Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Hotel Tahiti Playa****
398 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.7

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Tahiti Playa****

Algemene waardering7,7
Ligging8,9
Service7,5
Eten5,4
Kamers6,4
Kindvriendelijkheid7,1
Prijs/kwaliteit7,3
Leuk schoon hotel met erg fijne ligging
Van der Klaauw
15 september 2014
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

heerlijk zo dicht bij het strand. Schoon, luxe uitstraling, alleen het restaurant kan beter, qua bediening, en vriendelijkheid, en ze mogen er wat sneller de tafelkleden verschonen, die zijn nogal eens vies, de onderlakens waar je met je benen tegenaan komt. Redelijke variatie en keuze verder.
De ligging is perfect! betere zeezicht dan hier kan je niet hebben als je een superior kamer hebt op het rechte stuk!!!

Ligging super
Nn
10 augustus 2012
Ligging: 10
Service: 4
Eten: 1
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

Voor een 3* hotel redelijk. Eten niks bijzonders en zou ik ook niet adviseren genoeg goede eetgelegenheden in de buurt en niet duur.
Hotel kamer aan de kleine kant maar het is voor te slapen. Kies voor zeezicht, zwembad zicht heb je de hele dag de zon en muziek. En dan heb je nog een zijkant die ligt tegenover t appartementen complex je kunt bij elkaar op bezoek via het balkon zal ik maar zeggen. Redelijk schoon.

eten
vanderhaeghen vraagt:
18 juni 2012

i!s er vegetarische eten of toch veel groenten

Wifi
Ingrid vraagt:
12 maart 2012

Ik ga 15 juli naar Tahiti Playa. Kan iemand mij vertellen wat je daar betaalt voor wifi? Ik hoor het graag....

Fam Brouwers antwoordt:
26 mei 2012

Hoi ingrid,

wij zijn al verschillende x in Thaity playa geweest toevallig komend jaar weer (13 Juli) ik dacht dat het 25 euro voor een week kost, echter als je op de 5 tm 7 de verdieping zit is het berijk niet echt goed. Op de boulevaar zitten diversen internet cafetjes voor ongeveer 1 á 2 euro per 30 min of 1 uur.

Ingrid antwoordt:
26 mei 2012

Heel erg bedankt voor de info! :)

Geweldig hotel
23 januari 2012
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Wij zijn in 2005 geweest en hebben nu eindelijk maar weer eens een reis geboekt naar tahity playa.We hebben daar onze huwelijksreis gehad en in 1 woord geweldig.We gaan nu weer omdat we er zeer goed hebben gezeten.Het personeel was geweldig,de kamers waren mooi schoon.Animatie was goed verzorgd.Ik praat natuurlijk wel over 7 jaar geleden,maar kan me niet voorstellen dat zo,n hotel zo achteruit is gegaan met het eten.Toen wij er waren was het gewoon goed.Niet geweldig,maar gewoon goed.Precies op het strand,een mooiere locatie is niet mogelijk.Dit is voor ons een geweldig hotel,en we gaan 02-07-2012 terug.Ik ben benieuwd,maar ben er niet bang voor dat het niet hetzelfde zal zijn.Ik kan echt iedereen dit hotel aanraden.Wij kunnen niet wachten tot het juli is.
p.s.De shangria is de beste en lekkerste die ik ooit gedronken heb daar.En ik ben een echte shangria drinker.Veel plezier daar.

aanrader!
virca
8 januari 2012
Ligging: 10
Service: 7
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij zijn met zun 2en naar dit hotel geweest, wij vonden het een super leuke vakantie! Het is een hartstikke mooi hotel en meteen aan het strand en even over steken en je bent bij de winkels.
Dit is zeker een aanrader.

keuken
di benedetto vraagt:
18 september 2011

is het eten lekker

Goed hotel!
Jeroen
16 augustus 2011
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Goed hotel!
Ik was echt verrast van de vele negatieve commentaren hier. Volgens mij ongegrond. Het eten werd 's avonds continu bijgevuld, en was bij ons steeds warm. Zowel 's morgens als 's avonds zeer ruime en voldoende keuze.
Zalig gewoon dat het zwembad en strand zo kort bij elkaar liggen!
Best wel druk, maar dat heb je dan weer als je in het hoogseizoen gaat.
Ik heb mij wel mateloos gestoord aan de manieren van vele hotelgasten: gierig, arrogant en onbeleefd. Zowel tegen andere gasten als tegen personeel. Maarja, of dat echt een verrassing genoemd kon worden.
Hoe dan ook een fijna vakantie!

het is een superhotel
5 juli 2011
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

liging dight bij zee je hoeft niet te vervelen je kan van alles doen

Zeer slecht hotel
Gisela
20 juni 2011
Ligging: 9
Service: 1
Eten: 1
Kamers: 2
Prijs/kwaliteit: 1
Algemene waardering
1

Dit hotel is nog niet één ster waard.De kamers zijn verouderd, de bedden liggen als spijkermatrassen en in de badkamer vind je schimmels in hoeken en kitnaden. Het ontbijt en warm eten is niet te doen, bovendien moeten alle vrouwelijke gasten hun tas bij het ontbijt in leveren. NOOIT EERDER MEEGEMAAKT.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Tahiti Playa****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Tahiti Playa****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-12-20 21:06:54
0.117 sec

*