Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Nederland > Noord-Holland > St. Maartenszee > Camping Duincamping De Lepelaar***

Camping Duincamping De Lepelaar***
15 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Camping Duincamping De Lepelaar***

Algemene waardering7,8
Ligging7,6
Eetgelegenheden6,3
Staat van het sanitair7,5
Kindvriendelijkheid9,0
Prijs/kwaliteit7,7

Heeft u Duincamping De Lepelaar*** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Prima camping!
Ineke en Wim
2013 september - 2013 september
met partner
20 september 2013
Ligging: 8
Eetgelegenheden: 7
Staat van het sanitair: 8
Algemene waardering
7

Prima camping!

Wij maken voor het vierde jaar gebruik van deze camping.
De ligging van de camping in de duinen bevalt ons goed. Voorts ligt de camping centraal waardoor je leuke uitstapjes kunt makenin de nabij gelegen omgeving. De camping ziet er netjes en verzorgd uit.
Wij hebben alleen maar Positieve ervaringen !

INEKE EN WIM

een prachtige camping!!
karin
met partner
24 augustus 2008
Ligging: 10
Eetgelegenheden: 8
Staat van het sanitair: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

een prachtige camping, heerlijk in de duinen
veel privacy en rust.
als je van echt kamperen houd zeker een aanrader.
het was heerlijk om door de duinen naar de zee te lopen.
heerlijk gegeten in gezellige strandtent
we hebben een fijne vakantie gehad!!

Dit nooit meer!
Otten
met partner
23 augustus 2008
Ligging: 4
Eetgelegenheden: 4
Staat van het sanitair: 6
Algemene waardering
5

Eind augustus wouden we nog een weekje weg, besloten om naar de Lepelaar te gaan. Bij de receptie (17.10) waren ze onvriendelijk, we moesten binnen 5 minuten een plekje uitzoeken (receptie sloot om 17.30) Maar beetje rustig aan kan toch wel? Plekje gezocht, moesten meteen betalen. Planning was 6 nachten na gevraagd te hebben of eerder vertrek een probleem was. Niet echt een duidelijk antwoord. Betaald, tentje opgezet en wat gegeten in Callantsoog(6km).Na erg slecht geslapen te hebben, onvlakke plekken, de zee opgezocht. DIK 20 minuten lopen! En dat voor een duincamping?! Alkmaar bezocht, erg gezellig! Na 2 nachtjes wouden we toch naar huis i.v.m koudheid en regenachtig. Keurig naar de receptie, gevraagd of we nog geld terug kregen, daar was geen sprake van! 6 betaald van de 2. Echt zwaar balen! Helaas niks meer aan te doen, NOOIT MEER VOORUITBETALEN! GEEN AANRADER!!

Een geweldige camping
de Koning . J
met jonge kinderen
11 augustus 2008
Ligging: 9
Eetgelegenheden: 7
Staat van het sanitair: 9
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

Deze camping behoort tot een uniek terrein. Het personeel is vriendelijk en bereid tot assiteren als je er niet uitkomt. Rustgevend en vooral goed verzorgt. Echt een aanrader.

geen aanrader!
Smit
met oudere kinderen
25 juli 2008
Ligging: 3
Eetgelegenheden: 3
Staat van het sanitair: 5
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
6

op de website een prachtig beeld gekregen, totdat we aankwamen, een drukke weg, heel gevaarlijk! bij aankomst geen vriendelijke begroeting, de meneer op de receptie was bot en te zakelijk! Op de plaats aangekomen staan we op een veld! we dachten in de duinen te staan, maar nee, op een veld hutje mutje.. geen meter afstand met de buren.. is dit nou mijn top vakantie! NEE DUS!
ik kom hier nooit meer en ik raad het niemand ook aan!

M.Mol
6 augustus 2007
Ligging: 9
Eetgelegenheden: 8
Staat van het sanitair: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Mooie camping, geen zwembad en geen herrie, heerlijk ! Speeltuin (De Goudvis), minigolf, strand, en supermarkt op valafstand, dus het is zeker niet afzien. Prachtig duingebied achter de camping. Heerlijk strand met leuke (eet) tent. Leuke animatie op de camping voor kinderen tot ongeveer 10 jaar. We komen zeker terug.

westfriezen.
24 juli 2007
Ligging: 10
Staat van het sanitair: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Als je ECHT van kamperen houd,
dan zit je op de Lepelaar goed,midden in de natuur,rust en vlak bij zee,
deze camping is voor mensen die het echte camperen nog eens willen ervaren een aanrader,
en de kinderen tot ongeveer 10 jaar is het elke dag feest.

A. Breed
met partner
19 juli 2007
Ligging: 9
Eetgelegenheden: 9
Staat van het sanitair: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Unieke camping midden in de duinen. Prachtige ruime plaatsen. Dichtbij strand, zee en bossen. Personeel erg vriendelijk. Kortom zeker een aanrader.

12 augustus 2006
Ligging: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

De toiletten wel nieuw maar niet mannen en vrouwen gescheiden en hierom niet altijd even fris en s morgens bijna 2 uur dicht vanwege schoonmaak.En weinig toiletten, 4 stuks voor een heel veld. De weg langs de camping is erg druk en gevaarlijk met parkeren. De ligging van de camping is geweldig en de omgeving ook. Vriendelijke mensen op de camping.

1 juli 2006
Ligging: 10
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Jaren geweest! mijn ouders hadden een seizoensplaats, waardoor ik er regelmatig was. Door omstandigheden kan ik er helaas niet meer heen. Misschien ooit nog in de toekomst. maar het is een zeer zeer zeer mooie camping, rustig en het is gewoon écht kamperen. ga eens naar braderie in schoorl of naar Schagen. persooneel vriendelijk en een nette behandeling gehad door omstandigheden!

zeker de moeite waard!

De Lepelaar, bedankt voor de mooie jaren en wie weet tot ooit!

Geef hier uw beoordeling van Camping Duincamping De Lepelaar***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eetgelegenheden
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Staat van het sanitair
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Camping Duincamping De Lepelaar***

Het weer vandaag in St. Maartenszee:

min: 10 °C

max: 17 °C

Wind: NO-3

14 daagse weersverwachting

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-04-24 08:52:08
0.189 sec
vakantie