Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Home > Frankrijk > Provence - Alpes - Cote d'Azur > Le Muy > Vakantiepark RCN Domaine de la Noguière***

Vakantiepark RCN Domaine de la Noguière***
46 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.1

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Vakantiepark RCN Domaine de la Noguière***

Algemene waardering7,1
Ligging7,0
Activiteiten6,1
Service7,0
Eetgelegenheden6,1
Onderkomens7,2
Kindvriendelijkheid7,7
Prijs/kwaliteit6,4

Heeft u RCN Domaine de la Noguière*** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor RCN Domaine de la Noguière*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

slechte ervaring dit jaar
2013 augustus - 2013 september
met partner
23 september 2013
Ligging: 7
Service: 7
Eetgelegenheden: 7
Onderkomens: 7
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

bij aankomst slagboom defect .de hele vakantie was dit het geval ,geen wifi de laatste week douchkoppen waren ontkalkt volgens de receptie maar spoten alle kanten op ,verschillen de dagen vaak koud water,of een dun straaltje.dit was de vierde keer dat wij hier gekampeerd hebben,maar dit jaar deze problemen

Heerlijke vakantie!
Annemarieke
2010 september - 2010 september
met jonge kinderen
15 september 2010
Ligging: 7
Activiteiten: 6
Service: 6
Eetgelegenheden: 5
Onderkomens: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Na een week regen in de Jura kwamen we met lange broeken en met kletsnatte spullen hier aan.
Wat een verademing om in dit prachtige weer aan te komen! We wilden graag wat eten na de reis, maar er was geen tafel vrij en ze serveerden niet op het terras, dus hebben we hebben maar wat afgehaald.
Het was het naseizoen, maar er waren nog wel genoeg vriendjes voor ons zoontje van bijna 4.
Hij heeft zich prima vermaakt in het heerlijke zwembad, de glijbanen waren echt favoriet.
De omgeving was prachtig en we hebben veel uitstapjes gedaan: Gorges Du Verdon, Port Grimaud, St. Aygulf strand, St. Paul enz.
De grote steden vonden we niet zo'n goed idee om met hem heen te gaan, misschien over een paar jaar?
Wel last gehad van de drukke weg waar de camping aan ligt.
De huurtenten zijn een aanrader. We hadden er een geboekt met stromend water, magnetron, waterkoker en tuinkussens.

redelijke camping
Petra
2010 augustus - 2010 augustus
met jonge kinderen
22 augustus 2010
Ligging: 8
Activiteiten: 8
Service: 7
Eetgelegenheden: 7
Onderkomens: 7
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 4
Algemene waardering
7

Omgeving prachtig,overdag goede service,sávonds zeer slechte ervaring.Onze stacaravaan was in zeer slechte staat,voor de prijs mag je toch wel wat meer verwachten.Op de site staat en mooiere stacaravan,dan dat het in werkelijkheid is. Zwembad onhandig gelegen voor kinderen in buggy,baby/peuterbad ligt beneden,waardoor je trap op en afmoet met je buggy.Sanitair heel schoon!

aardige camping
sandra
2010 juli - 2010 augustus
met jonge kinderen
15 augustus 2010
Ligging: 6
Activiteiten: 5
Service: 6
Eetgelegenheden: 3
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
6

we zijn net terug van deze camping, en er waren toch wel wat minpunten,ten eerste de staat van het zwembad,de tegeltjes laten los waardoor je je makkelijk bezeerd,te weinig parasols.
het restaurant biedt te weing keus en te weinig plaats,ook in de snackbar een beperkte keuze,alleen friet en pizza.
de campingwinkel is ook zeer karig en aangezien je best overal ver vanaf zit,zou het toch wel fijn zijn om je dagelijkse boodschappen op de camping te kunnen doen.
animatie is voor kinderen tot 7 jaar best leuk,voor kinderen die ouder zijn is er niks te beleven,onze kinderen zijn 11 en 9 en misten toch bijv.een gamehal,of betere tafeltennistafels,er was er maar 1 in gebruik.
verder een prima camping als je in een nederlandse kolonie wilt zijn en niet te veel eisen stelt,maar voor ons is het een beetje tegengevallen

Leuke camping
Fam. Zeegers
2010 - 2010
met oudere kinderen
4 augustus 2010
Ligging: 7
Activiteiten: 4
Service: 7
Eetgelegenheden: 3
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
8

Qua animatie moet je je er niet te veel van voorstellen. De toiletgebouwen zijn de schoonste die ik ooit heb meegemaakt. Uit eten moet je niet op de camping doen en het personeel staat zelfs te klooien als het op frituren aankomt, net als bij het opwarmen van een pizza. Het zwembad is leuk, maar moet opgeknapt. De badmeester is de hele dag pleisters aan het plakken. Een laatste nadeel is dat er maar 2 wasmachines waren die het deden, van de 3, wat ook al niet veel is. Maar de regio is mooi, het weer is prachtig en voor de kinderen zijn er allemaal nederlandse vriendjes.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor RCN Domaine de la Noguière*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

wie weet de staat van deze caravan?
Karin vraagt:
27 juli 2010

Wij hebben caravan E119 geboekt, nu is onze vraag is deze in goede staat? Wij gaan hier laatst aug. naar toe.

toiletgebouw
margret vraagt:
2 juli 2010

zit er bij plaats 176 kampeerplaats dichtbij een toilet gebouw

Goed! leuke camping
p de zalm
24 juni 2010
Ligging: 6
Activiteiten: 6
Service: 8
Eetgelegenheden: 8
Onderkomens: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Dit is een camping meer geschikt voor ouders met jonge kinderen en voor wat oudere mensen nadeel de n7 loopt er direct langs dus dag en nacht auto geraas Maar hetpersoneel is zeer vriendelijk en service gericht De moeite waard
peter de zalm

leuk voor kinderen tot 7 jaar
de Grave
met oudere kinderen
18 mei 2010
Ligging: 2
Activiteiten: 1
Service: 1
Eetgelegenheden: 1
Onderkomens: 7
Kindvriendelijkheid: 3
Prijs/kwaliteit: 1
Algemene waardering
2

Had voor 10 dgn geboekt op deze camping,ziet er heel leuk uit op de site. Maar voor een puber van 14 is er echt niets te beleven,er is ook geen restaurant of supermarkt op de camping.Het is leuk voor kinderen tot een jaar of 7, er is een speeltuintje en een zwembad.We zijn er drie dagen gebleven,het meer wat op de site staat hoort ook niet bij deze camping.
Ook daar moet je met de auto naar toe.

toppertje!!!
M.Broodbakker
met jonge kinderen
4 augustus 2009
Ligging: 8
Service: 9
Eetgelegenheden: 9
Onderkomens: 9
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Wij hebben 2 weken op deze camping in een 4-pers stacaravaan gestaan,
mooie caravaan, leuke camping en voor de kinderen was het top, (10 en 5 jaar), het animatieteam was geweldig!
En Bink en Beau vonden ze helemaal te gek! volgend jaar komen we zeker weer!

Geef hier uw beoordeling van Vakantiepark RCN Domaine de la Noguière***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Activiteiten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eetgelegenheden
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Onderkomens
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Vakantiepark RCN Domaine de la Noguière***

Het weer vandaag in Le Muy:

min: 17 °C

max: 25 °C

Wind: O-4

14 daagse weersverwachting

Foto's Vakantiepark RCN Domaine de la Noguière***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-23 20:22:18
0.155 sec

*