Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Hotel Parkhotel Olsberg***
34 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.5

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Parkhotel Olsberg***

Algemene waardering7,5
Ligging t.o.v. pistes6,6
Service7,7
Eten7,1
Kamers7,5
Kindvriendelijkheid7,4
Prijs/kwaliteit7,9

Heeft u Parkhotel Olsberg*** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Parkhotel Olsberg*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

dit nooit meer
Verheijen
2014 augustus - 2014 augustus
met partner
10 augustus 2014
Service: 5
Eten: 5
Kamers: 5
Algemene waardering
5

kamer en douche stinkt
receptie onvriendelijk
de tafel moet je s' morgens zelf op dekken
brood is droog
kamer word om de andere dag schoon gemaakt

keigoed voor weinig geld
Willem
2013 juli - 2013 juli
met partner
21 juli 2013
Ligging t.o.v. pistes: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Rustig mooi gelegen hotel met goede service en goede restaurants in de plaats (aanraders Italiaans restaurant en met stip het KARTOFFELHAUS)

voor een weekendje wel leuk
Fam van Grunningen
2012 augustus - 2012 augustus
met partner
15 augustus 2012
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Mooi hotel met goede ligging.Jammer dat de discotheek,bierkelder en de hele onderste verdieping gesloten was ( alleen los in de winter)Ontbijt was goed met alles erop en eraan.
Kamer redelijk ruim met op iedere kamer een balkon, slecht onderhouden. slechte douche waar weinig water uit kwam en iedere keer koud/warm.
Geen wifi in dit hotel,je kunt wel beneden op internet @ 1 euro voor 10 minuten!!Op de tv veel buitenlandse zenders en maar 1 hollandse zender ( BVN).Geen koelkast en thee/koffiefaciliteiten op de kamer.Water in zwembad redelijk koud.Sauna kun je de hele dag gratis in of voor 5 euro.

Top
2012 augustus - 2012 augustus
met partner
9 augustus 2012
Ligging t.o.v. pistes: 7
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Via veiling geweest, van ontbijt tot kamer tot diner tot omgeving alles was TOP

Goed hotel.
Anneke.
2012 augustus - 2012 augustus
met partner
5 augustus 2012
Ligging t.o.v. pistes: 7
Service: 7
Eten: 5
Kamers: 8
Algemene waardering
7

Goed hotel, mooie kamers.Ontbijt goed,maar warm eten slecht.Leuke gelegenheden in de buurt.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Parkhotel Olsberg*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Leuk weekend.
pet en pex
2012 juli - 2012 juli
met partner
16 juli 2012
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Afgelopen weekend met veilingbon in dit hotel verbleven. Supervriendelijk ontvangen. Kamer erg netjes en heerlijke bedden. Goed schoon allemaal. Ook fijne douchecabine. Heerlijk ontbijt in de ochtend met oa gebakken eitjes, roerei,worstjes,verschillende witte en bruine bollen,brood/krentebrood e.d.Goed verzorgd allemaal. Heerlijk uit eten geweest bij grieks restaurant Syrtaki en het kartoffelhaus,alles supervers en niet duur. Olsberg is klein maar gezellig. Winterberg erg leuk om met de bus naartoe te gaan(gratis met Sauerlandkaartje). Leuk weekend gehad en misschien gaan we nog wel eens naar dit hotel in een prachtige omgeving waar je alle kanten op kunt.

Je voelt je NIET altijd als gast behandeld
Cretien de Col
2012 - 2012
met partner
18 juni 2012
Service: 3
Eten: 6
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
5

Na diverse malen dit hotel bezocht te hebben, steeds met goede ervaringen, merkten we bij ons laatste bezoek helaas dat vriendelijkheid en service sterk verminderd zijn. Jammer!!!

Zeer goed en vriendelijk Hotel. Aanrader.
Boss
2012 mei - 2012 mei
met partner
24 mei 2012
Service: 10
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

Wij waren er 4 nachten met ontbijt via vakantieveiling.
De kamers zijn niet nieuw maar wel ruim schoon en voorzien van goede bedden.
De service was uitstekend en meer dan vriendelijk.
Ook het ontbijt liet niets te wensen over.
Ik heb al weer bijgeboekt voor juli en zal er zeker nog vaker komen.

Echt een aanrader

Henk B.

Leuk hotel
Annie
2012 april - 2012 april
met partner
16 april 2012
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Fijn hotel voor een weekend. Ruim balkon, heerlijk van het zonnetje genoten. Kamer is prima en ook de badkamer is oké. De douche heeft een goede waterdruk. Ontbijtbuffet is uitstekend. Eén keer gebruik gemaakt van het dinerbuffet, op zich ook prima maar niet erg gezellig. Op loopafstand een paar leuke restaurantjes waar je prima kunt eten voor relatief weinig geld.

Prettig hotel
2011 - 2011
met partner
27 augustus 2011
Ligging t.o.v. pistes: 6
Service: 6
Eten: 6
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

We hebben er 2 nachten gelogeerd en er was een goed ontbijt. Verder was het niet "luxe" maar ook niet slecht. Lift was een ergenis!!! Te klein en 1 voor 4 verdiepeingen!!!

Geef hier uw beoordeling van Hotel Parkhotel Olsberg***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging t.o.v. pistes
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Parkhotel Olsberg***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-03 06:35:20
1.219 sec

*