Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties



Home > Egypte > Egypte > Hurghada > Hotel Hilton Hurghada Resort****

Hotel Hilton Hurghada Resort****
136 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.4

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Hilton Hurghada Resort****

Algemene waardering7,4
Ligging7,4
Service7,5
Eten5,9
Kamers6,8
Kindvriendelijkheid6,8
Prijs/kwaliteit7,2

Heeft u Hilton Hurghada Resort**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Hilton Hurghada Resort**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Mooie ligging en op het eerste gezicht mooie accom
2012 - 2012
met partner
20 oktober 2012
Ligging: 7
Service: 5
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
1

Inderdaad zoals eerdere recensies aangaven blijken de russen en in ons geval ook dronken engelsen hier de hoofdrol te spelen. Is erg jammer want een beetje stijl zou wel passen bij de naam Hilton

geweldig!!
hanneke
2012 januari - 2012 januari
met vrienden
18 januari 2012
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

mooi hotel, mooie kamers, alles schoon, goede service, elke dag schone zachte handdoeken en strandlakens, het eten was geweldig, elke avond iets anders. we hebben echt genoten.

Goed, maar niet geweldig
Gert
2010 september - 2010 september
met een groep
19 september 2010
Ligging: 7
Service: 6
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
7

Dit hotel draagt de naam Hilton, maar daar houdt de binding met die keten ook op...
Het personeel is niet spectaculair gemotiveerd om het zacht uit te drukken. Enkel de persoon die je ontvangt "Fathi" is enorm vriendelijk en behulpzaam. De mensen aan de bars en in de bediening laten zich meermaals op een zucht betrappen. Nochtans werden er geen extreme dingen aan hun gevraagd... Een cola en een cola light... Geen drama als je het mij vraagt!
Ook de faciliteiten zijn aan herstellingen toe. De voegen van het zwembad komen los, de badkamer van onze kamer was helemaal dramatisch... Alles was erin opgelapt met slecht gespoten silicone! Zelfs gaten in het bad werden met siliconen gestopt!
Voorts was dit hotel ingenomen door Russen...

Ik zou dit hotel zeker en vast niet aanraden, laat je niet verleiden door de naam Hilton want de teleurstelling zal des te groter zijn! ;-)

dit nooit meer dank u
2010 september - 2010 september
met een groep
10 september 2010
Ligging: 7
Service: 6
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

hilton is een hotel voor de russen Aan de balie doen ze precies of ze verstaan u niet buiten fatti de man die u begroet. rusland dit nooit meer

Heerlijk genoten! maar geen 2e keer meer
Chantal
met partner
2 juni 2010
Ligging: 3
Service: 7
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

(8-2008)
We kwamen er aan en het was precies als de foto's..
We hebben het heerlijk naar ons zin gehad.. maar het zit helemaal aan het uiteinde van de boulevard. Dat vond ik heel erg jammer aangezien ik het jaar ervoor ook in egypte was geweest en midden op de boulevard zat. nu moesten we verplicht met een taxi om bij winkeltjes in de buurt te komen. Ik ga graag naar egypte.. maar niet meer hier naartoe.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Hilton Hurghada Resort**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Gewoon fijn en goed hotel
Philippe Huinen
met oudere kinderen
9 mei 2010
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

van 01/05 tm 08/05/2010 in Hilton geweest. Is een prima Hotel. Als je het hier niet leuk vindt ligt het aan jezelf. Kamers wat verouderd maar prima bedden en sanitair ok. Service is super ook zonder fooi. Klantvriendelijkheid een 10. Personeel doet alles om het naar je zin te maken van bewaking tot poetsers prima. Mijn zoon één dag ziek, werd gelijk gemist aan diner en hup 3 soorten soep en broodjes naar de kamer. Het eten is goed. Veel Egyptische gerechten, keuze, warm en schoon. Als je het eten niet goed vind ben je een echte zeur. Strand prima in orde, leuk strandtentje.Hurghada city is 10 km verder op, voor 5 euro een taxi erheen. De boulevard bij het Hotel is prima, leuke bar aanwezig met zeer lage prijzen. ( 4 flessen bier, cola en waterpijp) voor 8 euro. wij hebben een prima vakantie gehad. Gaan volgend jaar met vertrouwen terug.

Vakantie 2007 - 2008
Michel
met partner
9 december 2009
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 6
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Prima hotel. Nette schone kamers en vriendelijk personeel.

Jammer dat de mensheid alle koraal blijft slopen maar dit is niet aan het Hilton te wijten.

Het eten is niet slecht maar kan verbetering gebruiken.

Mooi strand, schoon en net zwembad en met een goede instelling ook wel plezier in de avond of bij het strand.

Prachtige tochten op zee met geweldige duikmogelijkheden, Excursies per quad of gewoon lekker luieren op het strand? Dit verblijf was zeker beter dan een eerder verblijf in Turkije!!!

All-in verdient betere uitleg door de aanbieders zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wel aan te raden.

Prijs - kwaliteit= Niet geheel in lijn.

Eten en hygiëne ondermaats
Herman
met een groep
30 november 2009
Ligging: 5
Service: 6
Eten: 2
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 3
Algemene waardering
6

Vooral het eten was ondermaats, bv.koude pitta, grote bakken die uren opwarmden. Je glas plakte aan de vuile tafels en de vliegen moest je wegslaan, iemand van de groep kreeg vlooienbeten.
Zeker geen Hiltonkwaliteit

Nooit meer!
Jochem
30 oktober 2009
Ligging: 5
Service: 2
Eten: 2
Kamers: 2
Kindvriendelijkheid: 2
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
3

Beginnend bij het personeel: Zeker niet klantvriendelijk en weten niet waar ze mee bezig zijn. Ze kunnen niet oplossingsgericht denken en laten de klanten de problemen oplossen.
Het eten is daarnaast ook niet gevarieerd, niet gebruikelijk voor een 4* resort.
Kamers zijn verouderd, worden wel elke dag schoongemaakt, maar daarmee is het ook gezegd. Ultra all inclusive is ook een lachertje.
Wel gezellig gehad met familie, gelachen, van de zon genoten en de mooie zee/baai.
Dit hotel is dus zeker geen aanrader, dit was dus ook de laatste keer in Hurghada!

Dit nooit meer
Gert
met oudere kinderen
30 oktober 2009
Ligging: 8
Service: 2
Eten: 2
Kamers: 2
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 1
Algemene waardering
3

Personeel onvriendelijk en niet professioneel. All-inclusive is een lachertje. Grote restaurant werd verbouwd en alle maaltijden moesten op dezelfde locatie worden genuttigd. Geen enkele variatie in buffet gedurende de hele week. Sommige kamers zeer slecht. Verdiend absoluut niet de 4 sterren die vermeld zijn. Nooit meer!

Geef hier uw beoordeling van Hotel Hilton Hurghada Resort****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Hilton Hurghada Resort****

Het weer vandaag in Hurghada:

min: 23 °C

max: 33 °C

Wind: N-5

14 daagse weersverwachting

Foto's Hotel Hilton Hurghada Resort****



Andere Hotels in Hurghada met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-02 00:18:53
0.482 sec

*