Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Camping Park Playa Bara****
166 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.6

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Camping Park Playa Bara****

Algemene waardering8,6
Ligging8,4
Eetgelegenheden8,0
Staat van het sanitair7,8
Kindvriendelijkheid8,1
Prijs/kwaliteit7,7

Heeft u Park Playa Bara**** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Park Playa Bara**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

reservering
j.Hofman vraagt:
7 juli 2014

Wij hebben een brief gehad die wij moeten laten zien bij aankomst. Dan mag ik aannemen dat er een plaats gereserveerd is voor mij ? En kan iemand mij zeggen of de plaatsen groot zijn heb een caravan van 7 m met voortent en kleine tent. Wij zijn met 5 personen.
jH

Fred antwoordt:
19 augustus 2014

Beste Hofman; een plaats reserveren doen ze niet aan alleen vaste gasten claimen hun vaste plaats voor het gehele seizoen.Wel is het zo dat u aangemeld bent voor de opgegeven periode, u kunt zelf een plaats uitzoeken die voor UW periode vrij is dit ziet u op de kaartjes die aan de waterkraan hangen.Met een zeven meter caravan en her en der een boom is het soms even puzzelen, als u beneden gaat staan zoals ze dat noemen is de kans groter op een goede plek, denk ook even aan te veel schaduw door bomen en de hars die daar uit komt. Veel plezier is een mooie camping.

Heerlijke camping,aan een fijn strand.
fam Spruijt/Talens
2013 september - 2013 september
met partner
2 oktober 2013
Ligging: 10
Eetgelegenheden: 10
Staat van het sanitair: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
10

Hebben dit jaar in een tent v touroperator gezeten op het hogere gedeelte,was weer een lkr loopie waar je snel aan went.alleen hadden we dit jaar heel veel last v kleine mugjes,vorige jaren niet echt last v gehad. Het 2e restaurant aan t strand was zelfs in de 2e wk v sept nog open,het was ook stuk drukker dan vorig jaar deze tijd maar je had zat plek bij het strand en ook bij het zwembad was plek zat. Het eten in t 1e restaurant aan het strand is erg lekker en heel betaalbaar en in het restaurant op de camping kan je echt zeer lekker eten en al is het incl 10%iva dan is het nog spotgoedkoop.en de bediening is ook zeer vriendelijk en gezellig. Volgend jaar gaan we zeker weer,het voelt hier echt als thuiskomen.

Geweldige camping.
A.Ebbenhorst
2013 augustus - 2013 september
met partner
9 september 2013
Ligging: 8
Eetgelegenheden: 8
Staat van het sanitair: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

Voor de eerste keer op deze camping, absoluut voor herhaling, vriendelijk, schoon, goede voorzieningen, maar wel wil ik iedereen een tip geven om rekening mee te houden,dat ze overal 10% bijrekenen (de zogenaamde fooi), ook op de totaal rekening van de camping, dus dat kan toch fors oplopen.

Geweldige camping voor iedere leeftijd is het leuk
Yolanda
2012 juli - 2012 augustus
met oudere kinderen
29 juni 2013
Ligging: 7
Eetgelegenheden: 8
Staat van het sanitair: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Wij gaan dit jaar voor de 4e keer naar Playa Bara. Ook wij hebben eerst referenties gelezen. Ja, er is bewaking. Maar met onze tieners van destijds 15 en 17 hebben wij nog nooit problemen gehad.

Er is een leuke supermarkt, mooi zwembad (eigenlijk iets te klein, een prachtig strand met leuke barretjes en eetgelegenheden.

Keurig sanitair en prachtige omgeving. Als je de personeelsleden daar met respect behandeld, doen ze echt alles voor je.

Wij zijn drie jaar met onze eigen caravan geweest en hebben nog nooit op het veldje hoeven te wachten. Er was altijd plek ondanks het hoogseizoen.

Dit jaar gaan we voor het eerst in een Roller 600 caravan. Deze huren we rechtstreeks via de camping.

Heeft iemand hier ervaring mee?
Zijn de bedden redelijk en is het een beetje schoon?

Ik hoop dat iedereen net zo veel plezier heeft op Bara als wij al die jaren hebben gehad

Vervoer van luchthaven Barcelona naar de camping
Simone van Dok vraagt:
15 juni 2013

Hallo Gaat er een trein vanaf luchthaven Barcelona naar de camping toe zo ja welke en moet je nog overstappen
Dank je wel Groetjes Simone

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Park Playa Bara**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

mooie camping
harm
2012 juli - 2012 augustus
met oudere kinderen
9 augustus 2012
Ligging: 9
Eetgelegenheden: 7
Staat van het sanitair: 5
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

van 12 julie t/m 1 aug op de camping geweest een mooie verzorgde camping de kinderen hebben zich prima vermaakt het sanitair gedeelte en douche gedeelte was niet altijd even fris en netjes het amfitheater was geweldig de camping is echt een aanrader

campingprijzen
C.Renaud vraagt:
17 juli 2012

Wat is de prijs vanaf september voor een kampeerplaats?

Willy antwoordt:
19 juli 2012

barapark.es
Hier vind je alle inlichtingen .
groetjes

Super camping
Raymond, Daisy en Charissa
2011 juni - 2011 juni
met jonge kinderen
9 juni 2012
Ligging: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Erg mooie en grote camping. Wij hadden een stacaravan van een touroperator en wij hadden het geluk dat deze in de zon stond, want eigenlijk alle tenten en caravans (ook van andere touroperators) staan in de schaduw. Het zwembad is leuk maar het water was nog wel aan de koude kant. Het strand is goed aan te lopen. Er zijn diverse speeltuintjes op de camping. De trein hoor je wel maar daar hadden we geen last van. De camping is een goede uitvalsbasis voor dagjes Barcelona (met de trein) maar er zijn ook nog andere leuke uitstapjes zoals kloosters, kastelen en opgravingen. Een bezoek aan Freixenet is ook zeker een aanrader

Restaurants in de buurt van de camping?
MP vraagt:
15 mei 2012

Wie heeft er leuke restauranttips in de buurt van Park Playa Bara?

petronella antwoordt:
15 juli 2012

Op de camping zelf kun je goed en voor een redelijke prijs eten.

staanplaats
h van oene vraagt:
30 augustus 2011

wij willen volgend jaar naar deze camping rond 12 july heb je rond deze datum ook kans dat je op het veldje terecht komt en hoe lang moet je dan wachten op een plekje op dde camping

gr harm

harrie antwoordt:
23 september 2011

je weet nooit of je lang moet wachten op het veldje.
we hebben gezien dat er mensen waren die meteen een pleke krijgen maar ook mensen die 3 dagen op het veldje hebben gestaan.
je moet wel bij je caravan blijven anders gaat je beurt naar een ander

Philippe antwoordt:
31 maart 2013

Ja, en je moet de volle prijs betalen.

Lees nog 1 antwoord

Geef hier uw beoordeling van Camping Park Playa Bara****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eetgelegenheden
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Staat van het sanitair
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Camping Park Playa Bara****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-19 09:48:46
0.662 sec

*