Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük > Hotel Orange County Resort*****

Hotel Orange County Resort*****
986 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.5

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Orange County Resort*****

Algemene waardering8,5
Ligging8,7
Service8,3
Eten8,1
Kamers8,4
Kindvriendelijkheid8,2
Prijs/kwaliteit8,3

Heeft u Orange County Resort***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Wat een topper!!
2013 juni - 2013 juli
met partner
13 augustus 2013
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

het is een aanrader
een top hotel eten zo goed ik heb nog nooit zo goed gehad met eten Gewelddig was het
zwembad zo mooi en heeeeeeeel groot.slaapkamers lkr groot,centrum vlak bij in 1 woord ik heb een fijne vakantie hehad.Ik ga zeker er terug naar toe

Wat een heerlijk hotel!
Herbert
2012 oktober - 2012 oktober
zakelijk
16 april 2013
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 10
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
10

De hotel in combinatie met het eten en de locatie zorgen er voor dat dit een top hotel is wat het zeker waard is!

Het is ook in goede aarde gevallen bij mijn zakenrelaties met wie ik daar was.

Super hotel
Willem Driessen
2012 juli - 2012 augustus
met partner
16 april 2013
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
10

Ben er afgelopen geweest voor ontspanning en heb er deze kunnen vinden dankzij het lekkere eten, de schone hotelkamers!, rustige sfeer wat er hangt.

Ondanks dat ik in het hoogseizoen er heen ging!

Ga deze zomer weer er heen!

Wat een topper!!
Wessel Jansen
2012 juli - 2012 augustus
met partner
16 april 2013
Ligging: 10
Service: 8
Eten: 10
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Ben in de zomer van 2012 in dit hotel geweest samen met mijn vrouw en het was echt top!

Het eten was super lekker daar! Echt traditioneel turks eten van de grill.
De service was beter dan normaal, wat je ook mag verwachten in een 4* restaurant.

De ligging is ideaal om daar een paar weken lekker ontspanning en rust te vinden.
Hangt tevens ook een goede sfeer daar!

balkon
blondje vraagt:
8 januari 2013

zijn er balkon ,s hier
en hoe zijn de voordeel kamers goed

Ramon antwoordt:
9 januari 2013

Voordeelkamer zou ik niet boeken, kom je onder de grond in de kleder te liggen. Niet overal zijn balkons en als je al een balkon hebt dan heb je een erg smal balkon. Verde is het een tophotel

Nooit meer.
WG
2012 oktober - 2012 oktober
met oudere kinderen
11 november 2012
Ligging: 8
Service: 5
Eten: 6
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
5

Wij zijn 10 dagen in dit Hotel geweest. De luxe kamers waren ruim en schoon. Het eten was redelijk tot goed. Maar kan warmer. Er werd geen drank geserveerd bij het eten. Wat wel normaal is bij een ultra all inclusive 5 sterren. De koffie was ronduit slecht. Voor een goede bak koffie moest betaald worden?? De disco op de pier was erg goed. Alleen kreeg je de drank in een beker van karton. Er was 2 x een Hollandse avond met Nederlandse artiesten dat was leuk. Het was erg druk en 1 persoon achter de bar, onbegrijpelijk. Het personeel was niet vriendelijk. Het meest storend was echter dat er overduidelijk publieke vrouwen werden aangeboden. De russen hadden duidelijk een streepje voor. Gaandeweg de week werden er dingen aangepast. Als wij er iets van zeiden was het antwoord het concept is aangepast. Daar konden we het mee doen. Dit hotel verdiend hooguit max 4 sterren.

Ga niet voor een tweede keer
2012 oktober - 2012 oktober
met oudere kinderen
24 oktober 2012
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 8
Kamers: 4
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

angekomen in het mooie hotel viel de kamer wel tegen een 2 pers kamer en daar werden 2 extra bedden bij ingezet voor de kinderen niet doen dat is heel krap dan kun je beter een familie kamer nemen of een volendams huisje met bovenverdieping, maar dan moesten wij 70 euro per nacht bijbetalen!!!! afzetters maar ja, we hebben het verder leuk en gezellig gehad centrum op loop afstand, schone kamers en het eten was wel vaak lauw maar wel goed en je mag maar 2 consumpties per persoon meenemen dus als je met een grote groep bent is dat niet handig! Maar ondanks alle tegenvallers wel een leuke vakantie gehad met mooi weer maar voor ons geen tweede keer naar orange county!!!!

nooit meer naar rusland county
alphen
2012 - 2012
met partner
23 oktober 2012
Ligging: 6
Service: 2
Eten: 6
Kamers: 1
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
2

bij aankomst zijn we in een kamer onder de grond gestopt, waar de ventilatie zo hard stond dat je elkaar niet kon verstaan
door rooster in de gang kwam strontlucht en etenslucht..
de uiterst onvriendelijke receptie kon niks betekenen omdat ze vol zaten, maar als we €400 extra betaalde kon het wel..

hotel zit helemaal vol met russen, hier is het hotel ook compleet op ingericht!
De russen krijgen overal hun zin en beuken je constant opzij en dringen altijd voor, het personeel is zelf ook russisch en vind het blijkbaar allemaal normaal..

op de dag van vertrek knippen ze om 11hr 's ochtends je bandje af en moet je bij andere mensen gaan bedelen of ze eten of drinken voor je halen.
enige pluspunt van dit hotel vonden wij de a la carte restaurants omdat daar de russen niet komen!

wij hebben €2000 betaald om letterlijk als stuk vuil behandeld te worden, niet heen gaan!

Leuk hotel met mooie bouwstijl!
martine
2012 oktober - 2012 oktober
met vrienden
21 oktober 2012
Ligging: 9
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Wij hebben het heel leuk gehad in dit hotel! Omdat we al op veel plaatsen geweest zijn,ga je soms vergelijken.Het strand is vrij klein met grote kiezel stenen,en ook hebben we wel eens lauw eten gehad,maar wij waren ook altijd laat met eten.Moet zeggen dat ik me daar dan ook niet druk in maak,want prijs kwaliteit vond ik goed! Wel een tip:betaal iets meer dan een promo kamer,anders kom je in een kelder kamer,en die zjn niet zo leuk! Sávonds veel te doen,en heel gezellige sfeer op de terassen! Wij zouden zo weer terug gaan!

supermarkt
Janny vraagt:
4 oktober 2012

Volgende week ga ik naar dit hotel, lees veel verschillende meningen, ben benieuwd. Kan iemand mij vertellen of er ook een supermarkt in de buurt is om sigaretten te kopen?? En zijn alle a la carte restaurants al gesloten eind oktober?

boris antwoordt:
5 oktober 2012

Sigaretten zijn goedkoop en 100% echt op schiphol.

Ingrid Slotemaker antwoordt:
11 oktober 2012

Sigaretten kan je ook bij aankomst op de luchthaven kopen,weet niet wat je rookt maar bv.dubbele slof west/pallmall is 30 euro.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Orange County Resort*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Orange County Resort*****



Andere Hotels in Kemer-Tekirova-Kiris-Göynük met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-16 13:23:52
0.648 sec

*