Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Turkije > Mediterraan > Alanya > Aparthotel Club Big Blue Suites***

Aparthotel Club Big Blue Suites***
94 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.5

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Aparthotel Club Big Blue Suites***

Algemene waardering8,5
Ligging7,4
Service9,0
Eten8,2
Kamers8,2
Kindvriendelijkheid8,7
Prijs/kwaliteit8,9

Heeft u Club Big Blue Suites*** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Een super hotel voor de prijs
Marco
7 augustus 2014
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Leuk hotel heel vriendelijk personeel.
Het eten was elke dag wel wat anders.Zwembad werd heel goed onderhouden.elke dag werden de ligbetjes gepoets en de vloer rond het zwembad 2 keer per dag .De kamers waren wel gewoon maar wel onderhouden. Zeker een aanrader.eigenlijk een 4 sterenwaard.

Ik zou zo terug gaan

erg gezellig hotel met vriendelijk personeel
14 augustus 2013
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Dit hotel is erg leuk en gezellig
ook voor de kinderen zij vermaken zich erg goed.Wij zijn er nu voor de derde keer en gaan volgend jaar weer.

Zeker voor herhaling vatbaar !
12 augustus 2012
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

wij zijn hier van 28 Juli tm 11 Aug 2012 geweest en hebben het reuze naar onze zin gehad.
We hebben Veel leuke mensen ontmoet en zouden het zo weer over willen doen.
Zoals in eerdere reacties al werd geschreven doen de obers de benen uit hun lijf rennen en staan ze altijd klaar voor je. Het terrein is overzichtelijk en dus voor ouders met kleine kinderen ideaal. Natuurlijk zijn er enkele minpuntjes,maar vergeet niet dat dit een 3+ * verblijf is. Het eten is gevarieeerd, echter houdt er rekening mee dat het allemaal wordt bereid met olijf olie, ook de keuze is natuurlijk anders dan thuis. Neem eventueel hagelslag of iets anders mee voor s, ochtends bij het ontbijt voor de kinderen. Het strand bij Oba is van veel mindef kwaliteit ( veel keien) dan bij Alanya , dit is met de bus ( 4 pers - 5 lira) niet duur. 10 lira = € 4.60

Vragen = evt mailen

glijbanen
S. Krijgsman vraagt:
21 juli 2012

wij gaan van 7 t/m 16 augustus met een dochter van 12 jaar. Wij willen graag weten of de glijbanen de hele dag open zijn of op gezette tijden?

j.vd.kaa antwoordt:
1 augustus 2012

Hallo wij zijn er net van terug de glijbanen zijn vier keer per dag open en dan een half uur per keer veel plezier !!

wifi
marciano vraagt:
15 juli 2012

is er (gratis) wifi in dit hotel?

nicole antwoordt:
18 juli 2012

Nee dit is er niet kost 2,50 per dag
op een samsung telefoon werkt deze niet

sophia antwoordt:
12 mei 2013

hoi hoi
Ik wil eve n zeggen dat het er erg leuk is wij gaan nu voor de derde keer.
Wij gaan van 28 juli tot 11 aug
Onze kinderen vinden het geweldig!!!

Prima betaalbaar hotel
Ricardo
6 juli 2012
Ligging: 7
Service: 10
Eten: 8
Kamers: 3
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Hotel is keurig verzorgd. Hygiëne is zeer goed en het personeel vliegt voor je. Animatie is wat eentonig, maar zeker niet onaardig. Eten is gevarieerd en lekker, koks spannen zich voor je in. Glijbanen zijn een minpunt(je).

Leuke vakantie voor niet teveel geld
Wortman
2 juni 2012
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij zijn in de laatste week van mei geweest in 2012. Het hotel is prima qua prijs/kwaliteit en heel schoon. Het viel ons een beetje tegen dat er zo weinig nederlanders waren (2 gezinnen)nadat we alle berichten hier hadden gelezen. Veel finse en engelse gasten op dit moment en minder nederlanders hoorde we ter plekke. Al met al leuke vakantie voor een week!

Mei vakantie
Carla vraagt:
5 maart 2012

Hallo,

Wij gaan in de mei vakantie met dochter 13 en twee jongens 12 en 7.
Zijn er nog meer gezinnen die dan gaan.

wortman antwoordt:
2 april 2012

wij gaan van 26-5 t/m 2-6. bedoelt u dat met de mievakantie? Wij hebben 1 jongen van 12 en een dochter van 8 en gaan tijdens deze periode

eten
Linda vraagt:
3 maart 2012

Is het eten goed? En is het centrum van alanya makkelijk te bereiken? Zitten er ook leuke winkeltjes in de buurt?

johan antwoordt:
28 maart 2012

nee je zit een beetje achter de winkels is ongeveer 10 minuten lopen

4 t/m 11 juni
Edwin vraagt:
10 februari 2012

Wij gaan er van 4 t/m 11 juni naar toe. Gaan er nog mer Nederlanders in deze periode?

Ook zag ik dat er wifi aanwezig is.
Werkt dit ook op de kamers, en weet iemand wat de kosten voor het gebruik is?

Geef hier uw beoordeling van Aparthotel Club Big Blue Suites***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Aparthotel Club Big Blue Suites***

Het weer vandaag in Alanya:

min: 12 °C

max: 17 °C

Wind: NO-2

14 daagse weersverwachting

Foto's Aparthotel Club Big Blue Suites***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-12-22 12:18:02
0.273 sec

*