Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Camping Vigna sul Mar****
50 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.6

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Camping Vigna sul Mar****

Algemene waardering7,6
Ligging7,0
Eetgelegenheden6,9
Staat van het sanitair7,6
Kindvriendelijkheid7,8
Prijs/kwaliteit7,3
volgend jaar gewoon weer allin
2014 augustus - 2014 augustus
met jonge kinderen
6 augustus 2014
Ligging: 6
Eetgelegenheden: 5
Staat van het sanitair: 6
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

na jaren van allin dachten we we gaan naar een camping maar dat valt toch een beetje tegen de mobilhome zijn zeer klein(wel superschoon) airco,bedbadlinnen, strandstoelen(15 euro per dag!)zou erbij zitten maar wat blijkt je moet alles erbij (kopen) animatie stelt niks of weinig voor en vooral Italiaans gericht voor de kinderen 7 en 11 is er niks te doen het restaurant rekent van te voren al een fooi(5,30 euro) per tafel daarentegen is het eten en drinken niet duur muggen je word er doorzeefd dure anti muggen gekocht niets hielp al met al valt deze camping dik tegen volgend jaar weer all-in Dag Italië tot nooit meer ziens!

voor zon, strand en zwembad
Danielle
2014 juni - 2014 juli
met oudere kinderen
10 juli 2014
Ligging: 6
Eetgelegenheden: 6
Staat van het sanitair: 6
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

net terug van de camping.
twee kinderen van 11 en 15 jaar hebben zich prima vermaakt hier.
Een mooi zwembad en lekker strand.

Het sanitair mocht naar mijn inziens wat vaker schoongemaakt worden.

Een echte minpunt wat ik vond is dat het allemaal zo dicht op elkaar stond en totaal geen privacy. Hierdoor meer een drie sterren dan een vier sterren.

Voor zon, zee en zwembad is dit een leuke camping.Trouwens geen badmuts verplicht.

badmuts
Danielle vraagt:
20 juni 2014

Hallo, ik wil graag weten of een badmuts verplicht is op deze camping.
Op de website wordt aangegeven dat een badmuts verplicht is alleen op de foto's zie ik dat niet.

Riviera stacaravan plaatsen?
Pierre vraagt:
7 juni 2013

Hallo, We willen de Riviera gaan boeken, maar weet iemand of deze op een gunstige / mooie plaats staan op de camping? Is er bij de caravan ook nog een beetje plaats voor de kinderen om te spelen (badmintonnen, voetballen e.d.)? Alvast bedankt voor uw reactie!!

Marco van der Waal antwoordt:
6 augustus 2014

er is weinig tot geen plek alles is hutjemutje gevuld

Marco van der Waal antwoordt:
6 augustus 2014

er is weinig tot geen plek alles is hutjemutje gevuld

Heerlijk camping direct aan het strand!
Kim van der Heijden
2012 juni - 2012 juni
met partner
24 juli 2012
Ligging: 7
Eetgelegenheden: 7
Staat van het sanitair: 9
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Wij hebben hier een bungalowtent gehuurd. De tenten waren in perfecte staat. Wel wat dicht op elkaar maar niet storend! Voor ons (leeftijd 25-30) is er weinig te doen. Het was erg warm dus we hebben veel aan het strand gelegen. Verder wat voor de tent zitten relaxen. Iedere avond was er amusement bij het restaurant. De pizza zijn prima! Toilet- en douchegebouwen worden perfect schoongehouden. Wij gaan hier zeker nog eens naar terug voor een heerlijke rustige vakantie!

volgend jaar weer
gerrit
met partner
21 oktober 2009
Ligging: 8
Eetgelegenheden: 7
Staat van het sanitair: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

leuke camping.
plaatjes in de omgeving leuk,elke dag wel ergens een markt.
sanitair schoon,maar als je zelf alles van je afgooid dan vind je het ook weer.
klandvriendelijk zeer vriendelijk,maar als je zelf niet vriendelijk doet dan zou ik het ook niet terug doen.

Drukke camping met veel vertier
Eva
met oudere kinderen
10 september 2009
Ligging: 7
Eetgelegenheden: 8
Staat van het sanitair: 9
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Waren hier gelukkig maar een paar dagen op familiebezoek. Wij houden niet van dit slag campings. Kleine plekken en je staat "hutje, mutje". Sanitair is prima. Viel ons tegen: vieze zee met algen en strand dat heel erg vol is in het hoogseizoen. Omgeving is niet interessant. Alleen Comacchio is leuk. Overal geheel vlak.

goeie camping
met oudere kinderen
24 augustus 2009
Ligging: 5
Eetgelegenheden: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

We zijn 12 dagen geweest via vacance select was goed verzorgd caravans waren redelijk gepoetst ventilators werkten voor geen meter.
Mooie zwembaden moest vechten voor ligbedjes animatie was goed waren altijd met de kids bezig. De omgeving is saai niet veel te beleven zee heel veel alg niet fijn. De badmeesters letten niet goed op. Het personeel moet wel veel beter opletten op de mensen met honden dat ze die op de goeie plaatsen uitlaten. Verder onze kids van 14 en 18 jaar hebben zich goed vermaakt.

te doen voor een lastminute meer niet
Plasma
met jonge kinderen
18 augustus 2009
Ligging: 6
Eetgelegenheden: 6
Staat van het sanitair: 6
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
7

De ligging aan het strand is leuk.
Camping zelf wat minder.
-Restaurant onder de maat( rauw vlees)
en onvriendelijk personeel, ook de ijscoman is erg nors,
-zwembad was wel oke, badmeester had wel wat vaker op mogen trden naar te drukke bezoekers die niet op kleintjes lette!
-Het omroepen 3 per dag vond ik ook wat minder
-het animatieteam, zag er een beetje amateuristisch uit naar onze meninig
Lido di pomposa en de omgeving is oersaai en leljk, geen mooi stukje italie

nette stacaravan, direct aan zee
Postma
met jonge kinderen
10 augustus 2009
Ligging: 6
Eetgelegenheden: 6
Staat van het sanitair: 7
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
7

We hebben twee weken in een stacaravan van de camping zelf gezeten, netjes en een goed werkende airco en na een week kregen we een nieuw linnenpakket. Deze caravans hebben de mooiste plekken tussen zee en de zwembad. Het is ook super dat je twee stoelen en een parasol krijgt toegewezen op het prive strand. Onze kinderen 6 en 8 jaar hebben zich voornamelijk vermaakt aan zee en het zwembad was hun favoriet. De speeltuin is wat magertjes en de kinderanimatie beperkt. De omgeving is ons te saai en voor cultuur moet je toch al snel een uur rijden. Ook wij hebben kennisgemaakt met de muggen, vnml s'avonds flink insmeren dus. Prima vakantie gehad met zon, zee en strand en veel boeken kunnen lezen maar wij gaan hier niet naar terug.

Geef hier uw beoordeling van Camping Vigna sul Mar****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eetgelegenheden
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Staat van het sanitair
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Camping Vigna sul Mar****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-08-29 03:30:41
0.235 sec

*