Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Torba (bij Bodrum) > Hotel Vogue Bodrum*****

Hotel Vogue Bodrum*****
9 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 5.8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Vogue Bodrum*****

Algemene waardering5,8
Ligging7,8
Service5,9
Eten6,4
Kamers8,2
Kindvriendelijkheid6,1
Prijs/kwaliteit5,8
Zeer goed
7 juli 2014
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Vogue is een nieuw hotel sinds vorig jaar waar de pijnpunten zijn weggewerkt. Zeer mooie kamers, zeer kindvriendelijk kermisattracties, super waterfestijn waaronder cobra glijbaan, ook voor de allerkleinste fijne waterpelen...gewoon TOP.Minpuntje is het nachtbuffet dit werd doorgegeven aan management!

Zeer teleurstellend hotel !!!
partner
19 oktober 2013
Ligging: 8
Service: 1
Eten: 3
Kamers: 3
Kindvriendelijkheid: 1
Prijs/kwaliteit: 1
Algemene waardering
1

De mensen die dit hotel goed beoordelen zijn niet veel gewoon inderdaad. Het hotel is zeer mooi maar er zijn zoveel ergenissen .... Vuile verstopte toiletten , lauw eten ,tafels niet afgeruimd ,geen rose en witte wijn meer, zwembad geen enkele keer poetsvrouw gezien ,minibar nooit opgevuld , terras in bungalow nooit gepoetst. Geen service.... tafels staan overvol resten als je gaat ontbijten . De zogezegde managers hebben het druk met zichzelf en hun gsm ..... Iedereen wil op vakantie gaan en waar voor je geld krijgen maar hier krijg je niks van service . Boek dit hotel nog niet want je krijg grote spijt. Als er een nieuwe staf en managers worden aangesteld kan dit inderdaad een toppertje worden want het hotel is zeer schoon Qua natuur....Probeer de delphin hotels in lara eens. Daar word je behandeld als koninginnen ....

super hotel
wim
18 oktober 2013
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

het is een super hotel, wij hebben al veel 5 sterren hotels bezocht maar dit is het mooiste. personeel doet erg hun best. aquapark is geweldig. de kamers mega groot.ik vraag me af waar de mensen die dit hotel met een 4 beoordelen verblijven.

Prachtig hotel, maar!
13 oktober 2013
Ligging: 5
Service: 5
Eten: 6
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 1
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
5

Nogmaals een prachtig hotel. Kinderen hadden zich verheugd op het Aqua park, Van de 15 dagen slechts 3 maal open. Heb je s,morgens brood op je bord gelegd, ga binnen de minuut wat beleg halen, is alles van je tafel verdwenen. Totaal geen sfeer rondom de zwembaden, geen animatie, geen snacks langs het complex, geen live muziek. Kan zo wel even door gaan Kortom een schitterend hotel voor bejaarden gasten, dit is voor hun een lustoord. Hier wil ik alleen maar mee zeggen totaal ongeschikt voor mensen met kinderen

Zeer slecht
12 oktober 2013
Ligging: 8
Service: 1
Eten: 1
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 3
Algemene waardering
2

Waren 14 dagen in hotel van 22 september tem 5 oktober 2013, nog nooit meegemaakt in hotel zo slecht, netheid, eten steeds koud, steeds dranken die er niet zijn,onvriendelijk personeel,tafels worden niet afgeruimd, men zit aan tafel nog een koffietje te drinken en men legt het bestek reeds voor volgende gasten echt onbeleefd. het is teveel om op te noemen.Een prachtige locatie echt jammer,neen echt nooit meer.

Prachtig hotel !
Ivhove
31 augustus 2013
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Klagen kan altijd ... Wij hebben misschien ook wel een beetje gemerkt dat het personeel jong en wat onervaren was maar vormde geen probleem ! Iedereen super vriendelijk en behulpzaam .
Dit hotel heeft heel mooie bungalows met ruime kamers, prachtig strand, zwembaden en afgescheiden aquapark waardoor de kleine kids niet in de mainpools ligt te stoeien .
Disco nog niet aanwezig en animatie ook niet volgend jaar wel . Dit was voor de kids 18 en 13 niet leuk maar dat is een luxeprobleem .
Eten in main restaurant is altijd anders als je rond kijkt en niet steeds aan de frietjes kant staat ;)
De à la carte resto's zijn super ! ( wij Italiaan en Chinees gedaan ) Oke is nog werk aan maar zeker volgend jaar zeker zijn sterren waard en zelfs nu ook vinden wij omdat je de kinderziektes erbij moet nemen als het slecht 4 maand open is !
Kortom een super 10 dagen gehad :-)))

Nooit meer
Frits
19 juli 2013
Ligging: 5
Service: 3
Eten: 4
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
1

Het zal pas in 2015 redelijk zijn . nu zit het hotel in test fasen.
personeel is in opleiding kan niets en weet niets.sportvelden is nu nog braakliggend terrein .kamers slecht afgewerkt dit geld ook voor kamer villa .is gewoon het geld niet waard

niet af
luca
16 juni 2013
Ligging: 6
Service: 6
Eten: 5
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

Wij zijn terug van vogue,het is veel te vroeg open gegaan denk ik. Hoofdblok is af en kamers zijn zeer mooi.Het eten is alle dagen hetzelfde wat voor ons niet kan in een 5 sterren hotel en niet altijd warm.Het aqua park gaat de volgende maanden nog niet open,de bungalows zijn nog allemaal niet af,de bij restaurantjes zijn nog niet open,als je er aan komt is het nog een bouwwerf aan de opritten,er word nog heel veel gewerkt.Voor deze prijs zijn er ander paareltjes in turkye.Met kleine kinderen is het wel gevaarlijk omdat het op een berg ligt en veel omhoog en naar beneden gaat,het strand is klein en de zee is direkt diep.Je betaald voor een volledig pakket en je krijgt maar 70 percent.

in de toekomst een klasse hotel
1 juni 2013
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

het hotel is nog in aanbouw,het hoofdgebouw, hoofdzwembad en strand/pier zijn nagenoeg klaar.
de meeste faciliteiten voor kinderen, o.a. aquapark zijn nog niet klaar, volgens ons ook niet binnen 2 weken, de bungalows zijn ook zo goed als klaar, het hotel ademt luxe uit, kamers in het hoofdgebouw zijn groot en uitermate luxe,
het eten is subliem, voor elk wat wils, overweldigende keuze, in warme en koude gerechten en veel vers fruit.
de a la carte restaurants zijn nog in aanbouw.
mochten er nog vragen zijn,mail me gerust

opening
luca vraagt:
12 mei 2013

Het hotel gaat open op 19 mei,hopelijk is het nu juist!

martin antwoordt:
13 mei 2013

heb naar hotel gebeld en ze zeiden dat het 18mei open gaat dat is onze aankomst datum heb ook met oad gebeld die zei dat ze bericht had ontvangen dat het de 18 opengaat .ze hadden deze week al mensen om moeten boeken en als er veranderingen zijn ik daar geinformeerd zal worden dus we gaan het zien

luca antwoordt:
14 mei 2013

Hallo martin,als je iets meer weet hou je mij dan op de hoogte aub,wij vertrekken 7 juni. GR

Lees nog 33 antwoorden

Geef hier uw beoordeling van Hotel Vogue Bodrum*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Vogue Bodrum*****



Andere Hotels in Torba (bij Bodrum) met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-12-19 16:45:37
0.249 sec

*