Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Gümbet (bij Bodrum) > Hotel WOW Bodrum Resort*****

Hotel WOW Bodrum Resort*****
663 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.6

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel WOW Bodrum Resort*****

Algemene waardering8,6
Ligging8,8
Service8,6
Eten8,1
Kamers7,3
Kindvriendelijkheid8,6
Prijs/kwaliteit8,3

Heeft u WOW Bodrum Resort***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
WAT EEN TOPPER !!!!!
G en E en G en J
2013 september - 2013 september
met vrienden
14 september 2013
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Wij zijn hier 8 dagen op het WOW resort geweest.En vonden het een prachtig resort met een geweldig uitzicht,de service en het personeel geweldig goed!Het eten lekker met genoeg keuze.De kamers waren ruim genoeg en netjes.De ligging is perfect je staat met de taxi zo in Bodrum en je kunt het lopend af naar Gumbet Dit hotel is een AANRADER!!!!!

handdoek leggen
D. vraagt:
1 juli 2013

om welk uur moet je je handdoek gaan leggen als je een goede plaats wil aan het zwembad?

Tineke antwoordt:
13 juli 2013

Midden in nacht... Anders heb je echt geen stoel bij zwembad of zee.. Wij zitten op het moment in WOW... En dat is echt vakantie ergernis nr. 1

Wifi
Sandra vraagt:
24 juni 2013

Is er wifi in de kamer??
Antwoord aub is een belangrijke vraag'

Dennis antwoordt:
29 juni 2013

hoi Sandra,,
wij zaten in kamer 3601 en hadden wifi
het is vaak wel schakelen tussen de wifi punten maar voor Turkse begrippen is het te doen

taxi kosten naar Bodrum
Nicole vraagt:
16 mei 2013

Weet iemand wat de taxi kosten zijn naar Bodrum.
alvast bedankt voor reactie.

Dennis antwoordt:
18 mei 2013

taxi naar Bodrum kost +/- €12,00
dolmus kost €1,50 p/p

Fuat Demir antwoordt:
30 mei 2013

Mijn naam is Fuat, ik ben de contact consultant in het WOW BODRUM RESORT. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met mij opnemen via e-mail. Als u speciale wensen heeft, bijvoorbeeld ligging van de kamer of kamers naast elkaar, dan kunt u dat 2 weken voor aankomst met uw voucher nummer naar mij mailen. Ik zal mijn best doen om deze wensen te vervullen. Zelf ben ik elke dag 24 uur aanwezig in het hotel om uw vakantie helemaal naar uw zin te maken. contactfufu@wowbodrum.com

Wat een tegenvaller, absoluut geen 5 sterren waard
Minke
2013 - 2013
met vrienden
15 mei 2013
Ligging: 6
Service: 6
Eten: 4
Kamers: 3
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
6

Wij waren hier begin mei met 3 volwassenen op 1 kamer. Kamers zijn idd erg gedateerd maar óók heel erg klein voor 3 personen (volgens de receptie waren alle kamers van dezelfde afmeting). Derde persoon krijgt een klein, hooguit 1.90) opklapbedje. Wij kregen een kamer met tussendeur en deze was enorm gehorig. Je kon letterlijk de gesprekken van de buren verstaan en lag wakker van hun gesnurk . Balkon/terrasje erg klein met maar 2 stoelen. Badkamer met vieze schimmelige kitranden en douchen in het bad (niet geschikt voor ouderen) Onderhoud van het resort is slecht en de schoonmaak minimaal. Zelfs in het voorseizoen ligt het bij het zwembad 's morgens dankzij "handdoekje leggen" al helemaal vol. Het eten, en zeker het salade en dessertbuffet viel ons erg tegen. Van de reisleidster hoorden wij dat er al veel klachten waren dit jaar. Voor ervaren Turkije vakantievierders geen aanrader!

Kamers
Annerieke vraagt:
12 mei 2013

Kan iemand mij zeggen wat het voor en nadeel zijn van een kamer beneden of een boven ???ook of het erg gehorig is

Fuat Demir antwoordt:
30 mei 2013

Mijn naam is Fuat, ik ben de contact consultant in het WOW BODRUM RESORT. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met mij opnemen via e-mail. Als u speciale wensen heeft, bijvoorbeeld ligging van de kamer of kamers naast elkaar, dan kunt u dat 2 weken voor aankomst met uw voucher nummer naar mij mailen. Ik zal mijn best doen om deze wensen te vervullen. Zelf ben ik elke dag 24 uur aanwezig in het hotel om uw vakantie helemaal naar uw zin te maken. facebook: Mijn E-mail adres is: contactfufu@wowbodrum.com

renovatie kamers
diane poorthuis vraagt:
8 april 2013

hallo

wie kan mij vertellen of de kamers al gerenoveerd zijn en wat er precies gedaan is?
hopelijk weet iemand dit.

televisiezenders
H.M vraagt:
6 april 2013

Is de televisiezender BVN aanwezig.
Dat zou ik, i.v.m. 30 april, als Nederlander toch wel erg fijn vinden.

jackie antwoordt:
10 april 2013

ja is aanwezig heb verleden jaar ook gekeken !! grtjs jackie

Fuat Demir antwoordt:
30 mei 2013

Beste gasten,

Hier voor hadden we BVN zender maar nu ook RTL 4 op de TV zenders.

Mijn naam is Fuat, ik ben de contact consultant in het WOW BODRUM RESORT. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met mij opnemen via e-mail. Als u speciale wensen heeft, bijvoorbeeld ligging van de kamer of kamers naast elkaar, dan kunt u dat 2 weken voor aankomst met uw voucher nummer naar mij mailen. Ik zal mijn best doen om deze wensen te vervullen. Zelf ben ik elke dag 24 uur aanwezig in het hotel om uw vakantie helemaal naar uw zin te maken. facebook: Mijn E-mail adres is: contactfufu@wowbodrum.com

Wifi, handdoekje leggen,kosten taxi
Tineke Oost vraagt:
18 januari 2013

Hoi..Is er alleen wifi in de lounge? Of ook bij zwembad? Moet je hier ook er tegenop staan om het handdoekje(vanaf 2 july) te leggen bij strand of zwembad? Wie weet wat taxi kost naar Bodrum?

Fuat Demir antwoordt:
30 mei 2013

Beste Gast,
We hebben Genoeg aan lig bedden aan de zwembad, strand, op op onze pieren.
Elke kamer is voorzien van kosteloos wifi en de taxi naar Bodrum is maar 12 euro.
Mijn naam is Fuat, ik ben de contact consultant in het WOW BODRUM RESORT. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd contact met mij opnemen via e-mail. Als u speciale wensen heeft, bijvoorbeeld ligging van de kamer of kamers naast elkaar, dan kunt u dat 2 weken voor aankomst met uw voucher nummer naar mij mailen. Ik zal mijn best doen om deze wensen te vervullen. Zelf ben ik elke dag 24 uur aanwezig in het hotel om uw vakantie helemaal naar uw zin te maken. facebook: Mijn E-mail adres is: contactfufu@wowbodrum.com

het weer eind april tot begin mei
Turkije fan vraagt:
10 januari 2013

Hallo, na in oktober weg geregend te zijn nu toch weer een nieuwe poging om van de zon te genieten want in de zomer is het te heet! Kan iemand mij zijn of haar ervaringen vertellen over het weer van 3 april tot en met 5 mei?

We weten dat het weer zo veranderlijk kan zijn maar zijn toch benieuwd.

alvast bedankt

Gerie antwoordt:
12 januari 2013

antwoord van ook een turkije fan,

Wij zijn de laatste 3 jaar tussen 18 april en 4 mei op vakantie geweest en mooi weer gehad zonder regen.ook dit jaar weer geboekt in die periode dus zijn we benieuwd....
fijne vak.gewest en mischien ontmoeten we elkaar wel..

Dennis antwoordt:
12 januari 2013

Hoi Gerie, bedankt! Wij gaan van 23 april t/m 3 mei! Misschien komen we elkaar inderdaad wel tegen? Zijn jullie 3 x in WOW geweest? Heb je dan nog wat wetenswaardigheden over het complex?
Gr. Dennis

Lees nog 5 antwoorden

Geef hier uw beoordeling van Hotel WOW Bodrum Resort*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel WOW Bodrum Resort*****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-25 06:12:39
0.344 sec

*