Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Hotel Nereida***
20 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.6

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Nereida***

Algemene waardering7,6
Ligging8,1
Service7,8
Eten7,8
Kamers7,2
Kindvriendelijkheid8,4
Prijs/kwaliteit7,9
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Nereida*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Hr.
John de Bruin vraagt:
22 februari 2012

transfer vliegveld gerona

Prima 3 sterren hotel
K en H
14 september 2011
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 7
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Gisteren terug gekomen van 2 weken Spanje. Goed hotel. Precies wat je kunt verwachten van een 3 sterren hotel. Keuze aan eten was voldoende. En ja.....er zijn altijd mensen die over het eten zeuren, maar dan moet je naar een 5 sterren hotel gaan!
Er wordt elke dag schoongemaakt. (Vergeet niet dat die dames ook maar een beperkte tijd hebben om schoon te maken)
Vriendelijk personeel. Onze lamp in de badkamer was kapot. Ik heb het gemeld en het werd ook meteen gerepareerd.
Al met al dus een prima hotel. Wij hebben het prima naar ons zin gehad.

zeer goed en vriendelijk
1 juni 2011
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

we zijn al vier keer geweest en we blijven gaan
die mensen die zeggen dat het eten niet goed is zijn niet veel gewoon . sorry
de uitbaters zijn altijd vriendelijk en het personeel ook er is niets aan op te merken sorry
doe zo verder

Bijv. "Wat een topper"
Roos
16 december 2010
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Wat een super geweldig hotel hebben we gehad aan Nereida alles was goed.
Het is een familie bedrijf dus altijd een warm onthaal samen met mijn vriendin zijn we er 10 dagen geweest en op zeker volgend jaar weer.
ook de ligging is heerlijk en overla kan je leuk winkelen en het strand ligt naast de deur.
Roos & Detty

gezellig familie hotel voor een super prijs
jana en alex
16 december 2010
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

we zijn er geweest van 13 juni tot 23 juni 2009
Dit hotel is een echte aanrader die voor weing geld een goede vakantie hebben wil
Zowel het ontbijt als het avondeten was zeer goed
De eigenaresse en personeel doen er echt alles aan het ons naar de zin te maken
Elke dag werd er schoongemaakt en als je ergens om vroeg was het nooit teveel
Volgend jaar zijn we zeker weer terug

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Nereida*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Niet teveel van verwachten, dan is het best leuk!
Pearl
16 december 2010
Ligging: 8
Service: 6
Eten: 8
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
7

Leuke rustige ligging. Onze kamer was redelijk schoon, de badkamer oogde minder fris met een smoezelig douchegordijn en de douchekop hing aan een los schroefje. Die moest je met de kraan aan en uit zetten vasthouden, anders sprong ie met kracht van de muur. Het eten vonden we goed verzorgd. En het drinken niet duur! Als je er niet teveel van verwacht, is het best een leuk hotel. Maar 2 sterren vinden wij genoeg!

heel onvriendelijk personeel
Jessica
16 december 2010
Ligging: 4
Service: 1
Eten: 4
Kamers: 1
Kindvriendelijkheid: 1
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
1

heel onvriendelijk personeel
vooral de bazin.

eenigste voordeel wat er is is het zwembad wat goed verzorgd is. & internet is er en drinken was goedkoop.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Nereida***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Nereida***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-12-18 21:13:24
0.244 sec

*