Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Marmaris > Hotel Green Nature Resort & Spa*****

Hotel Green Nature Resort & Spa*****
1089 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Green Nature Resort & Spa*****

Algemene waardering7,8
Ligging7,8
Service7,7
Eten6,9
Kamers7,2
Kindvriendelijkheid7,3
Prijs/kwaliteit7,6

Heeft u Green Nature Resort & Spa***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
hand service
jolanda vraagt:
13 oktober 2014

is er handdoek service?

Heerlijk
29 september 2014
Ligging: 8
Service: 6
Eten: 7
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Een mooi hotel maar erg groot voor ons. Het eten was er goed waren er in september maar moet er niet aan denken om hier het hoogseizoen te zitten want dat zal er bj het eten wachtrijen staan. De prijs is heel voordelig eigenlijk erg goedkoop voor zo'n hotel. Internet daar moet je niet veel van verwachten eigenlijk geheel niks alleen in de lobby(nieuwbouw) te verkrijgen maar een pagina downlowden kan een eeuwigheid duren en dan praat ik niet over minuten maar over kwartieren.Kamers zijn er mooi maar door de massa is het heel gehorig dit is zeker geen hotel voor de slechte inslaper want na 02.00 uur loopt het hotel vol vanuit de Disco. De lokatie is mooi en Mamaris prachtig

Goede prijs kwaliteit verhouding
Tuğce
20 september 2014
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Je krijgt waar je voor betaald...
Als je een superdeluxe hotel verwacht, boek dan maar iets anders.
Voor wat je betaald en in ruil krijgt is dit hotel een aanrader.
Wees vriendelijk naar het personeel toe en je krijgt alles van ze gedaan, ook zonder fooien geven. Jammer genoeg zijn het de toeristen zelf die denken dat ze eigenaar van het hotel zijn en de werkers zonder respect behandelen.. echt jammer.
Het eten is gevarieerd, elke dag ruime keuze uit kip, runds, vis, etc om het superuitgebreide koude buffet niet te vergeten.
Animatie werkt zich uit de naad om iedereen te plezieren en er wordt wat afgelachen rond het zwembad :-)
Kortom: Als je geen te hoge verwachtingen hebt en je blijft realistisch dan is dit een perfect hotel om te vertoeven.

noooooit meer green nature resort voor ond
31 augustus 2014
Ligging: 2
Service: 2
Eten: 2
Kamers: 2
Kindvriendelijkheid: 2
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
2

Wat een rot hotel zeker zijn 5☆niet waard.
we zijn echt wel wat gewend en hoefen niet bediend te worden maar wat wat was het personeel onbeschofd bij het halen van de drankjes hoorde je alleen maar next next.
bestel je 3 verschillende drankjes omdat je met 3 mensen er bent is het 10Dagen geen probleem , maar op dag 11 willen ze je max 2 drankjes meegeven is beleid wat je dan kan opmaken uit de slecht verstaanbare bar mensen. geef je aan dat je met drie mensen bent en toch het 3e drankje ook wilt hebben wordt het nog net niet in je gezicht gegooid.
Zo zijn er nog wel meer dingen te noemen .
maar voor ons en ons duur verdiende geld gaan nooooooit meer naar green nature resort

slecht hotel
britta
24 augustus 2014
Ligging: 9
Service: 2
Eten: 3
Kamers: 3
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 3
Algemene waardering
5

wij hebben 8 dagen geboekt, van de 8 dagen hadden wij maar 5 dagen echt vakantie. de eerste dag was al weg omdat we s'avonds pas vlogen,nu kan dit altijd gebeuren. maar toen wij aankwamen in het hotel (de volgende ochtend 6 uur) moesten wij naar een ander hotel voor een nachtje. omdat ons hotel overboekt was. de volgende dag kwamen wij terug in het hotel waar we geboekt hadden. we konden om 10 uur onze kamer in zeiden ze tegen ons. dit was niet zo en we hebben tot 2 uur gewacht, toen konden wij pas de kamer in. eenmaal in de kamer zagen wij scheuren in de muren van de badkamer, de wc bril was los etc. dit aangegeven maar keer op keer kregen wij een chagrijnig antwoord , dat het wel goed zo komen etc. we hebben de 8 dagen dat wij daar waren geen schone handdoeken gekregen en onze kamer werd slecht schoongemaakt. personeel was niet aardig en het eten was eentonig. elke dag patat en kip.

geen 5 sterren
patricia
20 augustus 2014
Ligging: 7
Service: 6
Eten: 7
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

wij als gezin met 2 volwassenen en 2 kinderen van 16 en 18 waren hier van 5 tot 16 aug. het was niet slecht maar wij zijn VEEL beter gewend, dit was voor ons eerste keer marmaris, wij komen al 10 jaar in de omgeving side! het hotel was goed maar geen 5 sterren bv. drinken de gehele gad in plastic bekers...voor een 5 sterren kan dit in de avond ECHT NIET!! kamers oke, eten voor ieder wat wils, was goed en zeker niet koud !! handdoek leggen is in ieder hotel een irritatie maar hier reserveren de badmeesters zelf vanaf snachts 02.00 uur !! niet normaal, ik heb alleen poetsters op de kamer gezien en een jongen die met een schrobmachine rondging voor de rest geen poetsers gezien dus vooral overdag mag het poetsen veel beter. wel wat achterstallig onderhoud bij het zwembad...tegeltjes in het zwembad los..een handvol opgedoken! de ligbedden waren smerig en kapot, parasols kapot.

Tweede keer, laatste keer
Jvl
18 augustus 2014
Ligging: 7
Service: 7
Eten: 3
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

Ook vorig jaar zijn we naar dit hotel gegaan met een groep van 8-10 jongens van 19-23 jaar. We zijn terug gegaan omdat dot een goedkoop all-in hotel is waar je tot 12 uur kan drinken. We wisten van vorig jaar dat het eten niet goed is:
- regelmatig rauw vlees
- koud eten (ook om half 7 als het restaurant opent)
Andere ergernissen waren dat de lift regelmatig vast zit. We moesten naar 5 hoog dus we bleven demping pakken. We hebben 2 keer vast gezeten. Geen paniek want je kunt de deur zelf met een beetje kracht open trekken. Hierna is de lift wel 2 dagen kapot. De aanleiding dat ik dit vermeld op vakantiereiswijzer is dat ik tussen mijn kebab, die buiten werd bereid een dode rode kakkerlak vond, terwijl ik mijn bord voor de helft leeg had. Ik heb er niet aan gedacht hier een foto van te maken. Een excuses van de manager van het restaurant kon er niet van af. Motto: Schijt aan de gast

leuk hotel
Inge
13 augustus 2014
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 6
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Onze derde keer green nature, eten nog steeds goed. Er is keuze zat. Ik heb s'avonds geen 7 koks in mijn keuken staan. Helaas waren er veel mensen in deze periode waaronder ikzelf aan de diarree.Ik werd gewaarschuwd voor de kip! Wat erg jammer is, dat er geen markt meer in Icmeler en Marmaris is. Mag niet meer, want hier had de bazaar strop bij.
Bijgebouw heeft wel een beetje onderhoud nodig.Maar verder nog steeds goed vertoeven. Kluisje voor 15 dagen kost 40 eurie. Wij zaten hier van 22 juli tot 5 augustus...geen Rus te bekennen. Na 3 jaar willen wij volgend jaar toch iets anders...vooral ook jammer van de marktjes. Degene die nog gaan...hele fijne vakantie...

kluisje
anita ketting vraagt:
12 augustus 2014

goede morgen ik wil vragen hoe duur is een kluisje in verband met euro s of lira mee nemen met september voor 21 dagen huur

moeite waard
9 augustus 2014
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Zijn 12 dagen geweest. Zwembad mooi. Eten gevarieerd en smakelijk. Voldoende keus!!!Personeel uiterst vriendelijk,ook zonder fooi!!!Werken hard en doen hun best. Voor sommigen zullen ze het nooit goed doen. Kamers schoon.Voor ons de moeite waard en we komen zeker terug........Hamam is een aanrader!!!

Geef hier uw beoordeling van Hotel Green Nature Resort & Spa*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Green Nature Resort & Spa*****

Het weer vandaag in Marmaris:

min: 8 °C

max: 19 °C

Wind: ZO-2

14 daagse weersverwachting

Foto's Hotel Green Nature Resort & Spa*****



Andere Hotels in Marmaris met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-12-25 15:14:41
0.675 sec

*