Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Antalya / Lara / Kundu > Hotel Grand Park Lara*****

Hotel Grand Park Lara*****
15 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.7

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Grand Park Lara*****

Algemene waardering7,7
Ligging7,3
Service7,6
Eten8,3
Kamers8,4
Kindvriendelijkheid8,1
Prijs/kwaliteit8,1

Heeft u Grand Park Lara***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
winkeltjes
irma vraagt:
24 oktober 2014

Ik ga 15 november voor 1 week naar grand park lara. Nu is mijn vraag of er in de directe omgeving winkels zijn of moet je met de bus? Als je met bus gaat hoe lang zit je er in?

Echt top vakantie gehad.
15 oktober 2014
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Heel fijn hotel Heerlijk eten.Lief personeel. Kom zeer zeker terug.Klein min puntje.Ik vind de eet tent op het strand echt heel min.Verschrikkelijke kleine plas hokjes.Dat kan beter

Eenmalig
Moon
21 september 2014
Ligging: 5
Eten: 6
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

Prijs kwaliteit is oke. Voor ons eenmalig ,wij vonden dat er teveel mensen geheel gekleed(broek, jurk, hoofddoek) in het zwembad lagen te dobberen .Het zwembadwater was lekker van temperatuur maar was zout!!!Het is erg chaotisch bij het diner, werd ook slecht bijgevuld als er iets op was. Kamers waren prima en schoon.
Volgende keer toch maar iets meer betalen en lekker weer naar een Delphin hotel aan de overkant.

Ervarignen met baby's (kinderbad)
Naomi vraagt:
15 juli 2014

Is er een kinderbadje wat leuk voor een baby van 1 jaar is. Hoe diep is het water ongeveer?!

Alsvast bedankt

Tja eens maar niet weer.
Moniek
23 juni 2014
Ligging: 6
Service: 6
Eten: 8
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
5

Slechtste hotel tot nu toe in Lara.
Voordeeel kamer super klein en gehorig...hoorde buurkinderen snachts huilen en de lift pas je net met 4 man in en maar hopen dat hij niet blijft hangen.
Nerderlanders goed in handdoekje liggen om 7 uur al en dan pas rond 12 uur aan komen.
Enige wat goed was was het eten, maar wel tijd de eetzaal in anders is er savonds geen plek.
Er loopt te weinig personeel rond en ze lopen de benen uit hun lijf.
Ruimte in de tuin veels te klein voor zoveel gasten.
Nee voor ons nooit meer.

van alles
brenda vraagt:
27 maart 2014

ik zou graag wat dingen willen weten over het hotel:
* is het strand makkelijk te bereiken en is daar ook all in zoals eten en drinken.
* vaak als je niet meteen aan het strand zit heb je vaak erg last van handdoekje leggen en heb daar een gruwelijke hekel aan.
* ook lees ik over verbouwingen is dit al helemaal klaar in augustus.
* is er op het hele park wifi verbinding
* is er ook wat voor tieners heb namelijk twee kinderen van 14 en 11
* flesjes zijn tegen betaling ook flesjes water?zijn afgelopen jaar in limak geweest en daar stonden overal bij het zwembad koelkasten met flesjes water.
* hoe is het met de russen bij jullie in het hotel?

hopelijk kan iemand mij antwoorden geven.

wijnand antwoordt:
16 mei 2014

Brenda

Voor het strand dien je een dubbelbaans drukke weg over te steken, er is eten beschikbaar maar wel beperkt.
Verbouwingen zijn er nog steeds maar op zich heb je daar niet veel last van.
Er is wifi verbinding in de lobby, aan het zwembad had ik geen bereik, pas op met buitenland internetbundels want buiten die lobby trekt hij je datalimiet gelijk leeg.
Voor tieners is er qua sport voldoende te doen.
Flesjes zijn gratis.
Russen zijn aanwezig maar ik vond sommige NL erger ;)

Russen
bumblebee vraagt:
23 januari 2014

Ik heb begrepen dat er in Antalya nogal veel Russen zitten. Deze zijn vaak nogal luidruchtig. Heeft iemand hier ervaring mee in dit hotel?

Yvonne antwoordt:
30 augustus 2014

Helemaal geen last van gehad.

Dit is een topper
van der Horst
23 december 2013
Ligging: 7
Service: 1
Eten: 4
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Goed hotel schone kamers avondeten was goed.
maar omdat wij om 02.00uur op moesten voor de vlucht terug zou ons gezelschap om 02.00uur een ontbijt krijgen helaas dit ontbijt bestond uit alleen droog brood, zonder beleg of wat zoetigheid bij na vraag hierover stonden de obers hier over te lachen.Jammer lara verder was het zo goed geweest.

Super hotel
Fam.bleeker
3 november 2013
Ligging: 6
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 9
 

In oktober een weekje geweest, super hotel, heel goed eten. Zwembadwater was heel koud. In de omgeving weinig te beleven, maar dat was ons bekend. Handdoekenservice bij het zembad is super geregeld. Kamers niet zo groot, maar daar verblijf je niet veel. Alles ziet er keurig uit!
Een aanrader, wij zijn erg enthousiast.

Goed hotel, omgeving viel tegen
28 oktober 2013
Ligging: 5
Service: 7
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Wij zijn hier 13-20 oktober met 2 kleine kinderen geweest. Goed hotel, mooie familiekamer, goed eten, zwembad helaas veel te koud, dus vooral naar het strand gegaan. Leuke minidisco, aardige kids-en-co meiden en mooie shows s'avonds. Minpuntje: geen gezellige boulevard of iets dergelijks waar je gezellig kan wandelen of een terrasje kan pakken. Veel winkels, maar alleen (nep-)kleding. Nergens zoiets simpels als een strandemmertje kunnen vinden. Desondanks wel een aanrader voor een weekje zon. Vliegmaatschappij van touroperator was waardeloos.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Grand Park Lara*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Andere Hotels in Antalya / Lara / Kundu met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-12-19 14:39:04
0.247 sec

*