Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Advertenties


Home > Frankrijk > Rhône - Alps > Belle Plagne > Appartement Résidence Club mmv Le Centaure****

Appartement Résidence Club mmv Le Centaure****
7 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Appartement Résidence Club mmv Le Centaure****

Algemene waardering7,3
Ligging t.o.v. pistes8,5
Inrichting-
Hoeveelheid ruimte-
Kindvriendelijkheid-
Prijs/kwaliteit7,6

Heeft u Résidence Club mmv Le Centaure**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Résidence Club mmv Le Centaure**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Yvonne
13 juli 2005
Ligging t.o.v. pistes: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Toen wij voor het eerst (7 pers.) naar Belle Plagne gingen zaten we daar. Bij aankomst hebben we het halve dorpje gezien omdat niemand ons een snelle weg naar Le Centaure kon vertellen. Het appartement was niet groot, met name de keuken, maar het is tenslotte Frankrijk en het gaat om het skiën. We mochten gelukkig heel snel het app. in.
Het appartement was schoon. Prima voor een verblijf tijdens de wintersportvakantie.

Markus Mouton
20 maart 2005
Ligging t.o.v. pistes: 9
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

Een zeer simpel complex alwaar een blind paard geen schade kan aanrichten. Mede door de ligging en het geweldige ski-gebied toch een ruime voldoende. De schoonmaak zou ZEKER beter moeten.
Denk aan eigen bedlinnen indien je niet onder oude stoffige dekens wilt liggen. Ook het keuken gerei is aan vervanging toe en laat je niet gek maken doordat er in de reisgids staat dat er gerenoveerd zou zijn. NIET DUS, het was onze tweede keer dus we kunnen het weten.

Familie B.
1 maart 2004
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

Ik ben afgelopen Carnavalsvakantie(21-02-2004)naar Le Centaure geweest en ik niet erg te spreken over de mensen en de receptie! Ze gaan heel ongeorganiseerd te werk en zijn heel onredelijk zo is onze ervarig!Een tip voor de mensen die naar dit app.gaan geef u Creditkaart niet af, want ze houden er geld af voor de schoonmaak en dat krijgt u niet meer terug. Ook moeten mensen rekening houden met de hoogte van de auto, want u parkeerd uw auto in een grote garage en als u bijv. een Jeep+skiëbox heeft mag u de garage niet in vanwege de hoogte van uw auto. Belle Plagne en het skiëgebied is heel leuk en mooi en doet je al gauw alle ellende vergeten van het app.zelf!!

Peep
6 februari 2004
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Wij zijn er aanvang 2004 geweest en op de receptie na zijn we enorm tevreden. Grote fijn apaartementen met directe toegang tot de piste. De supermarkt ligt op 4 min. lopen en het centrum op 5 min. Skiën doe je vanuit 't app., dus aanrader voor degene die gewoon lekker op vakantie wil zonder al teveel toeters en bellen.

Dennis
1 november 2003
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Mooi eenvoudig appartementencomplex direct aan de piste. Wij zijn in 2002 geweest, maar hebben inmiddels geboekt voor 2004. We gaan dus weer terug naar hetzelfde complex en dat wil wat zeggen. Kamer is prima maar niet groot en luxe. Het nodige is aanwezig. Vanuit de ski-locker room aan de piste die met een lift te bereiken is, is het kwestie van ski's aanklikken en naar beneden naar Plagne Bellecote om de eerste lift te pakken. Ski-in-ski-out dus. Supermarkt en "centrum" van Belle Plagne liggen niet ver weg en zijn goed te belopen. Verwacht hier niet te veel van. Het centrum is wel gezellig, maar ook erg klein. Een paar winkels, een supermarkt en een aantal ski-verhuur winkels. Ook wat cafe'tjes die tegelijkertijd restaurant zijn. Wel gezellig, maar geen Oostenrijk. Wil je flink stappen, dan kun je hier beter niet naar toe gaan; ga je voor het skien, dan zit je hier echt geweldig.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Résidence Club mmv Le Centaure**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

6 september 2003
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Ligt direct aan de piste! Er is getoverd met de beperkte ruimte in het appartement;wat echt nodig is, is aanwezig. Eenvoudig, doelmatig, geen luxe. In het gebouw is een omkleedruimte met douches en een grote bagageruimte voor de bus- en treinreizigers met vroege aankomst en laat vertrek op de wisseldagen.
Het ski gebeid vinden wij geweldig; we gaan dit jaar voor de 6e keer!
Minpuntje: receptie matig behulpzaam.

Bernard S.
6 augustus 2003
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
8

Een prima complex in een prima (maar wel druk) gebied. Verwacht geen "grand luxe" maar voor een week skien is het meer dan voldoende. Een aanrader.

Geef hier uw beoordeling van Appartement Résidence Club mmv Le Centaure****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging t.o.v. pistes
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Inrichting
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Hoeveelheid ruimte
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Appartement Résidence Club mmv Le Centaure****

Het weer vandaag in Belle Plagne:

min: -6 °C

max: 3 °C

Wind: NW-4

14 daagse weersverwachting

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-23 01:06:29
0.157 sec

*