Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Hotel Tahiti Playa****
397 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.6

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Tahiti Playa****

Algemene waardering7,6
Ligging8,9
Service7,3
Eten5,5
Kamers6,4
Kindvriendelijkheid7,1
Prijs/kwaliteit7,1
Ligging super
Nn
2012 juli - 2012 augustus
met jonge kinderen
11 augustus 2012
Ligging: 10
Service: 4
Eten: 1
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

Voor een 3* hotel redelijk. Eten niks bijzonders en zou ik ook niet adviseren genoeg goede eetgelegenheden in de buurt en niet duur.
Hotel kamer aan de kleine kant maar het is voor te slapen. Kies voor zeezicht, zwembad zicht heb je de hele dag de zon en muziek. En dan heb je nog een zijkant die ligt tegenover t appartementen complex je kunt bij elkaar op bezoek via het balkon zal ik maar zeggen. Redelijk schoon.

eten
vanderhaeghen vraagt:
18 juni 2012

i!s er vegetarische eten of toch veel groenten

Wifi
Ingrid vraagt:
12 maart 2012

Ik ga 15 juli naar Tahiti Playa. Kan iemand mij vertellen wat je daar betaalt voor wifi? Ik hoor het graag....

Fam Brouwers antwoordt:
26 mei 2012

Hoi ingrid,

wij zijn al verschillende x in Thaity playa geweest toevallig komend jaar weer (13 Juli) ik dacht dat het 25 euro voor een week kost, echter als je op de 5 tm 7 de verdieping zit is het berijk niet echt goed. Op de boulevaar zitten diversen internet cafetjes voor ongeveer 1 á 2 euro per 30 min of 1 uur.

Ingrid antwoordt:
26 mei 2012

Heel erg bedankt voor de info! :)

Geweldig hotel
2005 juni - 2005 juni
met jonge kinderen
23 januari 2012
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Wij zijn in 2005 geweest en hebben nu eindelijk maar weer eens een reis geboekt naar tahity playa.We hebben daar onze huwelijksreis gehad en in 1 woord geweldig.We gaan nu weer omdat we er zeer goed hebben gezeten.Het personeel was geweldig,de kamers waren mooi schoon.Animatie was goed verzorgd.Ik praat natuurlijk wel over 7 jaar geleden,maar kan me niet voorstellen dat zo,n hotel zo achteruit is gegaan met het eten.Toen wij er waren was het gewoon goed.Niet geweldig,maar gewoon goed.Precies op het strand,een mooiere locatie is niet mogelijk.Dit is voor ons een geweldig hotel,en we gaan 02-07-2012 terug.Ik ben benieuwd,maar ben er niet bang voor dat het niet hetzelfde zal zijn.Ik kan echt iedereen dit hotel aanraden.Wij kunnen niet wachten tot het juli is.
p.s.De shangria is de beste en lekkerste die ik ooit gedronken heb daar.En ik ben een echte shangria drinker.Veel plezier daar.

aanrader!
virca
2011 juli - 2011 juli
met partner
8 januari 2012
Ligging: 10
Service: 7
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij zijn met zun 2en naar dit hotel geweest, wij vonden het een super leuke vakantie! Het is een hartstikke mooi hotel en meteen aan het strand en even over steken en je bent bij de winkels.
Dit is zeker een aanrader.

keuken
di benedetto vraagt:
18 september 2011

is het eten lekker

Goed hotel!
Jeroen
2011 augustus - 2011 augustus
met partner
16 augustus 2011
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Goed hotel!
Ik was echt verrast van de vele negatieve commentaren hier. Volgens mij ongegrond. Het eten werd 's avonds continu bijgevuld, en was bij ons steeds warm. Zowel 's morgens als 's avonds zeer ruime en voldoende keuze.
Zalig gewoon dat het zwembad en strand zo kort bij elkaar liggen!
Best wel druk, maar dat heb je dan weer als je in het hoogseizoen gaat.
Ik heb mij wel mateloos gestoord aan de manieren van vele hotelgasten: gierig, arrogant en onbeleefd. Zowel tegen andere gasten als tegen personeel. Maarja, of dat echt een verrassing genoemd kon worden.
Hoe dan ook een fijna vakantie!

Ligging perfect
2011 - 2011
met oudere kinderen
21 juli 2011
 

De ligging van het hotel is perfect, direct aan het strand, zwembad is verwarmd, kamers zijn inderdaad wat verouderd. Kamers worden elke dag schoongemaakt. Het eten viel tegen, ontbijt is te doen,'s avonds vaak koud en niet lekker.Ons advies boek alleen ontbijt en ga op de boulevard lekker uit eten, keuze genoeg.'s avonds was er altijd entertainment.

heerlijk gehad in Tahiti
Niels Bekkers
2011 - 2011
met oudere kinderen
18 juli 2011
 

Gewoon een goed hotel.Wel groot en daardoor wat onpersoonlijk en druk (hoogseizoen).De ligging is gewoonweg perfect.Mooi zwembad met voldoende ligplekken.(wel "reserveren",doet iedereen!)Wij waren benieuwd naar het eten (ivm de reacties),dit viel 100% mee.Variatie genoeg,heerlijke salade's cq koud buffet en genoeg lekkere dingen bij de warme dis en de toetjes.Ook over de bediening geen kwaad woord

het is een superhotel
2011 - 2011
met vrienden
5 juli 2011
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

liging dight bij zee je hoeft niet te vervelen je kan van alles doen

Geef hier uw beoordeling van Hotel Tahiti Playa****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Tahiti Playa****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-22 11:35:36
0.145 sec

*