Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Alanya > Hotel Kahya Resort & Aqua*****

Hotel Kahya Resort & Aqua*****
9 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.5

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Kahya Resort & Aqua*****

Algemene waardering8,5
Ligging5,9
Service8,5
Eten9,3
Kamers9,5
Kindvriendelijkheid8,2
Prijs/kwaliteit8,5

Heeft u Kahya Resort & Aqua***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
voetbal
De Smedt Gillian vraagt:
5 maart 2014

Ik ben Gillian , 12 jaar en ga met mijn ouders begin juli naar kahya resort weet er iemand of je daar kan voetballen
en of er daar een voetbalveldje aanwezig is

Pinautomaat en wie gaat er ook met jonge kinderen
mandy vraagt:
8 februari 2014

Hallo,
Wij gaan in augustus met onze kids van 5 en 9 naar dit resort! Ik ben heel benieuwd naar ervaringen van anderen. Ook vroeg ik me af of er geldautomaten in de buurt zijn, omdat het hotel afgelegen ligt?

Heel mooi hotel! Aanrader!!
Baak
2013 oktober - 2013 oktober
met jonge kinderen
12 november 2013
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

We zijn in de herfstvakantie geweest. Erg mooi, net en schoon hotel.
Geen last van Russen gehad. Ook niet massaal in het restaurant. Eten van goede kwaliteit en ruim voldoende keuze!
Het hotel is wel erg gehorig, het snurken van je buurman hoor je luid en duidelijk! Ook de moskee naast het hotel is aanwezig, elke ochtend om 6.10!! We lagen de 1e nacht op de 1e verdieping. De disco was 3 etages lager, maar toch konden we elk nummer meezingen. We kregen ook gelijk een andere kamer toen we het vroegen, was geen enkel probleem!! Het zwembad water in oktober heel erg koud, maar als je eenmaal door bent dan gaat het wel. Voor een klein uurtje, dan krijgen de kids blauwe lipjes.
Verder echt een super vakantie gehad! De hele week super mooi weer!!

Top hotel jammer van de Russen
2013 september - 2013 september
met jonge kinderen
11 september 2013
Ligging: 4
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Net terug en echt een heerlijke vakantie gehad. Eten was top, nog nooit zoveel keuze gehad en gezien.
Zwembaden heerlijk, je kind kan zich echt meer dan prima vermaken van jong tot oud.
In de omgeving helaas niks te doen maar binnen een paar minuten met de dolmus in Konakli of Avsellar. Alanya op ongeveer 25 minuten afstand.
Helaas kwamen er veel Russen in de loop van onze vakantie aan. Deze mensen zijn zo onbeschoft. Ook was veel van de turkse avond gericht op de Russen. Alanya is nu ook meer op Russen gericht. Voor ons de reden om niet meer naar dit hotel of Alanya te gaan.

Mooi kraak net hotel
anneke
2013 augustus - 2013 augustus
met oudere kinderen
19 augustus 2013
Ligging: 5
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

Zijn terug van 8 augustus. Hotel echt kraak net. Er wordt constant gepoetst. Glijbanen de max. Zwembaden super net en groot. Stoelen genoeg. Service kon vriendelijker.welness top. Kamers super super schoon. En dat ht afgelegen lag wisten we. Maar dat maakte ons niks uit. Hebben een echte rust vakantie gehad. Zou ht aanraden voor mensen met jonge kinderen.

vraagjes
Seline vraagt:
9 augustus 2013

Hallo,
Ik heb een paar vraagjes voor de mensen die ervaring hebben met dit hotel:
Weet iemand hoe duur de hammam/massages/welness is?

Is er 's avonds een bus/taxi die naar summer garden (discotheek) heen en weer rijdt vanaf dit hotel? Of heeft iemand tips om 'savonds ergens wat te gaan drinken wat vlak bij ligt?

Welk plaatje is het leukst om te shoppen als je met de bus gaat? (Konakli, Alanya??)

linda antwoordt:
10 augustus 2013

busjes rijden af en aan
konaklii klein en allemaal de zelfde winkels,alanya beter kost 1,50 enkel met busje. in de omgeving op loop afstand is helemaal niks.

marjo meeuwis antwoordt:
10 augustus 2013

hamman is 35 euro wij zijn 5 keer geweest voor 120 je moet onderhandelezijn goede masseurs kenmer is een goede zijn overigs heel vriendelijk en niet op dringerig avsalarr is ook leuk om te winkelen en de markt op woensdag in konlakli is ook leuk met de bus ben je er zo en als je het hotel uit loopt die gast van het reis berau brengt je voor 50 cent meer als de bus met de auto en komt je ook weer netjes ophalenen je bent er sneller

Lees nog 2 antwoorden
Wat is ongeveer de transfertijd vanaf Gazipasa?
Mmmm vraagt:
1 augustus 2013

Heeft er iemand ervaring met een transfer vanaf Gazipasa naar dit hotel? Zo ja, kan je mij vertellen hoe lang het ongeveer duurde?

inda antwoordt:
4 augustus 2013

Niet van gazispaza 2x hotel geweest gewoon van antalya 1.30 uur op gereden. Gaat best.snel. Ander volgens mij uurtje

Smit antwoordt:
6 augustus 2013

Wij zitten er op dit moment, zelf vanaf antalya 1 uur en 3 kwartier. Heb gehoord van verschillende Nederlanders hier vanaf gazipaza 5 kwartier

super hotel
Di Totto
2013 juli - 2013 juli
met jonge kinderen
29 juli 2013
Ligging: 6
Service: 9
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

wij zijn pas terug van dit resort en hebben er met onze twee jongens van 8 en 11 een super vakantie gehad.De ligging van het hotel is inderdaad minder,maar dat is bij alle resorts,voor het hotel is een standplaats voor de dolmus en binnen 5 min ben je voor 1 euro in konakli,en voor 1,50 euro in alanya.De kamers in het hotel zijn mooi schoon,en toen bij ons de laatste dagen de shampoo op was en wij 2 euro voor de poetsvrouw hadden neergelegd,kregen wij een heel dienblad vol met verzorgingsspullen.Het eten in het hotel is super,niks op aan te merken,en wat wij fijn vonden was dat dit hotel grotendeels vol zat met nederlanders,bijna geen russen.het animatieteam was geweldig,normaal is het alleen voor de hele kleintjes leuk,maar deze jongens speelden zelfs in hun pauze nog met onze kids,en tijdens het avondeten schoven ze gezellig bij je aan.al met al:EEN TOP HOTEL

Russen
Linda vraagt:
19 juli 2013

Net een week terug van dit super hotel 40% nederlanders en veel belgen en noren geen een rus gezien! Hoe komen mensen eraan dat het vol zit met russen en je weet van te voren als je goed leest dat er in de omgeving niks te doen is!

G. antwoordt:
23 juli 2013

Weet u of er bij het strand de mogelijheid is om een jetski te huren?

lin antwoordt:
23 juli 2013

Ja kost 35 euro 10 min. Strand is er niet mooi. Kan er wel wat Eten en drinken

NIET MEER
derya
2013 juni - 2013 juli
met vrienden
18 juli 2013
 

hotel is vol met russen zeer degotant echt storend na midernacht niets te doen geen winkels enz in de buurt afgelegen strand vol stenen en gevaarlijk voor ons niet meer

Geef hier uw beoordeling van Hotel Kahya Resort & Aqua*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Kahya Resort & Aqua*****



Andere Hotels in Alanya met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-04-19 11:36:18
1.653 sec
vakantie