Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy > Hotel Smartline The Colours West*****

Hotel Smartline The Colours West*****
3 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 5

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Smartline The Colours West*****

Algemene waardering5,0
Ligging4,0
Service5,0
Eten6,0
Kamers6,0
Kindvriendelijkheid4,0
Prijs/kwaliteit5,0

Heeft u Smartline The Colours West***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Smartline The Colours West***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Super excursies
ik vraagt:
18 september 2014

De beste en leukste Excursies met ons volledig verzekerd en uiteraard een stuk goedkoper dan via uw reisorganisatie.
Boottochten, cultuur, historie, quad, safari en andere.
Kijk eens op onze website turkije-excursies.nl

GA HIER NIET NAAR TOE
Alice
2014 juni - 2014 juni
met partner
16 juli 2014
Ligging: 1
Service: 2
Eten: 1
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 2
Prijs/kwaliteit: 1
Algemene waardering
1

GA HIER NIET NAAR TOE. Het slechtste hotel dat wij in 25 jaar Turkije ooit hebben gehad. Eten: vuil serviesgoed, lange rijen, ingewanden vlees, ongedierte in de rauwkost.
All In: maar je moet voor alles bijbetalen, handdoeken per dag, safe, fruit, jus d'orange bij het ontbijt en nog veel meer.
Pluspunt mooie en schone kamers.
Zeer veel geluidsoverlast van 10.00 tot middernacht, zelfs hoorbaar op de hotelkamers met oordoppen in.
Ligt 3 kwartier met de Dolmus van Side af.
Onveilig: stopcontacten en ventilator hangen los. Als je de klacht meldt, zeggen ze dat het niet hun probleem is.
Kinderen worden bij het buffet aan de kant geschoven door het personeel omdat die eerst zelf willen eten. Schande.
Schande is het enige woord dat hier op zijn plaats is.

zo slecht, gevaarlijk voor kinderen en volwassenen
peter
2014 juni - 2014 juni
met partner
11 juli 2014
Ligging: 4
Service: 3
Eten: 4
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 2
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
3

gevaarlijk door alle mankementen,loshangende elektra, vies,ongemotiveerd personeel. Maximaal 3 sterren geen 5. Ruim 40 minuten naar Side, met de taxi. Dolmuss nog langer.eten is vet. ongedierte in salades, apparaten kapot. Geluid bij zwembad en bij show zo hard dat het zelfs vervormd.

Eens maar nooit meer
2013 september - 2013 september
met oudere kinderen
9 oktober 2013
 

Hotel is echt uit de grond getampt dat is aan alles terug te zien. Echt geen 5* waard eerder 3. Voor handoeken/kluisjes moet je p.d € 1,- betalen, fruit coktail, popcorn, suikerspin € 2,- p.d. te weinig tafels buiten als je een tafel wil moet je ruim 30 min. Van te voren gaan zitten anders is alles bezet. Wanneer het buffet open gaat zeer lange rijen. Eten iedere dag lauw of koud. Hebben hier over geklaagd maar ze doen er niks mee. Kamers werden bij ons wel goed schoongemaakt. In de minibar 1 fles water, pesi en orange moet je melden bij de receptie. De douche was iedere dag warm en goede harde straal. Het zwembad is scheef gebouwd daar komt het water tot aan de stoelen laat niks op de grond staan want alles drijft weg. Wij hadden voor de 2e persoon €1,- betaald maar als je de volle mep moet betalen kan je voor dit geld beter naar een ander hotel gaan. Krijg je meer voor je geld.

geen 5 sterren waard
the colours west
2013 - 2013
met partner
4 oktober 2013
Ligging: 5
Service: 7
Eten: 3
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
5

geen variatie op eten altijd hetzelfde eten s'morgens is het lekker goed kijken als je glas of tas neemt zijn niet altijd proper

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Smartline The Colours West***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Nooit meer
prisje
2013 september - 2013 september
met partner
19 september 2013
Ligging: 5
Service: 5
Eten: 6
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
5

Ben geen zeikerd, maar dit hotel is geen 5 sterren waard.
je moet veel dingen betalen zoals handdoeken, kluisje cocktails.
zee zicht? extra voor bij betaald maar geen zee te zien! met balkon waar je met 1 voetje op kan staan. ze spreken totaal geen engels.
dus kunnen ze je ook niet helpen.
De mini bar zat 1 fles water in om frisdrank moet je gaan zeuren bij de receptie of de poetsploeg geld toe stoppen. en onze gordijnen vielen van de muur.
het weer was goed, gelukkig.
nee hier kom ik nooit meer terug

Raad het niemand aan.
J.Sallaerts Valkenswaard
2013 september - 2013 september
met partner
13 september 2013
Ligging: 3
Service: 5
Eten: 5
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
5

Gelukkig voor tweede persoon maar een euro betaald,anders voelde ik me helemaal bestolen. Slechte service.De eerste drie dagen ging het nog een beetje met het eten , maar het werd met de dag slechter,en minder.Veel drinken was in de avond gewoon op. Ultra all incl,Vergeet dat maar.Drankjes aan het zwembad 2 euro.Handdoeken 1euro per keer.Kluisje 1 euro per dag,Leuke cocktil,6 euro.Personeel op een enkeling na,erg onvriendelijk.Kijk ook goed naar je bestek en het glas waar je van drinkt want je loopt zo iets op.Volgende keer wat meer betalen want dit was een grote zeperd.

voor een keer is genoeg
gab,
2013 - 2013
met jonge kinderen
19 juli 2013
 

We zijn hier voor 11 dagen, we hebben het goed naar onze zin, je merk zeker wel dat het net open is , kleine dingetjes die nog verbeterd kunnen worden,
Zo als je gaat eten s,avonds is het nog een rommeltje de obers lopen door elkaar heen , en de tafels worden niet opgeruimd , maar dat wil niet zeggen dat ze niet door werken ze zijn gewoon met te weinig personeel. Ze werken echt hard.
Hier en daar is er al lekkage.
Wij zijn ook al bij de dokter geweest met onze dochter,er zijn hier van grote drempels bij iedere schuifdeur naar buiten, en daar heeft ze haar voet mee opengehaald, haar vel lag open onder haar voet maar even een pleister halen en ja dan zal het wel goed zijn, nee hoor zalf hier verbandje daar. En hoppa 100 euro aub, zo dan. Hoe dan ook vermaken wij ons wel prima, oja de wifi werkt ook niet optimaal valt regelmatig uit. Maar alles is natuurlijk nieuw dus werkt niet .

Voor 1 keer oke
monique
2013 juli - 2013 juli
met jonge kinderen
19 juli 2013
Ligging: 4
Service: 5
Eten: 6
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 4
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
5

Net terug van 9 dagen colors west. Hotel is echt uit de grond gestampt. Zeker geen vijf sterren, hooguit een drie sterren hotel. Slordige afwerking, nu al schimmel in de douche. Te weinig en vooral onvriendelijk personeel. Animatie team heel erg vriendelijk en niet opdringering maar ook zij zijn vooral op Duiters en Russen gericht. Dit geldt voor het hele hotel. De meeste spreken geen engels. Mustafa van Miniclub is top maar het programma is zeer beperkt en voor kinderen boven de 5 is de miniclub niet meer aantrekkelijk. Frisdrank is gedurende de dag en avond vaak op´, vooral de cola en in de avond vaak geen bekers of glazen meer. De Hammam is niet schoon. Strand vol met stenen en ook met rotzooi, wordt ook niet opgeruimd. Voor 1 keer tussendoor was het goed te doen, zeker ook omdat de 2e persoon maar 1 euro was. Meer dan 800 euro voor 2 personen is het ook niet waard

een grote bouwput
beckers
2013 juni - 2013 juni
met partner
22 juni 2013
 

Een grote bouwput, hotel nóg lang niet gereed.
Gellukkig omgeboekt naar crown serenity, prima hotel

Geef hier uw beoordeling van Hotel Smartline The Colours West*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Smartline The Colours West*****



Andere Hotels in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-22 04:09:07
0.29 sec

*