Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Konakli (bij Alanya) > Hotel Kahya Resort & Aqua*****

Hotel Kahya Resort & Aqua*****
15 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.2

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Kahya Resort & Aqua*****

Algemene waardering8,2
Ligging5,9
Service8,0
Eten8,5
Kamers9,5
Kindvriendelijkheid7,9
Prijs/kwaliteit8,2

Heeft u Kahya Resort & Aqua***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Dit nooit meer
Van Acker
11 november 2014
Ligging: 6
Service: 1
Eten: 2
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 2
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
4

Net terug van een weekje stressvakantie in het herfstverlof, was dit een teleurstelling na het lezen van de reeds geplaatste commentaren. Het was de laatste week dat het hotel open was en dit was ons niet meegedeeld. Alles werd gedurende deze week gesloten en ingepakt in folie. En dit terwijl er nog gasten aanwezig zijn. Enkele voorbeelden:
- schepijs niet meer te verkrijgen
- oliebollen na twee dagen ook niet meer met als commentaar " dan moet je deze avond maar wat meer eten
- 3 dagen na elkaar dezelfde bak met stinkende vis
- snackbar verhuist naar restaurant: geen pizza, groenten staan niet gekoeld opgesteld.
- geen cocktails te verkrijgen, wel tegen betaling. Enkel wodka, gin en whisky. Ook fruitsap was er niet meer, dan moest je maar Fanta bij de wodka doen.
- beperkt personeel dat alles behalve behulpzaam was.

al veel hotels bezocht, maar dit nooit meer

Nieuw gebouw
Lizzy vraagt:
27 oktober 2014

Heeft iemand iets gehoord over de nieuwbouw? Vorig jaar zou er een nieuw gebouw komen waardoor wij voor een ander hotel hadden gekozen ivm bouw herrie. Toen we er opweg naar het vliegveld langs reden was er helaas nog helemaal niks gebouwd! Ik ben dus erg benieuwd wanneer ze er nu aan willen beginnen, of we dit jaar wel voor dit hotel kunnen kiezen.

winkeltjes in de buurt?
sanne vraagt:
3 augustus 2014

zijn in de buurt ook winkeltjes of alles op 2km

Turkije gangers antwoordt:
11 augustus 2014

op ongeveer 2 km is een winkel centrum ,met de dolmus (1 euro) ben je er zo ,op stappen aan de weg is vlakbij

fijn hotel
Turkije gangers
24 juli 2014
Ligging: 6
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

zijn net terug van 15 dagen Kahya,wat een fijn hotel,welenswaar wat afgelegen maar met de dolmus zo bij winkel centrum en half uurtje naar Alanya,super groot zwembad,heerlijk eten,fijn personeel en alles erg schoon,gaan zeker nog een keer terug,mooie ruime kamers,alles wordt goed schoongehouden,niet twijfelen,gewoon boeken

moskee
van geffen vraagt:
14 juli 2014

Hallo,
klopt het dat je heel veel last kunt hebben van de moskee die naast het hotel staat?

Bedankt

Ki antwoordt:
20 juli 2014

Niet gehoord. Ik had een kamer aan de zwembad kant. Maar ik heb verder niemand horen klagen.

Turkije gangers antwoordt:
27 juli 2014

wij zaten tegenover de Moskee aan de achterkant,geen overlast ervaren.

glijbanen
Sandra vraagt:
3 juli 2014

Wie kan mij vertellen vanaf welke leeftijd of lengte de glijbanen toegankelijk zijn?

Ki antwoordt:
9 juli 2014

Iedereen mag van de glijbaan.

strandhanddoekenservice
Mariëlle Hazenoot vraagt:
30 juni 2014

Weet iemand of er handdoekenservice voor zwembad / strand wordt aangeboden? En is dat tegen betaling?

reiziger antwoordt:
2 juli 2014

eris handdoekenservice elke dag

Ki antwoordt:
20 juli 2014

Wij moesten er wel altijd om 7.00 uit om handdoeken te leggen anders geen bedjes en geen parasols.

Leuke gezinsvakantie
Yara
10 juni 2014
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

2 Weekjes doorgebracht in mei 2014 met dochtertje van 14 maanden en echtgenoot. Klein resort met super aangenaam sfeer. Tof personeel, lekkere thema restaurant (bedankt konul voor de begeleiding!! ) we zouden zo teruggaan. Lekker eten, veel afwisseling, ook kindermenu aanwezig, enkel jammer dat er geen normale zwarte thee bij ontbijt was en de fruitsap niet te drinken was. verder geen klachten!!

Dolmussen (bussen)
laura vraagt:
3 juni 2014

Beste allemaal, wij gaan dit jaar naar Kahya resort en willen graag weten of er vaak busjes rijden naar alanya en of ze voor het hotel stoppen? en hoe lang zit je in het busje? alvast bedankt!

Meer nederlanders?
Ursula vraagt:
27 mei 2014

Wij vertrekken 8 juni voor twee weken naar dit resort. Wij hebben een zoontje van 2. Zijn er nog meer Nederlanders die hier dan ook zijn?

Geef hier uw beoordeling van Hotel Kahya Resort & Aqua*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Kahya Resort & Aqua*****



Andere Hotels in Konakli (bij Alanya) met beoordelingen

Heel goed

Kahya Resort & Aqua***** | 8,2

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-12-26 20:58:39
0.285 sec

*