Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Antalya / Lara / Kundu > Hotel Grand Park Lara*****

Hotel Grand Park Lara*****
4 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.5

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Grand Park Lara*****

Algemene waardering8,5
Ligging8,2
Service9,0
Eten9,3
Kamers8,8
Kindvriendelijkheid9,5
Prijs/kwaliteit9,0

Heeft u Grand Park Lara***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
van alles
brenda vraagt:
27 maart 2014

ik zou graag wat dingen willen weten over het hotel:
* is het strand makkelijk te bereiken en is daar ook all in zoals eten en drinken.
* vaak als je niet meteen aan het strand zit heb je vaak erg last van handdoekje leggen en heb daar een gruwelijke hekel aan.
* ook lees ik over verbouwingen is dit al helemaal klaar in augustus.
* is er op het hele park wifi verbinding
* is er ook wat voor tieners heb namelijk twee kinderen van 14 en 11
* flesjes zijn tegen betaling ook flesjes water?zijn afgelopen jaar in limak geweest en daar stonden overal bij het zwembad koelkasten met flesjes water.
* hoe is het met de russen bij jullie in het hotel?

hopelijk kan iemand mij antwoorden geven.

Russen
bumblebee vraagt:
23 januari 2014

Ik heb begrepen dat er in Antalya nogal veel Russen zitten. Deze zijn vaak nogal luidruchtig. Heeft iemand hier ervaring mee in dit hotel?

Dit is een topper
van der Horst
2013 december - 2013 december
met een groep
23 december 2013
Ligging: 7
Service: 1
Eten: 4
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Goed hotel schone kamers avondeten was goed.
maar omdat wij om 02.00uur op moesten voor de vlucht terug zou ons gezelschap om 02.00uur een ontbijt krijgen helaas dit ontbijt bestond uit alleen droog brood, zonder beleg of wat zoetigheid bij na vraag hierover stonden de obers hier over te lachen.Jammer lara verder was het zo goed geweest.

Goed hotel, omgeving viel tegen
2013 - 2013
met jonge kinderen
28 oktober 2013
Ligging: 5
Service: 7
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Wij zijn hier 13-20 oktober met 2 kleine kinderen geweest. Goed hotel, mooie familiekamer, goed eten, zwembad helaas veel te koud, dus vooral naar het strand gegaan. Leuke minidisco, aardige kids-en-co meiden en mooie shows s'avonds. Minpuntje: geen gezellige boulevard of iets dergelijks waar je gezellig kan wandelen of een terrasje kan pakken. Veel winkels, maar alleen (nep-)kleding. Nergens zoiets simpels als een strandemmertje kunnen vinden. Desondanks wel een aanrader voor een weekje zon. Vliegmaatschappij van touroperator was waardeloos.

helemaal af
2013 oktober - 2013 oktober
met partner
23 oktober 2013
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Dit hotel overtrof onze verwachting. Met name in onze eerste week verbaasden we ons over de kwaliteit. Personeel gaf veel persoonlijke aandacht. Tweede week werd het drukker. Deed toch niets af aan de kwaliteit van het eten. Hoe laat je ook kwam eten: voldoende en vers aanwezig. Mooie shows gezien. We hadden een mooie (familie)kamer met balkon, ondanks dat we maar samen waren.Wij gaan terug!!!!!!!
Joke en Louis

in een woord super geweldig
2013 - 2013
met oudere kinderen
22 oktober 2013
 

we zijn afg zaterdag terug gekomen super hotel eten grandioos zo goed heb zoiets nog nooit meegemaakt
we hadden 2 standaard kamers geen balkon en erg klein we zijn naar de receptie gegaan en gevraagd om een familie kamer deze kregen we meteen omdat we 2 standaard kamers ingeruild hadden was top groot balkon goede bedden dus echt een aanrader
zwembad water ijskoud zat bijna niemand in het water zeewater was warmer maar genoeg te doen
vliegveld naar hotel is 15 min rijden ideaal dus mensen erg vriendelijk dus lieve mensen dit is echt een aanrader wij gaan zeker terug

Super hotel !
Bertina Cremers
2013 september - 2013 september
met partner
2 oktober 2013
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Super hotel! Gaan nog een keer terug. Personeel vriendelijk, eten en drinken top.

wie weet de reistijd van af het vliegveld
rita
2013 september - 2013 september
met partner
1 september 2013
 

hai ff een vraagje hoe lang is het transfer vanaf het vliegveld naar het hotel

goed hotel, lekker eten!
sharon
2013 augustus - 2013 augustus
met partner
13 augustus 2013
Ligging: 8
Service: 6
Eten: 10
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

er staat 100%malt bier op de tap dit is niet alcoholvrij maar een ingrediënt. er zitten iets van 4 cocktails bij de all in formule in
als je de barmannen fooi geeft wordt je goed bediend en krijg je andere cocktails! zonder fooi willen ze weinig voor je doen. eten is echt goed voor iedereen wat en het is goed warm.
show savonds is ook leuk(dansshow) alleen had het wel wat langer mogen duren.rond 23.00uur is er alleen de disco en superdruk in de bar.

tip: met de stadsbus naar Antalya gaan kost maar ong 3 euro retour pp> als je het hotel uitloopt iets naar links staat de bushalte bus nummer 7 moet je nemen.

topper
lisanne
2013 juli - 2013 juli
met vrienden
6 augustus 2013
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
8

Al vaak in tukije geweest maar dit was top.
Eten nog nooit zo goed gehad zoveel keus en vooral zo lang bv ontbijt tot twaalf uur soms. Altijd warm animatie in alle talen erg goed. Kamers zijn wat kleiner dan in andere hotels. Maar niks te na delen ze zijn bezig met puntjes op de i te zetten en het word veel groter ruimer en nog luxer is ons verteld. 1 min punt lobby bar sta je na de show in de rij dat was jammer.volgend jaar top hotel.veel nederlanders erg gezellig

Geef hier uw beoordeling van Hotel Grand Park Lara*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Andere Hotels in Antalya / Lara / Kundu met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-04-24 00:33:29
0.356 sec
vakantie