Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Home > België > Antwerpen > Mol (Kempen) > Vakantiepark Sunparks Kempense Meren***

Vakantiepark Sunparks Kempense Meren***
527 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 5.9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Vakantiepark Sunparks Kempense Meren***

Algemene waardering5,9
Ligging7,2
Activiteiten6,3
Service5,6
Eetgelegenheden5,2
Onderkomens5,6
Kindvriendelijkheid5,9
Prijs/kwaliteit5,6

Heeft u Sunparks Kempense Meren*** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Sunparks Kempense Meren*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Super slecht
P-V
2013 maart - 2013 maart
met jonge kinderen
18 maart 2013
Ligging: 5
Activiteiten: 5
Service: 5
Eetgelegenheden: 6
Onderkomens: 2
Kindvriendelijkheid: 3
Prijs/kwaliteit: 1
Algemene waardering
3

Huisje voor 8 personen:

Deze huisjes zijn volledig afgeleefd. Zeer slecht onderhouden en werkelijk vuil. WC stuk, Douche echt smerig, schimmel op kamer, kapotte vaatwasser, kapotte deuren.
Voor mij geen euro waard.
Kga hier zeker nooit of te nimmer meer terug.
Veel beters op de markt om je zuur verdiende centjes aan te geven.

leuke vakantie
vervaet erik
2012 november - 2012 november
met vrienden
23 november 2012
Ligging: 9
Activiteiten: 7
Service: 9
Eetgelegenheden: 8
Onderkomens: 9
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

proper huisje in tegenstelling wat ik al kon lezen in de vorige beoordelingen,toen we wilden koken viel de electriciteit uit (kortsluiting in het kookfornuis)na drie minuten werd er al een nieuwe kookplaat geinstalleerd van snelle service gesproken.Enkel 1 minpuntje als je wil kijken hoe de andere bowlen, en je moet u verplaatsen met een rolstoel er is geen lift naar boven ,maar de garçon stelde onmiddellijk voor om ons via de dienstlift tot boven te helpen,maar lukt dit ook bij volle bezetting in de zomer? het was een toffe vakantie,de massage was heerlijk en alles was prachtig de natuur mooi enz.

zeer slecht!
mimi
2012 oktober - 2012 oktober
met jonge kinderen
21 oktober 2012
Ligging: 3
Activiteiten: 4
Service: 3
Eetgelegenheden: 3
Onderkomens: 3
Kindvriendelijkheid: 2
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
4

In een woord te omschrijven; zeer slecht!
Niet kind vriendelijk (slaapvertreken op de eerste etage) zonder veiligheidshekje
Smerig, gedateerd, stofig huisje vol insecten.
Park is autovrij, waardoor jij lang moet lopen als je ergens ander naar toe wil (wat echt nodig was)
Eens pizza besteld die niet te pruimen was.
wij zijn ook eerder wertroken door alle gebreken.

prijs voor 6 volw pers
Dilya vraagt:
26 september 2012

hallo, het is om te vragen hoeveel dat gaat kosten een huisje voor 6 volw pers , datum van 30/12/2012 tot 02/01/2013 inclusief het zwembad ! danku

Erg smerig huisje.. niet na toe gaan
theacaptein@hotmail.com
2012 september - 2012 september
met oudere kinderen
10 september 2012
Ligging: 6
Service: 4
Eetgelegenheden: 6
Onderkomens: 2
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
4

Wij hadden een 8 pers. select erg smerig
klein weinig serviesgoed een theepotje voor 4 pers. 3 pannen als voor acht pers. boekt verwacht ik ruimte kleine slaapkamers smalle deuren je kan er niet met een kinder wagen door Kleien doche boven je op de wc met je gezicht boven de wasbak en je billen op de verwarming
En het huisje was ontzettend smerig vuile muren vieze matrassen gewoon goor.
Daar betaal je bijna 800 euro voor

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Sunparks Kempense Meren*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

één keer, maar geen tweede keer
2012 augustus - 2012 augustus
met jonge kinderen
12 augustus 2012
Ligging: 7
Activiteiten: 3
Service: 3
Eetgelegenheden: 3
Onderkomens: 3
Kindvriendelijkheid: 3
Prijs/kwaliteit: 3
Algemene waardering
4

Zijn een midweek in Sunpark De Kempense Meren geweest met kinderen van 7 en 9 jaar oud.
Huisje was niet schoon, badkamer was vies, geen activiteiten voor kinderen, golfslagbad ontbraken tegels op vloer met als gevolg verwondingen aan voeten, slaapkamers waren volgens mij al meer dan een jaar niet meer gepoets. Ik kan nog wel even doorgaan maar kortom dit was de slechtste vakantie in jaren, echt jammer voor de kinderen want je gaat tenslotte voor een leuke vakantie.

jammer...
ramona
2012 augustus - 2012 augustus
met jonge kinderen
7 augustus 2012
Ligging: 8
Activiteiten: 5
Service: 4
Eetgelegenheden: 6
Onderkomens: 4
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

Schoonmaak en onderhoud huisjes ronduit slecht, maar zwembad is leuk, service op het park gaat echt nergens over, maar omgeving buiten park is leuk....ontbijtbuffet niet doen! We hebben een leuk weekend gehad mede door het goede weer, kids 5 jaar hebben zich vermaakt in zwembad. plopsaland hasselt erg leuk, lommel gezellig plaatsje...mocht je gaan, neem slippers mee voor in het huisje en als je naar bed gaat maar snel de ogen dicht en bij thuiskomst alles de wasmachine in...

veel beter dan verwacht
catharina chiers
2012 juli - 2012 juli
met oudere kinderen
16 juli 2012
Ligging: 8
Service: 8
Onderkomens: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

zijn juist terug van een weekje sunparks met 2 zonen van 17 en 15 j.Zijn er na al die negatieve beoordelingen met een klein hartje naar toe gegaan maar wat viel dat mee ,ons huisje was proper en we hebben ons niet verveeld ondanks het slechte weer ,mooi zwembad en mooie omgeving .Het park is echter niet geschikt voor kleine kinderen buiten kinderbad en binnen speeltuin is er niets.Wij gaan zeker nog terug.

vreselijk nooi meer
debby
2012 juni - 2012 juni
met oudere kinderen
11 juni 2012
Ligging: 4
Activiteiten: 6
Service: 6
Eetgelegenheden: 4
Onderkomens: 1
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 1
Algemene waardering
3

vreselijk wat een bende zeg.
we kwamen aan een grote bende overal plukken honden haren echt smerig. we dachten nou we stofzuigen wel ff laten we nou niet meteen gaan zeuren (zie foto)na stofzuigen alleen onder de bank.
- dan de slaapkamer deur gaat niet dicht scheef
- de douche kraan spoot alle kanten op
- gootsteen kraan vast gezet met kit omdat hij lekt zie fot onder in het kastje wat naar schimmel ruikt echt smerig.
- zakdoek andere gebruiker onder het bed.
- slecht onderhoud van het huisje de deur schter kon onze dochter van 9 niet openkrijgen omdat deze over de tegels heen schuift maar hard trekken was ook gevaarlijk omdat hij niet goed meer vast zat aan de sponing.
- midget golf baan niet bijgehouden erg verouderd
- speeltuin waar??????

het eten was ook niet echt super lopen bufet weinig keus en dan 23,50 per persoon en dan krijg je patat en uncle bens hawaii met kip

dit echt nooit meer
2012 februari - 2012 februari
met partner
14 februari 2012
Ligging: 5
Activiteiten: 7
Service: 7
Eetgelegenheden: 5
Algemene waardering
3

wij zaten in het hotel,kamer was vies,bloed op tapijt,kamer zeer kaal,geen knaapjes,geen minibar,tapijt zeer versleten,alles was vies.
kamer was bloedheet,kachel kon je niet uitzetten. En in de plaza waren de muren gescheurd,ramen zijn jaren niet schoongemaakt,overal hele bergen stof op kozijnen.
Restaurant erg duur,weinig keus en buffetvorm waren alle bakken steeds leeg,
Echt mensen ga hier nooit naar toe.zonde van je geld.
Laten ze eerst het park maar eens goed renoveren en goed schoonmaken,en de prijs lager maken.

Geef hier uw beoordeling van Vakantiepark Sunparks Kempense Meren***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Activiteiten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eetgelegenheden
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Onderkomens
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Vakantiepark Sunparks Kempense Meren***

Het weer vandaag in Mol (Kempen):

min: 11 °C

max: 15 °C

Wind: ZW-5

14 daagse weersverwachting

Foto's Vakantiepark Sunparks Kempense Meren***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-21 13:58:32
0.298 sec

*