Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > (Cruise)schip Costa Fortuna****

(Cruise)schip Costa Fortuna****
18 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.8

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling (Cruise)schip Costa Fortuna****

Algemene waardering8,8
Eten8,9
Entertainment8,3
Service9,4
Prijs/kwaliteit9,2
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Costa Fortuna**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

schitterend ruim schip en ook nog heel gezellig
a.van de ree
2012 oktober - 2012 oktober
met partner
6 november 2012
Eten: 9
Entertainment: 9
Service: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

zijn net terug van een cruise met de Costa Fortuna, weet niet wat sommige mensen zeuren wij vonden het geweldig. en dit was niet onze eerste cruise, wel met Costa, het is ongelooflijk hoe het kan voor die prijs,het eten was elke dag eerste klas en de survice perfect op alle fronten, onze koffer was kwijt geraakt en we kregen alle medewerking op de boot en na 3 dagen stond de koffer netjes in de hut. zeer gezellig personeel en wij hadden een extra bon op de boot gekocht voor 175 euro op een cruise van 10 dagen, voor dat geld kon je alle dranken,cocktails,verse ju's ,cappucino en meer krijgen ( zeker aan te raden ). Het helpt wel om af en toe eens een paar euro fooi te geven die mensen doen zo hun best en verdienen heel weinig en zijn ook nog eens maanden van huis. Ook mag er op sommige plekken nog gerookt worden, waar maak je dat nog mee. Nee ons is het allemaal prima bevallen.

Wat een topper
Rita en Marc
2012 januari - 2012
met partner
31 januari 2012
Eten: 9
Entertainment: 9
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Zeer mooie reis, gezellige mensen, de beste hostess ooit gehad "Sabrina" bedankt, zekers aan te raden. Zien al uit naar volgende cruise en het overheerlijke Italiaans eten.

geweldige vakantie op costa fortuna
carolien postuma
2011 april - 2011 april
met oudere kinderen
22 april 2011
Eten: 9
Entertainment: 9
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Geweldige vakantie gehad op de costa fortuna.
Ook voor mensen met een rolstoel is het goed te doen, er wordt volledig voor je gezorgd!!

De moeite!
Eline
met vrienden
20 mei 2010
Eten: 8
Entertainment: 7
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Ik en mijn beste vriendin (21 en 23 jaar) vonden deze cruise zeker de moeite waard. In vergelijking met de Costa Magica was het net ietsje minder. Alleen op het gebied van eten, meer bepaalde de soepen. Die waren niet zo denderend, en we hadden de indruk dat ze dezelfde soep op verschillende dagen gebruikten en er gewoon een andere naam op plakten. Voor de rest was het eten heel goed.

Het schip is zeker aan te raden voor jonge mensen, s'avonds is er veel te doen aan boord. De shows waren echt niet goed, op de Costa Magica waren er nochtans een paar goede bij.

De reisroute vanuit venetie (bari, katakolon, Mykonos, santorini, Rhodos en dubrovnik) is zo mooi. Een tip: neem de kabellift terug naar beneden in Santorini want die heuvel met die ezels is echt levensgevaarlijk.

gezocht miniatuur bootje
marlen ossentjuk harms vraagt:
25 februari 2010

wij hebben in 2005 een cruise gemaakt met de costa fortuna over de middelandse zee, we hebben het er tot heden nog steeds over vonden het helemaal geweldig. nu zouden we graag in het bezit willen komen van 2 miniatuur bootjes van de costa fortuna die alleen op het schip te koop zijn ,wie is zo aardig en gaat binnenkort met de fortuna en wil 2 bootjes voor ons meenemen tegen betaling natuurlijk en verzend kosten dan hebben we alsnog een leuke herinnering b.harms@hetnet.nl alvast bedankt vr gr marlen

W Pels antwoordt:
26 maart 2010

Hebben jullie inmiddels al iemand gevonden? Wij vertrekken morgen .
Laat het even weten Vr. gr. W Pels
pels100@tele2.nl

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Costa Fortuna**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

prachtige reis en goed verzorgd
Hoeksma
met partner
16 februari 2009
Eten: 9
Entertainment: 7
Service: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

We zijn in Dec.van Italië naar Miami
via de Caribean gevaren en het was
een prachtige reis.Alles zeer goed
verzorgd en super schoon.
Alleen de excursies waren wel erg duur
en ook het barpersoneel was te erg
aanwezig.Verder een aanrader!

fantastisch
christa
met vrienden
3 september 2008
Eten: 10
Entertainment: 8
Service: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

we hebben een cruise in caraiben gemaakt, cozumel, jamaica,... in feb 2008. Het was fantastisch, Prima eten, personeel, alles eigenlijk. 's Avonds een beetje stilletjes, maar het was heel leuk. EEn aanrader

chris
met partner
10 maart 2008
Eten: 10
Entertainment: 10
Service: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

We hebben een uitstekend vakantie gehad in februari 2008. We hebben een week in caraiben gevaren. Fantastisch ! Enkel de drank was een beetje duur. 5 dollar voor een cola of een biertje. De rest meer dan ko.

met jonge kinderen
24 december 2007
Eten: 8
Entertainment: 8
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Ik weet niet over welk schip Bernadette het heeft. De kritiekpunten herken ik zeker niet. Hebben in december, ondanks af en toe wat slecht weer, een prima cruise in de carribean gemaakt. Vergeleken met andere maatschappijen waarmee wij gecruised hebben doet Costa het zeker niet slecht.

Bernadette
met partner
23 november 2007
Eten: 7
Entertainment: 7
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Heel lawaaierig schip. Op bijna alle dekken geraas van motoren via roosters. Cabins warm; airco onvoldoende.Mooi atrium , perfecte service van filipijns personeel.Selfservice restaurant heel groot.In verhouding kleine zwembaden en druk. Mooi groot theater .Onoverzichtelijke inrichting met weinig tot geen herkenningspunten; alle publieke deuren zijn 'behangen'met 20iger jaren print. Weinig publieke toiletten; wel schoon. Heel veel lawaaierige Italianen aan board,in- en uitchecken chaotisch.

Geef hier uw beoordeling van (Cruise)schip Costa Fortuna****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Entertainment
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

(Cruise)schip Costa Fortuna****

Andere Cruises en schepen in cruise met beoordelingen

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-07-23 01:50:17
0.241 sec
vakantie