Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Marmaris > Hotel Green Nature Resort & Spa*****

Hotel Green Nature Resort & Spa*****
1071 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Green Nature Resort & Spa*****

Algemene waardering7,9
Ligging7,8
Service7,7
Eten7,0
Kamers7,4
Kindvriendelijkheid7,5
Prijs/kwaliteit7,7

Heeft u Green Nature Resort & Spa***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Algemeen
Filip vraagt:
24 maart 2014

Wij vertrekken op 13 april voor 15 dagen, hoe is het weer er in deze periode,kan men in marmaris bootje huren om te gaan vissen?of op het strand?

5maal in hotel
2013 oktober - 2013 oktober
met partner
6 november 2013
Ligging: 7
Service: 5
Eten: 8
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
6

Na vijf keer dit hotel houden we het voor bekeken. Sommige personeel onvriendelijk,arrogant en enkel goede bediening als je ZE vijf euro in hun handen stopt. Dit fenomeen is er enkel door de schuld van de toeristen. Geef geld op het eind van de vakantie ipv op voorhand. Absoluut geen 5 sterren waard 3 is ruim genoeg. Ook al was het oktober toch veel lawaai snachts, er is een discotheek in het hotel waar weinig of geen volk naartoe ging maar de bassen voelde je de hele nacht trillen tot in de kamer. Bij deze, GEEN Green Nature meer voor ons. Dit hebben we ook gemeld aan de klanten onsult.

Heerlijke vakantie
2013 - 2013
met partner
14 oktober 2013
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij hadden een kamer in het hoofdgebouw, die er netjes en verzorgd uit zag. De bedden op de kamer waren super hard. Wij hebben om een extra deken gevraagd om eerst die op het matras te leggen, en daar vervolgens op te gaan liggen.
Het eten en drinken is goed! Sommige mensen kunnen zo erg klagen, maar het is een super groot hotel met honderden gasten dit moet natuurlijk van te voren voorbereid worden, en je kan dan niet alles warm houden. Er is keus genoeg,als je van salade en rauwkost houd kan je vakantie echt niet meer stuk ruime keuze daarin. Natuurlijk komen er dingen gedurende vakantie terug, maar een normaal persoon lust ook niet alles dus ben je zelf ook wat kieskeurig.
Wifi in het hotel heb je alleen in de lobi vooral 's avonds is dit zeer slecht omdat er dan veel mensen tegelijk gebruik maken van het netwerk. Dit moeten ze nodig aanpassen!
Geen 5* maar wel 4. Ook goed toch?

ongedierte
jp vraagt:
3 augustus 2013

hallo weet iemand of er muggen en wespen zijn bij het hotel ???

Vanhelleputte antwoordt:
4 augustus 2013

Vorig jaar veel wespen

ronny Vandenbroek antwoordt:
7 december 2013

ultra all inclusive. Dus alles inbegrepen, ook de muggen en de wespen

info voor internet juist op de kamer.
degloire rino vraagt:
24 juli 2013

ik vind het interessant om internet te kunnen nemen op de kamer waar je verblijft. ik ben voorstander voor een beetje privé. kan iemand me iets meer vertellen ivm dit. groetjes.

TH.S antwoordt:
26 juli 2013

Je hebt alleen Wi-Fi in de lobby van het hotel als het druk is in de loby slechte verbinding.
even een goed moment kiezen.

net terug van 22 dagen green nature
2013 juni - 2013 juli
met partner
16 juli 2013
 

hallo.

wij zijn net terug van 22 dagen in het hotel.

wij zijn al in diverse landen geweest en altijd in hotel 4-5 sterren......wil niet te veel klagen hoor maar het eten is echt veeeeeeeel te weinig variatie,,,,,zwembad altijd dunne hamburgers-schijfjes worst--kipfilee en friet en uiteraard wel veel divere salades.......elke dag hetzelfde komt er terug...........restaurant precies hetzelfde,,,,,zwembad wel super goed ook lekket koel water,,drinken ook perfect....in de lobby vrij warm terwijl ze toch overal airco hebben maar niet of te weinig aan zetten.........kamers worden slecht schoongemaakt wat betreft stofzuigen,de kaste afdoen etc,,,,,dochen konden wij maar 3 minuten want anders liep de bak over.....nooit meer terug natuurlijk,prijs is dan ook wat je krijgt.

onze vacantie
Herman en Tiny
2013 juni - 2013 juni
met partner
23 juni 2013
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

Van 10t/m21 juni gasten geweest. Twee jaar geleden voor het eerst.De teruggang is merkbaar. Geen live coocking s'middags meer en s'avonds na 20.30 uur weinig verse aanvulling bij het diner. Veel gehakt en kip.
Een paar keer spagetti maar kaas spoorloos.
Animatie team wel aanwezig, maar totaal onduidelijk wanneer er waar of wat gedaan werd.In deze 12 dagen kwam er een langs dat er een Turkse avond was, en die was leuk.
De kamer was aardig maar gedateerd, geen 5* waardig.Het personeel is niets op aan te merken, doet gewoon hun stinkende best.
Het is dus best een aardig hotel, maar ik geef het een * minder.
Houdt wel in de gaten dat het naar de boulevard voor een goede wandelaar ongeveer 8 minuten wandelen is met enkele tientallen meters hoogte verschil.Taxi"s staan voor de deur.

Vraag ??
Evelyn van eck uit Utrecht vraagt:
23 juni 2013

Hallo wij gaan in augustus 12 dagen naar dit hotel is er ook handdoeken service ???
En had gelezen dat je ook met dolfijnen kan zwemmen klopt dat !!!

Joop Leenders antwoordt:
24 juni 2013

ja er is ook handdoekenservice

oko antwoordt:
1 juli 2013

je kan met dolfijnen zwemmen niet in het zwembad van Greennature maar aan het strand gemakkelijk te lopen vanaf het hotel wel erg duur maar als je het leuk vind moet je het doen.

WIFI
Nino vraagt:
21 juni 2013

Waar in het hotel is er overal wifi? En moet je hiervoor betalen of niet?

Joop Leenders antwoordt:
22 juni 2013

alleen in de lobby en is kosteloos

TE VEEL ALCOHOLISTEN
Henk van Leeuwen
2012 juli - 2012 augustus
met partner
19 juni 2013
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Het hotel is goed. Er is voor iedereen genoeg te doen. Het animatieteam doet haar best om alle gasten te vermaken met allerlei spelletjes. Het eten en de service zijn goed. Het enige wat mij stoorde is dat je niet allleen 's avonds dronken jongeren tegen komt, maar ook 's morgens om 6uur als je naar het zwembad gaat. Je merkt wel dat het voor hen ideaal is, ze zuipen zich te pletter en ze hoeven niet voor hun eigen eten te zorgen. Al met al heb ik toch een leuke vakantie gehad.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Green Nature Resort & Spa*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Hotel Green Nature Resort & Spa*****

Het weer vandaag in Marmaris:

min: 15 °C

max: 26 °C

Wind: Z-3

14 daagse weersverwachting

Foto's Hotel Green Nature Resort & Spa*****



Andere Hotels in Marmaris met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-04-24 05:41:59
1.246 sec
vakantie