Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Egeïsche Zee > Marmaris > Hotel Marbella***

Hotel Marbella***
25 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Marbella***

Algemene waardering9,0
Ligging9,2
Service9,0
Eten8,8
Kamers9,1
Kindvriendelijkheid7,8
Prijs/kwaliteit9,0
prijs drank?
linda vraagt:
7 april 2013

Kan iemand me zeggen hoe de drank prijzen zijn in dit hotel? Wat kost ongeveer een flesje wijn bij het eten? Alvast bedankt

super hotel
s a
2011 september - 2011 september
alleenreizend
15 januari 2012
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

ik ben in seprember hier geweest voor de eerste keer.

en ga 100% zeker terug dit jaar

alle verhalen die hier staan over dit hotel die kloppen. helemaal top dit

aanrader

mvg

Animatie
Monique vraagt:
6 november 2011

Kan iemand mij vertellen of er enige animatie is in het hotel. En dan bedoel ik eigenlijk of er 's avonds wat muziek is op het terras of andere activiteiten?

Chantal antwoordt:
9 november 2011

Er is 1 keer/week een bandje. Voor de rest kan je gezellig en in alle rust iets drinken aan de bar. Als je van animatie houdt ben je hier niet op je plaats, maar Marmaris heeft op dat gebied maar dan voldoende te bieden.

fantastisch!!!!!
vvs uit belgie
2011 augustus - 2011 augustus
met oudere kinderen
29 september 2011
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

eind augustus bezochten we dit hotel. wat dit hotel top maakt is dat het niet zo reuzachtig groot is als de meeste hotels in turkije. het is uiterst modern ingericht en ook het eten is zeer lekker!!! wat de netheid betreft krijgt dit hotel een dikke pluim!! ook het strand iszéér netjes!!!een absolute aanrader dit hotel!!!!!!!

Een echte aanrader!
Fien
2011 juli - 2011 juli
met partner
25 juli 2011
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Wij zijn 1 dag terug uit Marmaris en wij hebben nog nooit een beoordeling op internet geplaatst maar Hotel Marbella verdient dit echt!

Super mooie kamer (nieuw!) met zeezicht: Bovenste verdieping (4) = fenomenaal!Vriendelijk personeel, overal SUPER proper, lekker eten met veel keuze, op elk tijdstip van de dag beschikbare ligzetels met parasol aan het zwembad, privéstrand op 5 meter,...

Een ideaal hotel voor mensen die houden van een stijlvol hotel met een perfecte ligging aan de boulevar: ideaal om na het eten te gaan wandelen.
Ok, op je kamer hoor je een beetje van het 'leven' buiten maar wanneer je je raam sluit hoor je niks meer én het valt stil na 24 uur.

Wij dachten dat we wel es de nood zouden hebben om ergens anders te gaan eten (hadden volpension) maar dat was echt niet het geval!

Niet twijfelen: Een aanrader!

barbecue hotel sunrise
jeni jane vraagt:
12 juli 2011

weet er iemand of klanten van hotel marbella ook de barbecue in hotel sunrise mogen nuttige

strandstoelen
vvs uit belgie vraagt:
8 juli 2011

kan je ook gebruik maken van de stoelen op het strand van hotel sunrise?en is dit gratis?

frans antwoordt:
12 juli 2011

ja dat kan maar je ligt wel kort opmekaar
Als je 200 meter naar links loopt kom je bij rest DEMIR daar zijn de bedjes gratis en goede en gez bediening en perfect eten en ruimte genoeg om je bedje te draaien met de zon mee.Ala je daar heen gaat doe maar de groeten van frans bauer.
veel plezier

Fantastisch hotel.
2011 juni - 2011 juni
met partner
10 juni 2011
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

Begin Juni 2011 dit hotel bezocht,in een woord fantastisch.Compleet gerenoveerd,moderne kamers van alle gemakken voorzien o.a. flatscreen met vijf Nederlandse zenders,bedden met box springmatrassen,koelkastje,waterkoker,moderne stort douch,föhn.Goed gevarieerd ontbijt en diner,dit alles verzorgd door zeer enthousiast personeel.Op het strand de gratis bedjes,een aanrader eerste klas.

Ligging van de kamers
Chantal vraagt:
1 maart 2011

Welke kamers hebben de rustigste ligging die met of zonder zeezicht? En waar kijk je tegenaan als je aan de achterkant van het hotel logeert?

Charlotte antwoordt:
16 april 2011

Ik denk die zonder zeezicht. Langs het strand heb je namelijk de boulevard en de bar van het hotel. Aan de achterkant van het hotel is een terras waar het diner en ontbijt wordt genuttigt en je kijkt verder uit op het zwembad van achterliggend hotel en bomen. In de verte zie je heuvels.

Chantal antwoordt:
18 april 2011

Hebben er intussen al eentje mèt zeezicht gereserveerd. Zal hopelijk ook ok zijn. Bedankt voor je reactie.

Lees nog 1 antwoord
ECHT EEN SUPER HOTEL!!
karin
2010 oktober - 2010 oktober
met partner
30 oktober 2010
 

Ik heb onlangs dit hotel bezocht ,prachtige kamers ,super schoon ,elke dag schone handdoeken,goed eten .Ik vind dat dit hotel 4 sterren verdient!!!!!!

Geef hier uw beoordeling van Hotel Marbella***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Marbella***



Andere Hotels in Marmaris met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-07-24 06:26:51
0.4 sec
vakantie