Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Konakli (bij Alanya) > Hotel Kahya Resort & Aqua*****

Hotel Kahya Resort & Aqua*****
9 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.5

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Kahya Resort & Aqua*****

Algemene waardering8,5
Ligging5,9
Service8,5
Eten9,3
Kamers9,5
Kindvriendelijkheid8,2
Prijs/kwaliteit8,5

Heeft u Kahya Resort & Aqua***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Super excursies
ik vraagt:
1 oktober 2014

De beste en leukste Excursies met ons volledig verzekerd en uiteraard een stuk goedkoper dan via uw reisorganisatie.
Boottochten, cultuur, historie, quad, safari en andere.
Kijk eens op onze website turkije-excursies.nl

winkeltjes in de buurt?
sanne vraagt:
4 augustus 2014

zijn in de buurt ook winkeltjes of alles op 2km

Turkije gangers antwoordt:
11 augustus 2014

op ongeveer 2 km is een winkel centrum ,met de dolmus (1 euro) ben je er zo ,op stappen aan de weg is vlakbij

fijn hotel
Turkije gangers
2014 juli - 2014 juli
met oudere kinderen
24 juli 2014
Ligging: 6
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

zijn net terug van 15 dagen Kahya,wat een fijn hotel,welenswaar wat afgelegen maar met de dolmus zo bij winkel centrum en half uurtje naar Alanya,super groot zwembad,heerlijk eten,fijn personeel en alles erg schoon,gaan zeker nog een keer terug,mooie ruime kamers,alles wordt goed schoongehouden,niet twijfelen,gewoon boeken

moskee
van geffen vraagt:
14 juli 2014

Hallo,
klopt het dat je heel veel last kunt hebben van de moskee die naast het hotel staat?

Bedankt

Ki antwoordt:
20 juli 2014

Niet gehoord. Ik had een kamer aan de zwembad kant. Maar ik heb verder niemand horen klagen.

Turkije gangers antwoordt:
27 juli 2014

wij zaten tegenover de Moskee aan de achterkant,geen overlast ervaren.

glijbanen
Sandra vraagt:
4 juli 2014

Wie kan mij vertellen vanaf welke leeftijd of lengte de glijbanen toegankelijk zijn?

Ki antwoordt:
9 juli 2014

Iedereen mag van de glijbaan.

strandhanddoekenservice
Mariëlle Hazenoot vraagt:
30 juni 2014

Weet iemand of er handdoekenservice voor zwembad / strand wordt aangeboden? En is dat tegen betaling?

reiziger antwoordt:
2 juli 2014

eris handdoekenservice elke dag

Ki antwoordt:
20 juli 2014

Wij moesten er wel altijd om 7.00 uit om handdoeken te leggen anders geen bedjes en geen parasols.

Leuke gezinsvakantie
Yara
2014 mei - 2014 mei
met jonge kinderen
10 juni 2014
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

2 Weekjes doorgebracht in mei 2014 met dochtertje van 14 maanden en echtgenoot. Klein resort met super aangenaam sfeer. Tof personeel, lekkere thema restaurant (bedankt konul voor de begeleiding!! ) we zouden zo teruggaan. Lekker eten, veel afwisseling, ook kindermenu aanwezig, enkel jammer dat er geen normale zwarte thee bij ontbijt was en de fruitsap niet te drinken was. verder geen klachten!!

Dolmussen (bussen)
laura vraagt:
3 juni 2014

Beste allemaal, wij gaan dit jaar naar Kahya resort en willen graag weten of er vaak busjes rijden naar alanya en of ze voor het hotel stoppen? en hoe lang zit je in het busje? alvast bedankt!

Meer nederlanders?
Ursula vraagt:
27 mei 2014

Wij vertrekken 8 juni voor twee weken naar dit resort. Wij hebben een zoontje van 2. Zijn er nog meer Nederlanders die hier dan ook zijn?

is er een minibar op de kamer?
de jong vraagt:
13 mei 2014

Weet iemamd of er een minibar op de kamer is?

Turkije gangers antwoordt:
21 mei 2014

Er is een mini bar op de kamer aanwezig,kijk maar bij omschrijving kamer type

Geef hier uw beoordeling van Hotel Kahya Resort & Aqua*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Kahya Resort & Aqua*****



Andere Hotels in Konakli (bij Alanya) met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-02 10:24:22
0.242 sec

*