Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Antalya / Lara / Kundu > Hotel Grand Park Lara*****

Hotel Grand Park Lara*****
15 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.7

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Grand Park Lara*****

Algemene waardering7,7
Ligging7,3
Service7,6
Eten8,3
Kamers8,4
Kindvriendelijkheid8,1
Prijs/kwaliteit8,1

Heeft u Grand Park Lara***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
waardeloos !
houba
10 augustus 2015
Ligging: 8
Service: 5
Eten: 3
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 3
Algemene waardering
5

voetbalveld die er volgens Corendom zou zijn, staat 11 km verder op, dit wordt als misleiding beschouwd aangezien wij op basis daarvan hebben geboekt !  Hygiëne is echt ver te zoeken, vooral bij de sanitair; borden die gewoon nog vies waren maar wel tussen de schone lagen;) Lara is een hele dure omgeving en de mensen in de winkels waren ronduit onbeschoft wanneer ze door hadden dat je niks ging kopen

Absoluut geen 5 sterren waard, hooguit 3 !
houba
10 augustus 2015
Ligging: 8
Service: 5
Eten: 3
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 3
Prijs/kwaliteit: 1
Algemene waardering
5

Absoluut het geld niet waard! Het eten was zeer eentonig en super slecht van kwaliteit. Niets was op de juiste temperatuur en er stonden altijd kliekjes van de avond daar voor bij het ontbijt " euuuuuw" zoals broccoli en zelfs patat heb ik in de ochtend gezien. Barpersoneel was absoluut niet vriendelijk vooral tegen 24uur, want dan mag je maar 2 drankjes per persoon terwijl je all inclusief zit, na 24.00  uur is het betalen, ook limonade maar liefst €3 voor een cola" belachelijk "

Dit nooit meer
Dielissen
12 juli 2015
Ligging: 5
Service: 4
Eten: 5
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
4

Super slecht hotel overboekt leugens onvriendelijk personeel
Geen lekker eten veel massaal nooit gaan we nog terug sorry

massaal
Leupre
14 juni 2015
Ligging: 7
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Hotel zeer massaal geworden.
Hierdoor achteruitgang merkbaar. Jammer. De start was zo goed.

winkeltjes
irma vraagt:
24 oktober 2014

Ik ga 15 november voor 1 week naar grand park lara. Nu is mijn vraag of er in de directe omgeving winkels zijn of moet je met de bus? Als je met bus gaat hoe lang zit je er in?

daantje antwoordt:
30 april 2015

Er zijn verschillende bazaars, shoppingmall, met lokale bus voor 1 euro pp naar antalya

Echt top vakantie gehad.
15 oktober 2014
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Heel fijn hotel Heerlijk eten.Lief personeel. Kom zeer zeker terug.Klein min puntje.Ik vind de eet tent op het strand echt heel min.Verschrikkelijke kleine plas hokjes.Dat kan beter

Eenmalig
Moon
21 september 2014
Ligging: 5
Eten: 6
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

Prijs kwaliteit is oke. Voor ons eenmalig ,wij vonden dat er teveel mensen geheel gekleed(broek, jurk, hoofddoek) in het zwembad lagen te dobberen .Het zwembadwater was lekker van temperatuur maar was zout!!!Het is erg chaotisch bij het diner, werd ook slecht bijgevuld als er iets op was. Kamers waren prima en schoon.
Volgende keer toch maar iets meer betalen en lekker weer naar een Delphin hotel aan de overkant.

Ervarignen met baby's (kinderbad)
Naomi vraagt:
15 juli 2014

Is er een kinderbadje wat leuk voor een baby van 1 jaar is. Hoe diep is het water ongeveer?!

Alsvast bedankt

Tja eens maar niet weer.
Moniek
23 juni 2014
Ligging: 6
Service: 6
Eten: 8
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
5

Slechtste hotel tot nu toe in Lara.
Voordeeel kamer super klein en gehorig...hoorde buurkinderen snachts huilen en de lift pas je net met 4 man in en maar hopen dat hij niet blijft hangen.
Nerderlanders goed in handdoekje liggen om 7 uur al en dan pas rond 12 uur aan komen.
Enige wat goed was was het eten, maar wel tijd de eetzaal in anders is er savonds geen plek.
Er loopt te weinig personeel rond en ze lopen de benen uit hun lijf.
Ruimte in de tuin veels te klein voor zoveel gasten.
Nee voor ons nooit meer.

van alles
brenda vraagt:
27 maart 2014

ik zou graag wat dingen willen weten over het hotel:
* is het strand makkelijk te bereiken en is daar ook all in zoals eten en drinken.
* vaak als je niet meteen aan het strand zit heb je vaak erg last van handdoekje leggen en heb daar een gruwelijke hekel aan.
* ook lees ik over verbouwingen is dit al helemaal klaar in augustus.
* is er op het hele park wifi verbinding
* is er ook wat voor tieners heb namelijk twee kinderen van 14 en 11
* flesjes zijn tegen betaling ook flesjes water?zijn afgelopen jaar in limak geweest en daar stonden overal bij het zwembad koelkasten met flesjes water.
* hoe is het met de russen bij jullie in het hotel?

hopelijk kan iemand mij antwoorden geven.

wijnand antwoordt:
16 mei 2014

Brenda

Voor het strand dien je een dubbelbaans drukke weg over te steken, er is eten beschikbaar maar wel beperkt.
Verbouwingen zijn er nog steeds maar op zich heb je daar niet veel last van.
Er is wifi verbinding in de lobby, aan het zwembad had ik geen bereik, pas op met buitenland internetbundels want buiten die lobby trekt hij je datalimiet gelijk leeg.
Voor tieners is er qua sport voldoende te doen.
Flesjes zijn gratis.
Russen zijn aanwezig maar ik vond sommige NL erger ;)

Geef hier uw beoordeling van Hotel Grand Park Lara*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Andere Hotels in Antalya / Lara / Kundu met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2015-08-29 08:35:46
0.234 sec

*