Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Home > België > Luxemburg > Durbuy > Vakantiepark Sunclass Durbuy***

Vakantiepark Sunclass Durbuy***
52 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.7

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Vakantiepark Sunclass Durbuy***

Algemene waardering7,7
Ligging8,5
Activiteiten7,7
Service7,6
Eetgelegenheden7,5
Onderkomens7,5
Kindvriendelijkheid7,8
Prijs/kwaliteit7,7

Heeft u Sunclass Durbuy*** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Sunclass Durbuy*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Kent iemand huisje 122?
Marion uit Eindhoven vraagt:
11 juni 2014

Heb het voor de zomervakantie gehuurd. Voorheen in 136 verbleven, wat goed was, maar erg dicht ingegroeid. Ben benieuwd naar de ervaringen met huisje 122. Hoop op wat meer zon op het terras, en een moeiteloze douchekraan!

Verschikkelijk huisje!
Vakantiegast
2013 - 2013
met partner
25 juni 2013
 

Wij zijn een weekend geweest naar Sunglass Durbuy.
We hadden ene huisje gehuurd via internet.
Op de site staan een aantal foto's.

Bij aankomst bleek dat het huisje nr 43 verouderd was, vuil en het stonk verschikkelijk.
We durfden zelfs hier niet te overnachten en hebben contact gemaakt met de eigenaar.
Hierop heeft ze een voorstel gedaan naar een ander huisje nr 137.
Dit huisje was alvast beter maar nog steeds niet wat we verwacht hadden.
Dit hebben we gemeld aan de receptie en aangezien we dit prive gehuurd hadden konden ze ons niet helpen.
De verhuurder wou als geld niet teruggeven en zei dat we ons tevreden moesten stellen met het huisje. Heel erg jammer want anders hadden we elders op zoek gegaan naar overnachting!!
Doorgaans op het park heb ik verschillende huisjes gezien wat mooi onderhouden waren. Let dus goed op wat je huurt!

3 weken in huisje 110
Ellen
2012 juli - 2012 augustus
met jonge kinderen
3 september 2012
Ligging: 8
Activiteiten: 8
Service: 6
Eetgelegenheden: 7
Onderkomens: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

We hebben 3 weken in huisje 110 gezeten. Direct tegenover de receptie, dus ideaal voor de kinderen die op steenworp afstand van het zwembad, speeltuin, springkussen en voetbalveld zaten. Prima huisje met mooie keuken (incl. magnetron, broodrooster, koffiezet/espressoapp.), lekker zittende banken, prima bedden, mooie veranda met de hele dag zon, enz. Het park is goed bevallen. Huisjes dicht op elkaar, maar wij hadden toch veel privacy. 's-avonds veel herrie, dat was wel een nadeel, dit omdat je vlakbij het wifi-lokaal zit waar door jongeren soms tot diep in de nacht rondgehangen wordt.

huisje 91
Sietske vraagt:
4 augustus 2012

heeft er al iemnad in huisje 91 gezeten?

Huisje 193
Mireille vraagt:
17 juli 2012

Wie kan ons iets vertellen over huisje 193? We gaan er binnenkort naar toe.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Sunclass Durbuy*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

geweldig mooi huisje
Cor en Lisa
2011 - 2011
met vrienden
6 juni 2012
Ligging: 9
Activiteiten: 8
Service: 9
Eetgelegenheden: 8
Onderkomens: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Het was de eerste keer na de verbouwing dat we weer in huisje 127 zaten en wat is het mooi geworden! Die keuken en die badkamer: superdeluxe! We boeken altijd bij de eigenaren , snel en vriendelijk met veel informatie. Bevalt ons prima!
Het park is rustig en mooi gelegen in een bos. Er is in de omgeving veel te doen, ook leuke markten. Wij zijn er nog lang niet uitgekeken!

leuk huisje, minder park
irma
2012 april - 2012 april
met partner
21 april 2012
Ligging: 9
Service: 8
Eetgelegenheden: 7
Onderkomens: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Wij zaten in huisje 232, gezellig huisje,met alle benodigheden die je maar kan bedenkenn.
Dicht bij het begin van wandelingen.
Wel boven in park.

Het park is doordeweeks niks, geen broodjesserivce,mini shop, zwembad tot 17.00 open. restaurant 2 dagen dicht.,
In het weekend wel alles open.
De service is in het park goed, problemen met muizen tussen de muren werd snel en goed opgelost, op diervriendelijke mnanier.
Ik zou er alleen heen gaan in weekend, en vakanties.

huisje nr 70
gellie postma vraagt:
12 januari 2012

wie heeft er in huisje nr 70 gezeten en kan hier ietst over vertellen

info huisje 195
Esther Smetsers vraagt:
3 november 2011

Wij hebben gekozen voor huisje 195.
Wie kan ons wat meer vertellen over dit huisje?
Groetje, Esther

Is al iemand in huisje 116 geweest?
J. De Ridder vraagt:
26 oktober 2011

Wij hebben gekozen voor huisje 116.
Heeft iemand hier ervaring mee?
Is het er voldoende warm in de winter?

Familie Verspeelt antwoordt:
16 november 2011

Heel goede keuze, wij zaten er deze zomer drie weken. Alles prima in orde en heel proper.
Of het warm genoeg is in de winter? Ik ben er zeker van dat het wel zo is, de verwarming werkte prima! Want ook in augustus kon het er 's morgens goed koud zijn.
Veel plezier !

J. De Ridder antwoordt:
21 november 2011

Dank voor de informatie. Wij zijn er ondertussen ook geweest. Mooi en proper huisje. Verwarming doet het prima in de winter (november)

Geef hier uw beoordeling van Vakantiepark Sunclass Durbuy***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Activiteiten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eetgelegenheden
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Onderkomens
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Vakantiepark Sunclass Durbuy***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-07-24 14:25:40
0.161 sec
vakantie