Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Marmaris > Hotel Green Nature Resort & Spa*****

Hotel Green Nature Resort & Spa*****
1071 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Green Nature Resort & Spa*****

Algemene waardering7,9
Ligging7,8
Service7,7
Eten7,0
Kamers7,4
Kindvriendelijkheid7,5
Prijs/kwaliteit7,7

Heeft u Green Nature Resort & Spa***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Super excursies
Denise vraagt:
22 juli 2014

De beste en leukste Excursies met ons volledig verzekerd en uiteraard een stuk goedkoper dan via uw reisorganisatie.
Boottochten, cultuur, historie, quad, safari en andere.
Kijk eens op onze website turkije-excursies.nl

SCHANDALIG
2014 juni - 2014 juni
met partner
14 juni 2014
Ligging: 7
Service: 2
Eten: 2
Kamers: 4
Kindvriendelijkheid: 2
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
2

Zijn er geweest van 01.06 te 12.06.Was de 20st keer Turkije,maar dat hebben we nog nooit gezien.Gewoon schandalig.Ik geef dit hotel 2 sterren.
Obers reserveren inderdaad tafels voor de fooigevers.Er was altijd iets wat niet klopte op de kamer.Dan handoeken te weinig(of geen)dan weer afstandsbediening weg van de TV.Verwachten voor alles een fooi.Bij aankomst om 2350 uur geen eten meer voorzien.
Nooit meer Green Nature,nog niet voor niks.

Vele vele beter dan verwacht na die commentaren
Familie TAVERNIER-REYNDERS
2014 juni - 2014 juni
met partner
12 juni 2014
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Zijn een koppel (48/45 j)dat al verschillende malen op verschillende plaatsen in turkije is geweest. Bevinden ons nu in siteler en vinden het zeer goed. Zijn Belgen maar hebben van zowel Belgen als Nederlanders zeer goede commentaren ontvangen. Wat het eten betreft, er is altijd keuze genoeg, tot nu toe hebben we al elke dag iets anders gegeten, kip, vis, lever, steak, kebab, ... met enorme keuze aan zeer verse groenten, fruit en desserts. Zelf hebben we nog geen fooi gegeven, niettemin blijft het personeel zeer vriendelijk omdat wij ook vriendelijk zijn tegen hen. Hebben al drie maal langs de boulevard richting Marmaris of Icmeler gewandeld, echte aanraders. Zijn vandaag naar DALYAN geweest om ginds in modderbad te gaan en van dichtbij reuze zeeschildpadden te bekijken. Hebben deze uitstap via lokalen geboekt, resultaat : schitterend !!! Wederom geen fooi maar vriendelijke Turken.

geen vijf sterren waard!
henri
2014 mei - 2014 juni
met vrienden
6 juni 2014
Ligging: 3
Service: 5
Eten: 5
Kamers: 3
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 3
Algemene waardering
3

gehorige kamers waardoor wij niet aan onze rust toe kwamen.
Veel last van luidsprekende en schreeuwende Engelsen tot diep in de nacht.
Obers reserveren 's avonds tafels voor de gasten om er geld aan te verdienen. Het gevolg is dat velen moeten wachten totdat er iemand klaar is met eten terwijl er voldoende tafels beschikbaar zijn.
Aan het zwembad staan vel te veel stoelen, je ligt tegen elkaar aan.
Kortom: wij gaan hier nooit meer naar toe!

hotel was geen 5 sterren waard
2014 mei - 2014 juni
met vrienden
5 juni 2014
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
3

voor ons was het geen 5 sterren waard .personeel aan de balie alles behalve vriendelijk .curcus engelse les zou niet slecht zijn en het duurde enorm lang de in en uit cheq . personeel in het restaurant was wel vriendelijk

Zeker geen vijf sterren waard
Hans
2014 mei - 2014 mei
met partner
29 mei 2014
Ligging: 5
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
6

Het personeel is aardig en behulpzaam, zeker Alex en zijn broer, zij verzorgen alles rondom het zwembad.
Het hotel ligt tegen de bosrand en je moet vanaf de doorgaande weg naar Icemeler goed uitkijken waar je loopt want de bestrating is gevaarlijk.
De kamers zijn zeer gehorig, je hoort continue doorspoelende toiletten, als er op de gang gesproken wordt dan is dat zeer duidelijk hoorbaar en als er een deur wordt dicht gedaan dan ben je wakker. Ga dus niet voor je rust naar dit hotel.
De Russen zijn in de meerderheid en of je het nu wilt of niet, je gaat je eraan ergeren.
De bewaking is laks, niet zichtbaar. Zij zoudenvanaf middernacht op ronde moeten om de rust te bewaken maar dat zit er niet in met vervelende herrie tot gevolg.
De drank buiten wordt geschonken in plastic bekers met soms scherpe randen eraan, ook zijn de bekers niet goed schoon met kans op koortslip.

Algemeen
Filip vraagt:
24 maart 2014

Wij vertrekken op 13 april voor 15 dagen, hoe is het weer er in deze periode,kan men in marmaris bootje huren om te gaan vissen?of op het strand?

5maal in hotel
2013 oktober - 2013 oktober
met partner
6 november 2013
Ligging: 7
Service: 5
Eten: 8
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
6

Na vijf keer dit hotel houden we het voor bekeken. Sommige personeel onvriendelijk,arrogant en enkel goede bediening als je ZE vijf euro in hun handen stopt. Dit fenomeen is er enkel door de schuld van de toeristen. Geef geld op het eind van de vakantie ipv op voorhand. Absoluut geen 5 sterren waard 3 is ruim genoeg. Ook al was het oktober toch veel lawaai snachts, er is een discotheek in het hotel waar weinig of geen volk naartoe ging maar de bassen voelde je de hele nacht trillen tot in de kamer. Bij deze, GEEN Green Nature meer voor ons. Dit hebben we ook gemeld aan de klanten onsult.

Heerlijke vakantie
2013 - 2013
met partner
14 oktober 2013
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij hadden een kamer in het hoofdgebouw, die er netjes en verzorgd uit zag. De bedden op de kamer waren super hard. Wij hebben om een extra deken gevraagd om eerst die op het matras te leggen, en daar vervolgens op te gaan liggen.
Het eten en drinken is goed! Sommige mensen kunnen zo erg klagen, maar het is een super groot hotel met honderden gasten dit moet natuurlijk van te voren voorbereid worden, en je kan dan niet alles warm houden. Er is keus genoeg,als je van salade en rauwkost houd kan je vakantie echt niet meer stuk ruime keuze daarin. Natuurlijk komen er dingen gedurende vakantie terug, maar een normaal persoon lust ook niet alles dus ben je zelf ook wat kieskeurig.
Wifi in het hotel heb je alleen in de lobi vooral 's avonds is dit zeer slecht omdat er dan veel mensen tegelijk gebruik maken van het netwerk. Dit moeten ze nodig aanpassen!
Geen 5* maar wel 4. Ook goed toch?

ongedierte
jp vraagt:
3 augustus 2013

hallo weet iemand of er muggen en wespen zijn bij het hotel ???

Vanhelleputte antwoordt:
4 augustus 2013

Vorig jaar veel wespen

ronny Vandenbroek antwoordt:
7 december 2013

ultra all inclusive. Dus alles inbegrepen, ook de muggen en de wespen

Geef hier uw beoordeling van Hotel Green Nature Resort & Spa*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Green Nature Resort & Spa*****

Het weer vandaag in Marmaris:

min: 23 °C

max: 34 °C

Wind: W-3

14 daagse weersverwachting

Foto's Hotel Green Nature Resort & Spa*****



Andere Hotels in Marmaris met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-07-22 19:38:06
0.411 sec
vakantie