Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Home > Duitsland > Rheinland Pfalz > Saarburg (Hunsrück) > Vakantiepark Landal Warsberg****

Vakantiepark Landal Warsberg****
138 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Vakantiepark Landal Warsberg****

Algemene waardering8,3
Ligging9,1
Activiteiten7,7
Service8,0
Eetgelegenheden7,1
Onderkomens7,9
Kindvriendelijkheid8,4
Prijs/kwaliteit7,8

Heeft u Landal Warsberg**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Landal Warsberg**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Mooi gelegen park, genoeg te doen voor de kids
Met zn viertjes in de stacaravan
2013 augustus - 2013 augustus
met jonge kinderen
28 augustus 2013
Ligging: 9
Activiteiten: 7
Service: 9
Eetgelegenheden: 8
Onderkomens: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

De ligging van het park was erg mooi. Onze stacaravan zat wel redelijk dicht op de buren maar was verder erg schoon en nieuw. Als je naar de rodelbaan loopt komt je bij een mooi uitkijkpunt. Op het park kun je een munt kopen voor €1,50 eentje voor de afdaling en voor de terugreis. Erg leuk om te doen, net als de rodelbaan. Een 10 rittenkaart kost €16.- Eten op het park in het restaurant is erg matig, wel vriendelijke bediening, dat gold voor al het personeel op het park trouwens. Beneden in het dorp Saarburg eet je een lekkere schnitzel met friet voor €13.-
Zwembad op het park is niet groot. Groot minpunt vond ik de slechte Wifi waar ik €22.- voor heb betaald voor een week.
Mijn dochtertjes genoten elke dag van het animatieprogramma

Prima park
Edwin
2013 april - 2013 mei
met jonge kinderen
15 mei 2013
Ligging: 9
Activiteiten: 8
Service: 7
Eetgelegenheden: 6
Onderkomens: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Net terug van een midweek op de camping in 2 stacaravans. Goede ontvangst, mooie plek met prima uitzicht. Caravans in orde, bedden (1.90)wel wat kort. Faciliteiten absoluut in orde. Restaurant is inderdaad niet geweldig, in Saarburg kun je beter eten (niet overal). Leuk die kabelbaan en rodelbaan direct naast het park. We gaan wel weer een keer terug.

huur vakantiehuisje
M. Littmann-Dols vraagt:
4 oktober 2012

Is het ook mogelijk om een huisje te huren voor 7 dagen, aankomst 16-10, vertrek 23-10?

mooie camping plaatsen
Graaff De
2012 juli - 2012 juli
met partner
21 juli 2012
Ligging: 10
Activiteiten: 8
Service: 8
Eetgelegenheden: 9
Onderkomens: 8
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

We hadden mooie plaats op de camping aan de buiten rand met mooi uitzicht.
Prima Douchen en schone toiletten,met Wc Papier echt SUPER.
verder goed Restaurant,met klein nadeel heel aparte openingstijden zou Langer en eerder open kunnen.

kabelbaan
edwin de weij vraagt:
12 januari 2012

wat kost de kabelbaan en eventueel de rodelbaan?

Jooske antwoordt:
20 april 2012

Dat vraag ik me ook af! Weet jij het inmiddels?

Dank, Jooske

marianne van der wel antwoordt:
29 april 2012

precies hoeveel weet ik niet meer maar het was echt niet duur wij zijn met een heel gezin (5 personen) dus als het duur was geweest hadden we het zeker niet gedaan

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Landal Warsberg**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

bungalow
carla van heesch vraagt:
11 november 2011

satan er bungalows te koop en zo ja hoe groot en in welke prijsklasse?

Mooi gelegen vakantiepark/camping
Bert
2011 september - 2011 september
met partner
23 september 2011
Ligging: 10
Service: 8
Eetgelegenheden: 5
Onderkomens: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wat een uitzicht! Gunstig gelegen ten opzichte van toeristische attracties. 10 dagen in een sta-caravan gezeten van Landal, alles wat je nodig hebt was aanwezig. Personeel bij receptie zeer vriendelijk en behulpzaam. Prijs/kwaliteit verhouding in het restaurant van Landal klopte niet. Ga eten in Saarburg zelf, betere kwaliteit (en gezelligheid) dan op het park.

Aanrader
Jansen
2011 juli - 2011 augustus
met een groep
16 augustus 2011
Ligging: 9
Activiteiten: 9
Service: 7
Eetgelegenheden: 2
Onderkomens: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

We hebben een week in een stacaravan gezeten met 4 volwassenen en het was goed te doen. De caravan was super schoon en er ontbrak niks. We zaten overal dichtbij dus dat was een meevaller. Het enige slechte op het park is het restaurant. Het is er duur maar vooral niet te eten!!! Droge vis, taai vlees enz enz.

Voor de kinderen is er een hoop te doen, dus die kunnen zich prima vermaken!

Prima voor 2 volwassenen en een kind
Robert
2011 - 2011
met jonge kinderen
29 juni 2011
Ligging: 9
Activiteiten: 7
Service: 8
Eetgelegenheden: 6
Onderkomens: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

2 weken met een kindje van 3 jaar. Huisje 93 was schoon, veel privacy. Vaatwasser, flatscreen, wirlpool.

Centrale speeltuin is aardig. Andere minder. Aanrader: Parc Merveilleux in Luxemburg (50 min).

Reservering via Landal-miep. Voor detailvragen laten doorverbinden naar Warsberg zelf! Op internet stond dat het huisje geen vaatwasser had, maar dat heeft het wel!

Niet aan te raden
Kees
2011 mei - 2011 juni
met vrienden
11 juni 2011
Ligging: 10
Activiteiten: 7
Service: 6
Eetgelegenheden: 6
Onderkomens: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
7

Prachtige omgeving en ook een mooi park. De huisjes vallen echter tegen, erg klein, zeker de 6-persoons is niet geschikt voor 5-6 volwassenen. We hadden ook vreselijk last van vliegen in het huisje maar ook in het restaurant. Service was ook niet bijster goed, winkel is gewoon dicht van 12:00 tot 15:00 en bij navraag over een excursie waren we 5 minuten te laat dus was het al gecancelled.

Geef hier uw beoordeling van Vakantiepark Landal Warsberg****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Activiteiten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eetgelegenheden
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Onderkomens
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Vakantiepark Landal Warsberg****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-08-22 01:56:28
2.122 sec

*