Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Kroatië > Istrië > Porec > Hotel Laguna Mediteran***

Hotel Laguna Mediteran***
8 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.7

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Laguna Mediteran***

Algemene waardering7,7
Ligging8,8
Service7,9
Eten8,7
Kamers7,9
Kindvriendelijkheid5,7
Prijs/kwaliteit6,7

Heeft u Laguna Mediteran*** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Laguna Mediteran*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

goed hotel
I. Klaassen
2011 september - 2011 september
met partner
19 september 2011
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 5
Algemene waardering
8

wij waren overgeboekt van app. Bellevue naar dit hotel.Eerst kregen we een kleine kamer met stabalkon en daarna kregen we een grote schone kamer met balkon en hadden een minibar gekregen.
Het zwembad was klein en de bedjes tegen elkaar aangezet, weinig ruimte. Bedjes zonder matras, ook bij het strand .Slecht voor rugpatienten. Wij hadden veel trappen naar onze kamer en geen lift.
Het eten was erg goed met veel keus ook voor vegatariers.
Het strand was met rotsplateau, en met kwallen en troep in het water.3x meegemaakt in 4 dagen.
Om de 35 minuten een treintje naar Porec.
Een prijs/kwaliteit kan ik niet beoordelen want wij hadden dit niet geboekt.

Fantastisch hotel
Henk en Ine, Hengelo
met partner
31 mei 2010
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 9
Algemene waardering
8

Een fantastisch hotel. Zeer mooie gerenoveerde kamer en badkamer. Het eten is zeer goed, voldoende keuze en altijd goede kwaliteit. De gehele accommodatie, zowel binnen als buiten, is tot het kleinste detail super schoon. Gezellig terras met prima zwembad. Personeel is vriendelijk beleefd.Kortom, zeer beslist voor herhaling vatbaar en een aanrader.

volgend jaar weer!!!
merel
met partner
25 augustus 2009
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

Fijn hotel, lekker eten, redelijke kamers mits je zeezicht boekt. badkamer oud maar alles functioneert goed.Wel rustig, veel oudere mensen waar de animatie op wordt aangepast. De Havana bar beneden bij het hotel is heerlijk; goede muziek en lekkere betaalbare drankjes. Dit in tegenstelling tot het hotel waar de drankjes duur zijn en de muziek oudbollig.Alles bij elkaar een goed hotel waar iedereen zich kan amuseren.

Van Opdenbosch Bruno
met oudere kinderen
13 januari 2008
Ligging: 9
Service: 7
Eten: 9
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

goed hotel mooie ligging kamers gerenoveerd maar badkamer was rampzalig.Mooie wandelpromenade naar porec langs de zee.Porec zelf is prachtig mooie haven en s'avonds veel vermaak. Ideaal om istrie te verkennen.

Debby
met vrienden
9 augustus 2007
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Prima hotel, rustig gelegen. Mooie kamers, wat aan de kleine kant. Eten was in buffetvorm, zeer divers en goed eten. Gratis drank bij het eten. Vriendelijk personeel. Gezellig stadje Porec op ong 20 min lopen langs het strand of met een treintje. Er werd veel georganiseerd door een animatieteam voor kinderen en volwassenen. Hotel is slecht toegankelijk voor rolstoelen, veel trappen.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Laguna Mediteran*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

schmitz
met partner
6 augustus 2007
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 6
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 3
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
7

Mooi hotel en kamers. Kamers zijn gerenoveerd op de badkamer na. Deze is slecht te noemen. Kindvriendelijk en rolstoelvriendelijk is het zeker niet. Veel trappen en geen lift.
Eten vonden wij niet al te goed, maar dat verschilt natuurlijk per persoon.
Animatie was matig. Wel een mooie ligging.

12 september 2005
Ligging: 8
Service: 7
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
5

Het hotel was opzich prima alleen men moet goed uitkijken wat men boekt kamer met balkon of zonder,zonder is een 1 persoon staanbalkon met een zonnepaneel voor je gezicht.De natuurin de omgeving is prachtig +- 1500 meter van Porec verwijderd mooie route langs de kust

Wendy
28 augustus 2005
Ligging: 9
Service: 6
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

Leuk hotel, wel kleine kamers. Let er tijdens het boeken op dat je een kamer neemt met balkon! Je hebt dan ook een prachtig uitzicht. Goede ligging, leuke animatie, super goed eten, bediening traag.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Laguna Mediteran***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-08-28 09:23:08
0.195 sec

*