Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Tunesië > Tunesië > Port El Kantaoui > Hotel Houria Palace****

Hotel Houria Palace****
72 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 6.4

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Houria Palace****

Algemene waardering6,4
Ligging7,5
Service6,0
Eten5,5
Kamers6,4
Kindvriendelijkheid6,3
Prijs/kwaliteit6,3
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Houria Palace**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Prima hotel
gbi
1 september 2012
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Prima hotel, goed gelegen tov centrum en hotel.
Kamers grotendeels gerenoveerd. In Tunesie 4 sterren anders dan in Ned. Ook eten goed, voor een ieder wat wils.

als dit een4sterren hotel is ben ik de paus
13 januari 2012
Ligging: 4
Service: 2
Eten: 3
Kamers: 2
Kindvriendelijkheid: 2
Prijs/kwaliteit: 1
Algemene waardering
2

bediening was er niet behalve als je geld geeft. eten geen sprake brol was het. wij hebben veranderd van hotel en moesten daarom nog eens300 euro betalen. als we s'midags iets wilden eten was er zelfs geen pizza of pasta!zwembad! gewoon water met kloor .niet proper

nooit meer
vicky nobels
16 juli 2011
Ligging: 6
Service: 6
Eten: 2
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
5

heel slecht hotel soms gewoon geen bordjes voor pannekoeken lepeltje ,vorken en de melk was meestal zuur trok op niks heel opdringerig in het hotel vragen steeds voor overschot schapoo enz ..

Er zijn veel betere hotels dan dit
31 mei 2011
Ligging: 7
Service: 6
Eten: 7
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
6

Al bij al valt het hotel mee.
Men moet wel goed oppassen met geld wisselen aan de receptie, want men geeft altijd te min terug.
Ik heb dit probleem ook tegen de reisleider gezegd.

geen 4 sterren hotel
Leys Lucienne
15 december 2010
Ligging: 10
Service: 8
Eten: 3
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
5

Het eten was zeer vettig en niet gevarieerd.
All in zeer beperkt in dranken en slechts in 1
bar verkrijgbaar andere bars betalend
Badkamer niet goed onderhouden.
Personeel was wel vriendelijk op een enkele individu na.

Lucie

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Houria Palace**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Verschrikkelijk!
Laura
15 december 2010
Ligging: 6
Service: 3
Eten: 3
Kamers: 3
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
4

Ik ben met mijn vriend samen een week geweest. Toen we aankwamen hadden we gewoon nog het beddengoed van andere mensen erop liggen, terwijl de kamer al was schoongemaakt. Het was een vieze kamer met een vies bad en beschimmeld douchegordijn. Verder was het eten elke dag exact hetzelfde en zijn we er allebei flink ziek van geworden (ondanks dat we alleen gekookte dingen aten) en het personeel was heel erg onbeschoft.
Nooit meer voor mij!

Super super leuk!
15 december 2010
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 7
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
10

Ik was samen met mijn moeder en we hebben 8dagen lekker genoten! Het personeel is super vriendelijk! En lekker te eten. Heerlijk weertje erbij. Myn vakantie kon niet meer stuk! Ik gaa zeker terug! =)

wat een topper!!!
stefaan
15 december 2010
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Was men eerste vakantie in Tunesie en was supertof. hotel Houria palace is een goed en verzorgd hotel en supervriendelijke bediening, zeker een aanrader!! ik ga zeker nog terug. enkel de animatie is niet wat het moet zijn, maar dit is zeker een hotel waar je waar krijgt voor wat je betaald,

Zeker 4 sterren waard, voor herhaling vatbaar
Kevin en Lien
15 december 2010
Ligging: 10
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij zijn met een bang hart vertrokken naar Tunesië, wanneer we alle kritiek gelezen hadden.
Maar niets is minder waar dan de kritieken!!!
Houria Palace is een zeer goed hotel, zeker prijs kwaliteit.
Lift is nooit defect geweest, kamers waren netjes zoals alles in het hotel netjes was. Eten was zeker niet slecht maar je moet rekeing houden dat het Tunisische keuken is.
Zeker een aanrader voor iedereen.

4 sterren, wij geven ze 1 ster
M&S
15 december 2010
Ligging: 7
Service: 2
Eten: 4
Kamers: 4
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
4

Prijs kwaliteit zeker in verhouding. Maar als je op vakantie gaat verwacht je toch altijd wel enige vriendelijkheid en service. maar dit dit allermin.De lift deed het indd vaak niet, de kamers waren niet echt top,de gangen waren smerig,mensen liepen met een baklap,eten was eentonig maar niet vies.het enige wat er eigelijk wel top bij lag was het zwembad.en het geskipt van de muziek werden we ook moe van, de hele dag door. Door de 2 daagse tour naar het zuiden, hebben we toch nog een goeie vakantie gehad. Tour is echt een aanrader. Wel vermoeiend maar zeker de moeite en het geld waard.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Houria Palace****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Houria Palace****



Andere Hotels in Port El Kantaoui met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-12-22 02:20:02
0.312 sec

*