaie zwembad.

Alles top, behalve eten.
gert
met jonge kinderen
16 augustus 2008
Ligging: 10
Service: 8
Eetgelegenheden: 5
Onderkomens: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
8

2 weken in augustus 2008. Prachtig park, wij verbleven in villa voor 6 met 4 personen waardoor voldoende ruimte. Kinderen hebben zich perfect kunnen vermaken, vooral in het zwembadencomplex. Alleen aanbod in restaurant is te mager voor park van deze prijscategorie. Maakt meteen prijs/kwaliteit in augustus wat moeilijker (echt wel duur hoor). Maar ja, die ligging...

mooi en goed hotel maar eten is niet goed
Muys-Geerinck
met oudere kinderen
14 augustus 2008
Ligging: 8
Service: 6
Eetgelegenheden: 5
Onderkomens: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Wij(gezin met 2 kinderen 14 en 16 jaar) waren er van 28 juni t.e.m.12 juli.
Kamers: bed moet je zelf opmaken,ook bij aankomst.Vloer wordt nooit gepoetst, zelfs niet bij 14 dagen verblijf.Genoeg bergruimte. ruime kamers met mooi terras,mooi zicht op st-tropez,goede overdekte parking.
Domein: mooie zwembaden en mooie tuin.
Eten: wij aten in het restaurant zalm met provençaalse groenten en kregen geen brood of fietjes erbij.In het buffetrestaurant waren de buffetten zéér povertjes.
La frite Belge: zéér dure Belgische frituur aan het einde van de straat op de hoek.5 euro voor frietjes en 5 euro voor 1 garnaalkroket.Wij betaalden 65 euro voor 4 personen,gewwon elk frietjes en 1 vleessoort+saus en drank.

Fam. Matthys uit België
met oudere kinderen
7 juli 2008
Ligging: 7
Service: 7
Eetgelegenheden: 6
Onderkomens: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Wij waren er eind juni - begin juli 2008 : op dat moment zeer warm, tussen 26 en 36 graden. Zwembaden zijn zeer mooi. 's Morgens handdoek leggen om plaats te hebben. Winkeltje O.K., restaurants basic. App. type 6/8 personen genomen voor 4 personen : was net voldoende, met balkon en mooi uitzicht op zee en St. Tropez. 2 kind. 14 en 17 j. sliepen in living wegens te kleine slaapkamer met stapelbed (werd gebruikt als kleedkamer).

Jacques
met partner
21 juni 2008
Ligging: 9
Service: 10
Eetgelegenheden: 8
Onderkomens: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Service uitstekend, aangekomen op zondagavond, lamp boven aanrecht en slot van deur nog dezelfde avond, binnen een half uur, hersteld (heel nieuw slot), defecte waterkoker op maandagochtend omgeruild. Park zeer mooi aangelegd, uitzicht magnifiek. Wandelen op het park inspannend, wel goed voor het uithoudingsvermogen. Auto onmisbaar voor bijna alles. Eten in restaurant lekker, alleen niet al te veel keuze. Bediening vriendelijk. In winkel beetje stug. Prijs -Kwaliteit in juni uitstekend!

Geef hier uw beoordeling van Vakantiepark P&V Les Restanques du Golfe de St Tropez****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Activiteiten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eetgelegenheden
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Onderkomens
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Vakantiepark P&V Les Restanques du Golfe de St Tropez****

Het weer vandaag in Port Grimaud en Grimaud:

min: 18 °C

max: 28 °C

Wind: ZW-4

14 daagse weersverwachting

Foto's Vakantiepark P&V Les Restanques du Golfe de St Tropez****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-07-26 17:10:10
0.175 sec
vakantie