Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Gezelschap

Advertenties


Home > Frankrijk > Picardie > Péronne > Camping Le Port de Plaisance***

Camping Le Port de Plaisance***
5 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Camping Le Port de Plaisance***

Algemene waardering7,8
Ligging7,4
Eetgelegenheden7,6
Staat van het sanitair6,6
Kindvriendelijkheid9,0
Prijs/kwaliteit7,3

Heeft u Le Port de Plaisance*** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
leuke passantencamping
nathalie
met jonge kinderen
16 juni 2010
Ligging: 9
Eetgelegenheden: 8
Staat van het sanitair: 7
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Wij zijn hier vorig jaar zomer met ons gezin(nu bijna6en8jaar)geweest
leuke camping voorop doorreis,leuk zwembad ook voor kleiner kinderen en speeltuin.lekker stokbrood en frietkraam op het terrein,sanitair is iets minder maar verder goede indruk van camping en ruime plaatsen om te staan met uitzicht op de jachthaven.
prijs kwaliteit is naar onze mening redelijk.€ 30,30 voor 4 personen in hoogseizoen.Wij gaan dit jaar weer!

nathalie antwoordt:
16 juni 2010

Hallo Sofie,
Wij vinden het een leuke doorreiscamping. kinderen van ons zijn nu bijna 6 en 8 jaar. Zijn er vorig jaar geweest, en gaan dit jaar weer of het weer moet heel erg tegenzitten dan rijden we door, lekker stokbrood en frietkraam, maar geen restaurant ofzo op de camping. Leuk zwembad om in af te koelen en leuke speeltuin. Prijs € 30,30 voor 4 personen.

Kindvriendelijk
Sofie vraagt:
25 februari 2010

Beste,

Is deze camping kindvriendelijk ?
Is het zwembad goed, voor kids van 2 & 4 jaar !
Eetgelegenheden.

Camping aan stadsgrens
Evert jr.
met partner
21 juli 2008
Ligging: 6
Eetgelegenheden: 7
Staat van het sanitair: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
7

Moderne camping aan de stadsgrens.
afgebakende (diverse ruime & kleine / soms onlogische) standplaatsen, echter wel voldoende stroom aansluitingen op alle plekken. Camping ligt aan de rand van het stadje, waardoor winkels en restaurant zich op enige loop afstand bevinden.
Sanitair is goed onderhouden, maar de douchehokjes zijn wat aan de krappe kant.
Warm water op de wasplaatsen en de douchegelegenheid bij campingprijs inbegrepen. Prijsniveau standplaats 2008 (caravan/tent + auto + twee personen + stroom) € 24.60.
Er bevind zich ook een kleine haven achter de camping. Er is bij de receptie ook een brood
Bestel mogelijkheid en naast de receptie staat ook een frietkar die in de avonduren snacks en
In het weekend gebraden kip van het spit uitvent. Voor de kids is er een kleine speeltuin, en
Leuk zwembad aanwezig. Wij vonden dit een leuke camping voor een tussenstop.

Rouwhorst
10 augustus 2006
Ligging: 7
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Vooral het zwembad was voor ons gezin geweldig. Een afgeschermd pierenbadje en het diepste is 1.55m. Ideaal voor jonge zwemmertjes. Watervalletje, bubbels en onderwater bankjes.
Leuke speeltuin ook.
Vooral omdat de prijs een eenheidsprijs is was het voor ons gezin met 4 kinderen (3-7 jaar) een goedkope camping. We hebben er 3 dagen genoten.

Cor en Marga
14 augustus 2005
Ligging: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Sanitair is matig, zeker wat betreft de douches, je moet niet al te dik zijn want dan past het niet en zeer weinig.
Voor doorreis prima camping en als je geluk hebt kan je aangekoppeld blijven staan. Brood bestel je bij aankomst en de volgende ochtend vanaf 8.00 kan je dit ophalen.

JanF
20 juli 2005
Ligging: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

Schone, wat steriele camping met veel privacy, maar weinig gezelligheid. Uitgesproken rustzoekers zullen het hier wel naar hun zin hebben, maar voor gezinnen is het geen aanrader.

Geef hier uw beoordeling van Camping Le Port de Plaisance***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eetgelegenheden
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Staat van het sanitair
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Camping Le Port de Plaisance***

Het weer vandaag in Péronne:

min: 15 °C

max: 26 °C

Wind: O-2

14 daagse weersverwachting

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-20 11:57:04
0.321 sec

*