Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties



Home > Egypte > Egypte > Sharm el Sheikh - Naama Bay > Hotel Sonesta Beach Resort & Casino*****

Hotel Sonesta Beach Resort & Casino*****
238 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.1

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Sonesta Beach Resort & Casino*****

Algemene waardering8,1
Ligging8,4
Service8,2
Eten7,9
Kamers7,8
Kindvriendelijkheid8,0
Prijs/kwaliteit7,7

Heeft u Sonesta Beach Resort & Casino***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
welke temp in december ?
chris heylen vraagt:
28 oktober 2013

we gaan in december nog week dit hotel welke temp is het er dan ong?
zitten er veel belgen ?( is belgisch favoriet )
buiten hotel iets te beleven ?
alvast erg bedankt

yvette antwoordt:
3 december 2013

Lekker warm 30 35 gr.ik ben er ook.van 9 dec. Tot 20

Geen tweede keer meer!
Kelly
2013 juni - 2013 juni
met partner
3 juli 2013
 

Op zich was het een goed hotel erg vriendelijk personeel. De badkamer was gewoonweg smerig, er liepen overal mieren rond & in het bad! We zijn allebei ziek geweest van het eten, dus voor ons geen tweede keer Sonesta Beach Resort of überhaupt Egypte!

Uitstekend hotel
2012 november - 2012 november
met partner
24 november 2012
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Ruime hotelkamer met twee slaapkamers, zitkamer, kleedkamer en badkamer. Bedden prima in orde. Vriendelijk personeel, tal van mooie zwembaden, prachtig aangelegde tuin. We aten in het Le Dome restaurant met elke dag een ander landen-thema; dus variatie genoeg.
Wel veel Russen onder de gasten, maar die misdroegen zich niet. Jammer was dat het animatieteam (dat o.a. uit enkele Russen bestond) zich nogal met nadruk op de ruim aanwezige Russische gasten richtte.

Restaurants
Laura vraagt:
17 oktober 2012

Klopt het dat er vijf restaurants zijn in Sonesta, waarvan 3 all-in restaurants, waarvan eentje gratis is?

Hebben ze ook gratis wifi in het hotel?

Is de minibar inbegrepen in de all-in formule?

margriet antwoordt:
10 november 2012

Er zijn inderdaad 5 restaurants, waarvan er 3 onder de all-in formule vallen. Het italiaanse en het indische restaurant vallen er niet onder. Wifi is niet gratis, weet het niet 100% zeker, maar dacht het niet. De minibar is ook niet inbegrepen, behalve het water.

Geweldig resort en gaan zeker terug.
Wim Vreugdenhil
2012 februari - 2012 februari
met partner
11 oktober 2012
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij waren hier in februari dit jaar.
Bij aankomst keurig en snel van een kamer voorzien. Buitengewoon groot appartement met zit-slaap en zelfs een kleedkamer. Keurig schoon en dagelijks schoen handdoeken.
Buitengebied werd buitengewoon goed schoon gehouden, de tuinen lagen er fantastisch bij.
Resort ligt direct aan het strand. Heerlijk ligbedden gratis ter beschikking.
Verder loop je het resort af aan de zeezijde direct op een gezellige boulevard.
Aan te bevelen!

Promo kamers
Danny vraagt:
13 januari 2012

Heeft iemand,die met Neckermann geboekt heeft,ervaring met het nemen van een promo kamer in dit hotel?

tips
Ali vraagt:
27 oktober 2011

Ik ga eind maart 2012 met 3 vriendinnen, nog tips??

Goed hotel, zeer vriendelijk personeel.
spikey
2011 augustus - 2011 augustus
met jonge kinderen
27 september 2011
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Ik snap al die negativiteit niet, over het eten en de bedden. prima voor elkaar, super vriendelijke mensen , eten prima!! maar voor de mensen die klagen bruine bonen en hollandse kost hebben ze niet in Egypte!!!
Mijnkinderen 12 en 10 jaar hebben een super vakantie geviers in het Sonesta, wij gaan zo weer terug!!

een redelijk goed hotel ,
eddy borghs
2011 augustus - 2011 augustus
met vrienden
17 augustus 2011
Ligging: 10
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

goed hotel al had ik er toch iets meer van verwacht , de ligging was perfect, eten lekker , maar veel te eentonig. Miste wel de animatie die ik andere jaren wel had . nu was 't van , ik wil , maar ik kan niet. personneel vriendelijk , kamers goed ondanks al de slechte beoortdelingen hier van anderen. Een groot nadeel, veel te veel russe, die gaan manieren hebben en de boel verzieken. Dus goed hotel , maar meer ingesteld op russen en italianen , zij zwaaien er de plak. toch tevreden

Zeer slechte bedden, kamers zeer gedateerd!
Pieter
2011 april - 2011 april
met partner
20 april 2011
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 1
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

Het hotel is goed, eten is goed, personeel is echt super, je loopt binnen 15 minuten een leuk centrum in met leuke bars en restaurants.

Echter zeer groot nadeel zijn de slechte bedden en zeer gedateerde kamers. Ik ben redelijk wat gewend en klaag niet snel, maar 's ochtends met spierpijn/rugpijn wakker is niet fijn. Hoor van iedereen in dit hotel dezelfde klachten, maar zie ze echter niet veel terug op deze site!

Met nieuwe bedden en een opgefriste kamer zou ik zo teruggaan.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Sonesta Beach Resort & Casino*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Sonesta Beach Resort & Casino*****

Het weer vandaag in Sharm el Sheikh - Naama Bay:

min: 27 °C

max: 35 °C

Wind: N-5

14 daagse weersverwachting

Foto's Hotel Sonesta Beach Resort & Casino*****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-21 06:01:03
1.303 sec

*