Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Hotel The Colours West*****
9 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 3.9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel The Colours West*****

Algemene waardering3,9
Ligging3,6
Service4,4
Eten4,1
Kamers6,3
Kindvriendelijkheid4,1
Prijs/kwaliteit2,9

Heeft u The Colours West***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor The Colours West***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

GA HIER NIET NAAR TOE
Alice
16 juli 2014
Ligging: 1
Service: 2
Eten: 1
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 2
Prijs/kwaliteit: 1
Algemene waardering
1

GA HIER NIET NAAR TOE. Het slechtste hotel dat wij in 25 jaar Turkije ooit hebben gehad. Eten: vuil serviesgoed, lange rijen, ingewanden vlees, ongedierte in de rauwkost.
All In: maar je moet voor alles bijbetalen, handdoeken per dag, safe, fruit, jus d'orange bij het ontbijt en nog veel meer.
Pluspunt mooie en schone kamers.
Zeer veel geluidsoverlast van 10.00 tot middernacht, zelfs hoorbaar op de hotelkamers met oordoppen in.
Ligt 3 kwartier met de Dolmus van Side af.
Onveilig: stopcontacten en ventilator hangen los. Als je de klacht meldt, zeggen ze dat het niet hun probleem is.
Kinderen worden bij het buffet aan de kant geschoven door het personeel omdat die eerst zelf willen eten. Schande.
Schande is het enige woord dat hier op zijn plaats is.

zo slecht, gevaarlijk voor kinderen en volwassenen
peter
11 juli 2014
Ligging: 4
Service: 3
Eten: 4
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 2
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
3

gevaarlijk door alle mankementen,loshangende elektra, vies,ongemotiveerd personeel. Maximaal 3 sterren geen 5. Ruim 40 minuten naar Side, met de taxi. Dolmuss nog langer.eten is vet. ongedierte in salades, apparaten kapot. Geluid bij zwembad en bij show zo hard dat het zelfs vervormd.

geen 5 sterren waard
the colours west
3 oktober 2013
Ligging: 5
Service: 7
Eten: 3
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
5

geen variatie op eten altijd hetzelfde eten s'morgens is het lekker goed kijken als je glas of tas neemt zijn niet altijd proper

Nooit meer
prisje
19 september 2013
Ligging: 5
Service: 5
Eten: 6
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
5

Ben geen zeikerd, maar dit hotel is geen 5 sterren waard.
je moet veel dingen betalen zoals handdoeken, kluisje cocktails.
zee zicht? extra voor bij betaald maar geen zee te zien! met balkon waar je met 1 voetje op kan staan. ze spreken totaal geen engels.
dus kunnen ze je ook niet helpen.
De mini bar zat 1 fles water in om frisdrank moet je gaan zeuren bij de receptie of de poetsploeg geld toe stoppen. en onze gordijnen vielen van de muur.
het weer was goed, gelukkig.
nee hier kom ik nooit meer terug

Raad het niemand aan.
J.Sallaerts Valkenswaard
13 september 2013
Ligging: 3
Service: 5
Eten: 5
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
5

Gelukkig voor tweede persoon maar een euro betaald,anders voelde ik me helemaal bestolen. Slechte service.De eerste drie dagen ging het nog een beetje met het eten , maar het werd met de dag slechter,en minder.Veel drinken was in de avond gewoon op. Ultra all incl,Vergeet dat maar.Drankjes aan het zwembad 2 euro.Handdoeken 1euro per keer.Kluisje 1 euro per dag,Leuke cocktil,6 euro.Personeel op een enkeling na,erg onvriendelijk.Kijk ook goed naar je bestek en het glas waar je van drinkt want je loopt zo iets op.Volgende keer wat meer betalen want dit was een grote zeperd.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor The Colours West***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Voor 1 keer oke
monique
19 juli 2013
Ligging: 4
Service: 5
Eten: 6
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 4
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
5

Net terug van 9 dagen colors west. Hotel is echt uit de grond gestampt. Zeker geen vijf sterren, hooguit een drie sterren hotel. Slordige afwerking, nu al schimmel in de douche. Te weinig en vooral onvriendelijk personeel. Animatie team heel erg vriendelijk en niet opdringering maar ook zij zijn vooral op Duiters en Russen gericht. Dit geldt voor het hele hotel. De meeste spreken geen engels. Mustafa van Miniclub is top maar het programma is zeer beperkt en voor kinderen boven de 5 is de miniclub niet meer aantrekkelijk. Frisdrank is gedurende de dag en avond vaak op´, vooral de cola en in de avond vaak geen bekers of glazen meer. De Hammam is niet schoon. Strand vol met stenen en ook met rotzooi, wordt ook niet opgeruimd. Voor 1 keer tussendoor was het goed te doen, zeker ook omdat de 2e persoon maar 1 euro was. Meer dan 800 euro voor 2 personen is het ook niet waard

Er wordt gesproken over een bouwstop tot okt. 2013
Epk vraagt:
12 juni 2013

Een berichtje van 11-6-2013 (Nikkie) spreekt over een bouwstop tot okttober. Waar komt die info vandaan?

overlast van bouwwerkzaamheden
Petra Kielhorn vraagt:
22 mei 2013

Mijn vraag is of dit hotel wel helemaal af is op 30 juni. Dan zou ik dit hotel willen boeken. Maar ik heb foto's gezien en betwijfel of het eind juni helemaal klaar is. Ik heb geen zin om als ik bij het zwembad lig het idee te hebben dat ik op een bouwplaats vakantie heb. Kan iemand mij hierover inlichten. En hoe is de omgeving van het hotel, zijn dat dan ook gebouwen die allemaal in aanbouw zijn?

anouk antwoordt:
27 mei 2013

als ht goed is wordt vandaag het hotel geopend. ik heb gezien dat ze een facebook-pagina hebben dus dat zal de beste kans zijn op recentere foto`s.

Anja antwoordt:
28 mei 2013

Op de facebookpagina van dit hotel zegt een mevrouw dat ze er zondag heen gaat. Ze zou wat foto's maken.
kijk dus maar op facebook van het hotel (dit kan via google).

Lees nog 5 antwoorden
Wanneer opent dit hotel???
Anja vraagt:
21 mei 2013

Weet iemand of het hotel al geopend is?? Wij gaan 1 juli!!!

monique antwoordt:
25 mei 2013

24 mei gebeld met neckermann ivm actie van colorline hotels. zij vertelde mij dat het hotel dit weekend open gaat en helemaal gereed is geen bouwplaats. Wij gaan zelf 7 juli

Opening Hotel The Colours West Side
Mia de Jong vraagt:
5 maart 2013

Wie weet wanneer dit hotel opent??????


Wie heeft hier misschien al foto's van??

Geef hier uw beoordeling van Hotel The Colours West*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel The Colours West*****



Andere Hotels in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2015-06-02 03:18:01
0.288 sec

*