Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Gümbet (bij Bodrum) > Hotel WOW Bodrum Resort*****

Hotel WOW Bodrum Resort*****
664 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.7

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel WOW Bodrum Resort*****

Algemene waardering8,7
Ligging8,8
Service8,7
Eten8,1
Kamers7,3
Kindvriendelijkheid8,6
Prijs/kwaliteit8,4

Heeft u WOW Bodrum Resort***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Dranken
Wim vraagt:
6 oktober 2015

Zou graag willen weten welke buitenlandse gedistilleerde dranken worden(Rum/Wiskey. En of de 1 persoonskamers in het hoofdgebouw liggen.

Wow Bodrum Resort, contact consultant Fuat Demir antwoordt:
22 oktober 2015

Beste Wim,

We hebben zowel huismerken die inbegrepen zijn, of u kunt ook tegen betaling buitenlands gedisillerde dranken krijgen.

Mocht u nog meer vragen hebben dan kunt u me direct mailen naar fuatdemir@wowbodrum.com.

Met vriendelijke groet,

Bereikbaarheid Client Relations van WOW
Rick vraagt:
14 september 2015

Fuat/Fufu, ik heb nu reeds 2x gemaild met wat vragen maar tot op heden nog geen antwoord. Op welk adres ben/zijn je/jullie bereikbaar.

Dank

Wow Bodrum Resort, contact consultant Fuat Demir antwoordt:
22 oktober 2015

Geachte heer Rıck,

Ik kan u e mail niet terug vinden, voor al uw vragen kunt u me mailen mijn mail adres is fuatdemir@wowbodrum.com

Met vriendelijke groet,

Renovatie familiekamers
E. vd Borght vraagt:
1 september 2015

Hallo,

Overal lees ik dat de standaard kamers zijn gerenoveerd...maar hoe zit het met de familiekamers, zijn deze ook gerenoveerd???

Bedankt voor uw antwoord!

Groetjes.

Contact consultant Wow Bodrum resort, Fuat DEMIR antwoordt:
5 september 2015

Beste gast,

Ook de familiekamers zijn gerenoveerd, u kunt de foto's op onze web site vinden.

met vriendelijke groet,

Slecht beleid in dit hotel!
S. de Lijn
6 augustus 2015
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Op zich prima hotel. Eten voor Turkije echt goed. Kamers zijn heel netjes maar heel erg gehorig. De schoonmaak van de kamers laat erg te wensen over. 2 Dagen na 18:00 nog niet schoongemaakt en in 12 dagen de vloer niet één keer schoongemaakt. Strand is klein maar okee. Wij lagen graag op het grote vlonder maar was op een gegeven moment een partyvlonder. De muziek op het strand is na 14:00 verschrikkelijk. Je hoort van 3 kanten keiharde muziek. Wij houden echt wel van muziek maar dit was niet normaal. En dan daarbij nog een aantal gasten die hun eigen beatbox aanzetten maakt het helemaal één chaos. Er wordt hier totaal niks aan gedaan of opgelet. Net als het nuttigen van drankjes en ihs in het water van het zwembad. Erg jammer! Voor ons een reden om niet terug te gaan naar dit hotel!

Ook de 6e keer weer geweldig!
Hennie en Jan
5 juli 2015
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Idd geweldig. Alle kamers zijn nu gerenoveerd! Er is ook een mooie inloopdouche! Het was schoon. Elke dag schone handdoeken, om de dag lakens. Het eten was weer prima en zeer uitgebreid! Het personeel zeer vriendelijk. Er staan, heel, heel veel ligbedden. Allemaal nieuwe bij het zwembad. s'Avonds een schitterend uitzicht vanaf het terras. Een leuke "kinderafdeling". Leuke animatie.
WiFi, koffie/thee op de kamer. Nog niet genoeg, geef 's een fooi aan het keihard werkende personeel. Vind je het nog niet goed, genoeg, blijf dan lekker thuis.

Kom met ons mee op excursie
ik vraagt:
13 juni 2015

De beste en leukste Excursies met ons volledig verzekerd en uiteraard een stuk goedkoper dan via uw reisorganisatie.
Boottochten, cultuur, historie, quad, safari, dolfijnen zwemmen en andere.
Kijk eens op onze website turkije-excursies.nl

renovaties
Katrien vraagt:
11 augustus 2014

Hallo,

Is er iemand die de laatste week van september 2014 naar dit hotel trekt?

Groetjes

Waterkoker
Hans Gubbels vraagt:
23 mei 2014

Ik zou graag willen weten of er een waterkoker op de hotelkamer is.

A Klaassens antwoordt:
26 mei 2014

Lekker belangrijk

D. Oort antwoordt:
15 juni 2014

Nou meneer A. Klaassens, dat zou ik ook wel graag willen weten!

Lees nog 7 antwoorden
vakantie
joop blanket vraagt:
28 februari 2014

wij gaan van 9 juni tot 24 juni naar wow ,komen er al vele jaartjes .zijn er meer Nederlanders die om die tyd ook gaan

Hans antwoordt:
21 april 2014

Ja,wij gaan op 10 juni met 4 limburgers

joop blanket antwoordt:
21 april 2014

gezellig misschien komen we elkaar wel tegen

Lees nog 1 antwoord
kamers
Fam.Peters vraagt:
12 februari 2014

Lees veel negatieve beoordelingen betreffende de staat van de kamers gedateerd,aan renovatie toe, gehorig enzovoorts. Las dat iemand vermeld dat dit in de winter van 2013/2014 zou gaan gebeuren...Onze vraag is dus ofdat de kamers inderdaad ook gerenoveerd zijn ?????

Sven antwoordt:
25 februari 2014

Graag had ik dit ook wel willen weten, ik heb namelijk geboekt van 9 tot 19 september in een familiekamer met 2 slaapkamers... Iemand hier ervaring mee? ik ga nu voor de 6de keer naar Turkije omdat mijn aanstaande vrouw Turks is :) dus ik heb nu wel een bepaalde verwachting van een 5 sterren hotel in Turkije

joop blanket antwoordt:
28 februari 2014

wij komen er al vele jaartjes in wow,maar ons niks bekend van de renovatie van de kamers.wij gaan van 9 juni tot 24 juni

Lees nog 1 antwoord

Geef hier uw beoordeling van Hotel WOW Bodrum Resort*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel WOW Bodrum Resort*****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2016-02-13 18:09:19
0.637 sec

*