Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Spanje > Catalonië (Costa Brava en Costa Dorada) > Altafulla > Camping Torre de la Mora***

Camping Torre de la Mora***
29 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.2

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Camping Torre de la Mora***

Algemene waardering8,2
Ligging8,5
Eetgelegenheden8,2
Staat van het sanitair7,8
Kindvriendelijkheid8,8
Prijs/kwaliteit8,2

Heeft u Torre de la Mora*** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Torre de la Mora*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Vouwwagen
Felice vraagt:
8 januari 2013

8-1-2013 Hallo, wij willen graag naar deze camping. We hebben een vouwwagen en we weten niet of de camping dit als tent of caravan ziet. Je kan namelijk niet reserveren voor een tent. we hebben het de camping gevraagd, maar krijgen geen duidelijk antwoord. Heeft iemand ervaring hiermee?? groetjes

Een echte aanrader
Fam. Van Gils uit Belgie
28 augustus 2011
Ligging: 9
Eetgelegenheden: 10
Staat van het sanitair: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

We zijn voor de 3 de keer naar de camping geweest en verbleven er 16 nachten met onze caravan.
We vinden de camping dik in orde vooral voor de kinderen is het zwembad fantastisch en de zee is zo dichtbij en vooral het gaat niet vlug diep,je kan ver in zee staan.
Het sanitair is zeer proper en het restauant is ook goed.
Ook de animatie is ok.
We gaan er zeker nog terug.

handdoeken
karin vraagt:
23 juni 2011

Ik las dat er beddengoed bij zit.. Zitten er ook hand- en theedoeken bij? en ook handdoeken voor in de badkamer?

reserveren
morena vraagt:
7 september 2010

Kan iemand mij vertellen of je hier niet kan reserveren voor een plek met een caravan of zitten ze al vol?

Ik kreeg een mailtje in gebrekkig nederlands terug dat ik maar voor 1 week kon reserveren. Dat ze de plekken vrijhouden voor mensen... zie tekst

Wij reservereen allein een bepaalde nummer van platseen voor caravanen of campincars via onze internetbladzijde.
Wij reservereen niet alle plaatsen op het campingplaats voor caravanen of campers, want wij houden in het algemmen plaatseen voor klanten die zonder buchen komen.

Een echte aanrader!
Sophie
15 december 2010
Ligging: 8
Eetgelegenheden: 9
Staat van het sanitair: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

We zijn hier vorig jaar geweest in eenhouten bungalow, en toen we de kinderen vroegen waar we dit jaar naar toe wilden zeiden ze gelijk weer deze camping, maar we gaan nu wel in een mobile home.

Postieve punten:
- De camping is heel erg schoon, inclusief het sanitair
- Ligt gelijk aan het strand ( trapje af)
- Goed restaurant
- Groot zwembad
- Houten huisjes onder de bomen in de schaduw
- Vers gebakkenbrood en croissants in het winkeltje in de morgen
- Rustig

Negatieve punten:
- Zwembad is zout water, minder geschikt voor kleine kinderen
- Houten huisjes basic ( is geen probleem) maar houten vloer en wanden in de badkamer niet erg hygienisch.
- Niets te doen op loopafstand, een auto is nodig om dingen te bezichtigen ( Tarragona, Barcelona)

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Torre de la Mora*** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Zwembad en eigen tent
José vraagt:
7 september 2010

Ik heb twee vragen:

Heeft deze camping een zoutwater zwembad?

Wordt er op deze camping wel gekampeerd met eigen tenten of zijn het veelal huisjes?

Bijv. "Wat een topper"
van kaam
15 december 2010
Ligging: 10
Eetgelegenheden: 10
Staat van het sanitair: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

wij komen er al drie jaar met de camper de plaatsen zijn wat klein maar als je staat is het heerlijk .

onze kinderen zijn nu 12 en 14 jaar wij gaan deze zomer weer als er plaats is voor 4 weken .

mooi zwembad en heerlijk strand .

voor ons een 10 deze camping.

hoogteverschillen gevaarlijk voor kleine kinderen
Ben vraagt:
7 september 2010

In hoeverre zijn de hoogteverschillen van de staanlaatsen op de camping gevaarlijk voor kliene kinderen? Wij hennen twee zoons van 3 en 4.

een topper voor de rust
15 december 2010
Ligging: 9
Eetgelegenheden: 10
Staat van het sanitair: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

super top camping nou ja wij zaten in een huisje dus hadden niet gevoel camping was een bungalowpark zo9 mooi en netjes en verzorgd en waar je ook nog eens lekker eten kan
harde bedden geen last van normaal hebben wij rug klachte nu voor t eerst niet
alles een aanwezig en goeie nette service volgend jaar gaan wij weer

Super!
A & C
16 december 2010
Ligging: 10
Eetgelegenheden: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

Wij zijn net terug van een weekje Torre de la Mora.

Wij zaten in een houten huisje, met uitzicht op zee. Alles was aanwezig en schoon. Enige nadeel het bed, dit is een plank met een dun matras.

De ligging is perfect en het personeel is zeer vriendelijk.

Echt aan aanrader!

Geef hier uw beoordeling van Camping Torre de la Mora***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eetgelegenheden
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Staat van het sanitair
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Camping Torre de la Mora***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-12-19 19:11:05
0.257 sec

*