Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Hotel Papi***
268 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Papi***

Algemene waardering7,8
Ligging8,5
Service8,3
Eten7,5
Kamers7,4
Kindvriendelijkheid8,0
Prijs/kwaliteit8,5
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Papi*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Dit nooit meer
Nederland
2013 augustus - 2013 augustus
met oudere kinderen
25 augustus 2013
Ligging: 4
Service: 1
Eten: 1
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 3
Algemene waardering
1

Slechte hotel! Onvriendelijke medewerksters van de bali.
Het eten was van de vorige dag, hard als een steen. De air-co werkt niet. WIFI was belaberd. De afstand is ver naar de trein station, ook naar de bus halte. De badkamer was vies. Kamer is gehorig.

Zwembad
Francoise vraagt:
19 maart 2013

Beste mensen, wij 2 volw en een kind van 12 denken er over om in de meivakantie een week naar papi te gaan. Nu is mijn vraag is het een zoet of zoutwater zwembad en is het echt een aanrader?

willemsen antwoordt:
12 april 2013

Het is zoet water!
Echt een aanrader. Wij gaan deze zomer al voor de 3e keer.
Het is een voordelig hotel, en voor die prijs heb je echt waar voor je geld!

een aan rader
2012 augustus - 2012 augustus
met een groep
15 september 2012
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Net thuis van heerlijk 17 dagen papi
was weer goed en gezellig eten was proma weer.alleen vonden wij de animatie minder geworden .maar wil wel even zeggen dat rik en ton hun best hebben gedaan.hoop volgend jaar weer naar papi te gaan.

reactie op de klagers hier
EDWIN026
2012 - 2012
met partner
10 september 2012
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

ik snap niet dat er toch mensen zijn die klagen ik ben er 3 x geweest
ik denk dat de meeste mensen voor een duppie op de eerste rang willen zitten
onthoud wel het is 'maar' een 3 sterren hotel
en wat je dan krijgt is ruim voldoende
ga is naar een 5 sterren hotel ben je veel meer kwijt
het hotel is schoon t eten is er goed de ligging is goed kortom het is er GOED
jammer voor de mensen die altijd moeten klagen
dus papi ga zo door

Goed gezellig hotel
Jose
2012 - 2012
met oudere kinderen
25 augustus 2012
 

Een week in dit hotel geweest. Zouden hier zeker nog eens terug gaan. Kamers niet te groot, wat gehorig, maar dat heb je in de veel hotels. Bovendien zit je er weinig. Wel netjes en iedere dag schoon gemaakt, ook steeds nieuwe handdoeken indien nodig.
Ligging hotel niet ver van strand. Rondom winkeltjes etc genoeg.
Bij hotel is een leuk zwembad waar omheen van alles te doen is. Alleen jammer dat je al vroeg je handdoek op de ligstoelen moet leggen om een plaatsje te hebben aan zwembad, maar dat ligt aan de bezoekers.
Leuk entertainment 's avonds en ook overdag van alles te doen.
Gratis wifi beneden in hotel. Code even aan de receptie vragen.
Eten was goed. Je kunt bij volpension tussen 13.00 uur en 21.00 uur 2 keer gaan eten. Kans was dat iets al wat langer lag en dan niet helemaal warm was, maar over algemeen was het goed en genoeg variatie. Veel vers fruit en lekkere toetjes.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Papi*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

vrij goed hotel
rooze
2011 september - 2011 september
met vrienden
25 september 2011
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 6
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

4 dagen in hotel papi geweest...

kamers netjes en schoon..
medewerkers zeer vriendelijk...
Wat minder was ..de gehorigheid...op de kamer..als je buren eerder wakker waren dan je zelf stonden ze bijna naast je bed..
de douce een pit straaltje...
eten zeer 1 tonig 3 avonden pasta....
eerste avond krulmacaroni..avond 2.sliertspagetie...3 een andere variand met de bijna de zlefde saus.....dit is jammer....en ook vaak lauw....
zit normaal altijd in een ander hotel...maar voor 4 dagen kan dit niet....dus nu hotle papi gehad volgnde keer op zoek naar een ander hotel

een goed hotel
2011 augustus - 2011 september
met een groep
17 september 2011
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Voor het eerst naar pai geweest
is ons goed bevallen .zeker ook de aninmatie prima
alleen incheken duurden wel lang
veder niets op aan te merken
ga beslist nog een keer terug

goed hotel alleen vaak koud en het zelfde eten.
2011 augustus - 2011 augustus
met jonge kinderen
15 augustus 2011
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 5
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Het is een goed hotel met veel te doen voor kinderen.Wat te kleine kamers als je met zijn 4tjes bent. verder goed zwembad en goede ligging.Alleen een min punt wij zijn alles eters en onze kinderen ook.Ja je kan er wel aardig eten maar het eten is vaak koud en er zit weinig variatie in.Ala je twee weken gaat weet je eigenlijk al wat je de week erop eet het zelfde.Dit is heel jammer ze zouden meer verschillende gerechten moeten hebben.En iets meer keuze in het beleg voor het ontbijt. verder goede ervaring gehad met het hotel.

Herrie
Joop
2011 juli - 2011 augustus
met oudere kinderen
15 augustus 2011
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

De ligging van het hotel is niets mis mee. In 2 a 3 minuten sta je aan de boulevard. De wekelijkse markt is ook maar ca.2 minuutjes lopen.
Voor de wat oudere kinderen 14-16 is er minder te doen.
Het eten is bijna elke dag hetzelfde op wat kleine variaties van het vlees na, maar wel goed.
Ook makkelijk is dat je van 13:00 tot 21:00 kan eten !
Wat mij het speciaal opviel wass dat hier 's morgens geen handdoeken gelegd (mogen?)worden, dit heb ik nog nooit meegemaakt en is zeker een groot pluspunt.
Enige dat ons tegenviel was de gehorigheid op de kamers en gangen. Een vloerkleed op de gang en kamers zou deze herrie al een stuk verminderen. Al met al toch een goed hotel.

leuk hotel
jan de bond
2011 - 2011
met vrienden
29 juni 2011
Ligging: 9
Service: 7
Eten: 2
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
7

leuk hotel alleen het eten is een stuk minder.
maar meteen links om de hoek zit De Pepermolen waar je voor een klein bedrag een overheerlijke maaltijd hebt.

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Papi***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-22 08:11:34
0.899 sec

*