Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Hotel Victory Resort*****
118 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.7

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Victory Resort*****

Algemene waardering8,7
Ligging8,1
Service8,9
Eten9,1
Kamers8,1
Kindvriendelijkheid8,5
Prijs/kwaliteit8,9

Heeft u Victory Resort***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Victory Resort***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

zeker een topper
Joke
2013 september - 2013 september
met vrienden
1 oktober 2013
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Algemene waardering
9

Wij zijn er 10 dagen geweest en hebben het er prima naar ons zin gehad.
Bij de receptie zijn ze vriendelijk en behulpzaam ook zo de rest van het personeel.
De kamer is ook schoon en groot genoeg je bent er meestal toch niet zo lang op je kamer.
Het eten en drinken vonden wij ook goed alleen na 10 dagen heb je het wel een beetje gehad.
De meeste denk wel 90% van de gasten komt uit Duitsland maar dat was geen enkel probleem.
Ook het strand en de strandbar waar je ook goed kunt eten is goed en schoon.
Dus dit hotel is het aanraden waard.

Vaak overboekte kamers, rest was goed!
Mobe
2013 juli - 2013 juli
met jonge kinderen
22 juli 2013
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Hotel is heel vaak overboekt voor n paar dagen, gasten worden in kleine kamers of in een ander hotel ondergerbracht met belofte dat je de beste kamer krijgt.(gebeurde echt vaak) Eten is goed, lokatie is leuk met meteen rechts naast de deur een bazaar. Een goeie opticien aangezien mijn man z'n zonnebril op sterkte vergeten was, daar een nieuwe aangeschaft. Internet verbinding wordt aan gewerkt, tot nu toe zeer matig. De meeste kamers zijn klein en onhandig ingedeeld dus erg behelpen, We hadden door een overboeking eerst met 4en een klein kamertje met stapelbed voor de kids, na klagen een keuze gekregen voor een 6persoonskamer in hoofdgebouw. Ligbedden rond de zwembaden zijn te weinig en alleen ochtend schaduw. Strand met busje bereikbaar maar is zeerzeker te lopen. Strandpaviljoen is aangenaam vertoeven. wc's erg netjes en schoon, er wordt de hele dag gepoetst. de koks buiten erg lekker!

meivakantie
Danielle vraagt:
6 april 2013

Wij gaan in de meivakantie 5 mei tot 12 mei naar Victory Resort.
Wij gaan met 2 jongens van 18 en 16 en 1 meisje van 12.
Nu is mijn vraag zijn er nog meer jongeren in deze periode in Victory Resort.

Groet Danielle.

yvonne antwoordt:
25 april 2013

Ja wij gaan van 27-4 t/m 11-5
twee kinderen jongen van 15, meisje van 13

Henk antwoordt:
26 april 2013

Wij blijven helaas thuis, dit jaar.
2 kinderen. 1x 16 jaar en 1x 14 jaar.

Super, Heerlijk, Goed, Schoon en Vriendelijk.
2012 oktober - 2012 oktober
met partner
14 oktober 2012
 

Voor de 3e keer in dit hotel geweest.Het was al super goed, en het wordt elk jaar nog beter.Zoals incl cocktails en ijs erbij dit jaar
Het eten word vers bereid en is lekker en gevarieerd. Schoon hotel ook de kamers en op het strand word volop gepoetst. Het onderhoud van het hotel is ook super netjes.Direct de goede kamer en die was ook wat op gefrist, wat lichtere gordijnen, beddesprei, kleuren enz. We gaan zeker nog eens weer.

Superhotel
Carla
2012 augustus - 2012 augustus
met oudere kinderen
30 augustus 2012
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Heel lekker eten, vlakbij een aantal winkels. Afstand tot het strand is zeer goed te doen, ook te voet. Rustig aan het ene zwembad, iets meer drukte en animatie aan het andere.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Victory Resort***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

vliegveld
marielle schouenberg vraagt:
12 augustus 2012

Hallo,
Wij gaan in oktober naar dit hotel,
wat is de reistijd vanaf het vliegveld?
Groetjes

fam.de wit antwoordt:
13 augustus 2012

hallo marielle,de reistijd is ongeveereen uurtje,prettige vakantie,

a.korf antwoordt:
17 augustus 2012

ongeveer een uurtje u heeft een goede keus gemaakt prima hotel fijne vakantie

super hotel!!
2012 juni - 2012 juni
met partner
18 juli 2012
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

wij waren vd 4ex in dit hotel en het zal niet de laatste keer zijn geweest het word alleen maar beter,nu ook cocktails,en ysjes iedere dag! eten erg goed leuk animatie,en alles heel schoon,personeel heel vriendelijk,weer een super vakantie gehad in VICTORY

Wifi.
Henk vraagt:
15 juli 2012

Is er WIFI aanwezig in het hotel of in de lobby van het hotel en is dit gratis of moet je er voor betalen???
Henk

J.Selten antwoordt:
24 juli 2012

Gratis in de lobby

super hotel
2012 mei - 2012 juni
met partner
3 juli 2012
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Het hotel heeft een goede ligging tov het strand(5 min lopen of met de shuttle).
Het eten is voor een 4* restaurant geweldig goed, veel vers bereid aan het zwembad.
Mooi langzaam aflopend zandstrand met leuke strandbar, waar je s'middags een beperkt buffet had. Het hotel is zeer zuiver (er wordt de hele dag gepoetst) en de service is
top!
De kamer is eenvoudig maar wel zeer zuiver.
De gasten zijn voor 95% Duits en 5% Nederlands/Belgisch.
Het is ons zo goed bevallen dat we in sept.
terug gaan.

Top hotel
Alie en Jan
2012 - 2012
met vrienden
19 juni 2012
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

We zijn hier van 4 juni t/m 18 juni geweest maar hebben in die 15 hotels die we al in Turkije bezocht hebben nog nooit zo'n super hotel meegemaakt eten drinken strand alles was supper en zeer schoon.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Victory Resort*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Victory Resort*****



Andere Hotels in Side / Titreyengol / Colakli / Sorgun / Kumkoy met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-11-23 15:19:36
0.182 sec

*