Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Gezelschap

Advertenties


Home > Frankrijk > Poitou Charentes > Pons (Charente Maritime) > Camping Les Moulins de la Vergne

Camping Les Moulins de la Vergne
9 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.7

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Camping Les Moulins de la Vergne

Algemene waardering8,7
Ligging8,6
Eetgelegenheden9,1
Staat van het sanitair8,4
Kindvriendelijkheid9,3
Prijs/kwaliteit9,0

Heeft u Les Moulins de la Vergne bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Openingstijden van de camping
Haker vraagt:
17 januari 2014

Wat zijn de openingstijden?

Gert-Jan de Kort antwoordt:
9 april 2014

Wij zijn sinds 1 Maart de nieuwe eigenaren van het Restaurant en de Camping Les Moulins de la Vergne.

Ik zou u graag door willen doorsturen naar ons site daar vind je alle informatie over het restaurant en de camping

lesmoulinsdelavergne.com

Ik hoop dat ik zo op uw vraag heb beantwoord.
Voor meer vragen kunt u altijd bij ons terug via de mail
info@lesmoulinsdelavergne.com of via de telefoon: +33 5 46 90 02 80

Karpervissen les moulins de la vergne
Maarten vraagt:
24 juli 2011

Geachte heer / mevrouw,

Ik ben heel benieuwd of het mogelijk is om te karpervissen in de omgeving van camping les moulins de la vergne?

Wat een topper
jan veldmeijer
met een groep
4 januari 2010
Ligging: 9
Eetgelegenheden: 10
Staat van het sanitair: 9
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

een geweldige tijd gehad met onze familie op deze zeer gezellige en zeker aan te bevelen camping. groetjes jan marina en sjeffie (jan met de pan)

Geweldig, helemaal TOP
met partner
13 oktober 2009
Ligging: 10
Eetgelegenheden: 10
Staat van het sanitair: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Wij hebben 7 dagen op jullie camping gestaan...........en het was geweldig.
Zoveel gastvrijheid en vriendelijkheid, echt top.

Piet en Irene

Zo gastvrij maak je het niet vaak mee!
Fleur
met partner
22 maart 2009
Ligging: 9
Eetgelegenheden: 9
Staat van het sanitair: 7
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Vraag naar de excursie om cognachuis "montifaud" te bezoeken. Niet vergeten een voorraadje voor thuis mee te nemen van deze zalige cognac. Als je dit proeft, laat je de grote merken voortaan links liggen!

Eten in 't restaurant is prima. Ideaal dat er niet meer gereden hoeft te worden en op het terras is het zalig toeven. Het menu biedt een hele goede prijs/kwaliteit-verhoudig.

Han en Bep van der Mast (en kids)
26 november 2007
Ligging: 8
Eetgelegenheden: 9
Staat van het sanitair: 7
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Een ontzettend leuke en fijne camping. We zijn er voor het eerst geweest toen de camping nèt oopen ging. We komen er dan ook met regelmaat terug. Het voornaamste is de rust, de gezelligheid onderling, alles mag (binnen de perken natuurlijk) en niets moet. Een heerlijke ongedwongen sfeer. Zeker voor kinderen die niet persé een disco willen hebben is er van alles te doen, als ze maar fantasie hebben en nog genieten van alles wat de camping te bieden heeft. Je kunt lekker vissen, een bootje pakken, op het eiland spelen. Onze kinderen (nu 21 en 22 jaar zeggen, als ik met vriend of vriendin alléén ga camperen dan ga ik naar de Moulins de la Vergne. Hoewel de toiletten erg groot zijn (had wel wat beter ingedeeld kunnen worden) is alles verder prima voorzien. De prijs / prestatie verhouding is dan ook erg goed.

e. bast
3 oktober 2007
Ligging: 8
Eetgelegenheden: 8
Staat van het sanitair: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

wij waren in de periode juli-augustus op deze camping. prima camping voor een redelijke prijs, perfecte campinghouders. sanitair en zwembad werden goed shoongehouden. verder veel vertier voor jeugdige bezoekers,kano,s kun je zo lenen,om er op het beekje te gaan varen.

met partner
7 september 2007
Ligging: 9
Eetgelegenheden: 8
Staat van het sanitair: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Stef en Trees Gunther

Peet, Carolien en Merel

Jullie hebben het echt goed voor elkaar mooie camping voor mensen die aan een mooi zwembad en een gezellige campingfamilie voldoende hebben, het is echt een camping waar je tot rust kan komen, niets hoeft alles kan en mag binnen de grenzen.Ook de honden zijn geen probleem als anderen er maar geen last van hebben de toilets en douches zijn voldoende is er iets mee dan maak je er melding van bij Peet. wij hebben er dit jaar 2007 2 periodes gestaan en hebben ons totaal niet verveeld of geergerd aan iets.
Peet en Carolien en natuurlijk Merel het ga jullie goed in de toekomst en tot weerzien

Joke Bert en Suzanne
26 augustus 2006
Ligging: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Een leuke gezellige gezinscamping. Weinig regels maar waar het toch lekker rustig is. Een Nederlandse eigenaar die nog echt gastheer is. Uitstekende camping voor kinderen. Schoon zwembad. Gelegenheid om in een kano of roeiboot te stappen zonder dat hier kosten aan verbonden zijn. Wat betreft onze dochter van 8 jaar hoefde wij tijdens ons verblijf hier niet de camping af.

Restaurant met goede prijs-kwaliteitverhouding. Iets meer afwisseling van kaart zou goed zijn voor mensen die langer dan een paar dagen op de camping staan.

Als ik dan toch een punt van verbetering zou mogen noemen (en dan moet ik echt zoeken) is dat de eigenaar beter op de hoogte zou moeten zijn van de activiteiten en bezienswaardigheden in de omgeving die zeker aanwezig zijn.

Een camping die zeker een aanrader is.

W. Knaap
28 september 2005
Ligging: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

In juni 2005 zijn wij daar geweest, met sinds enkele maanden een Nederlands beheerders/pachtersechtpaar, dat enthousiast bezig is er iets van te maken. De camping is rustig gelegen, met goede sanitaire voorzieningen en zwembad. Wij hebben er drie dagen (op doorreis naar de Pyreneeën) tot tevredenheid gestaan.

Geef hier uw beoordeling van Camping Les Moulins de la Vergne

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eetgelegenheden
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Staat van het sanitair
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Camping Les Moulins de la Vergne



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-04-24 00:34:06
0.289 sec
vakantie