Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties



Home > Egypte > Egypte > Sharm el Sheikh > Hotel Melia Sinai Paradise*****

Hotel Melia Sinai Paradise*****
69 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.5

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Melia Sinai Paradise*****

Algemene waardering7,5
Ligging8,3
Service7,0
Eten6,5
Kamers7,4
Kindvriendelijkheid6,5
Prijs/kwaliteit7,3

Heeft u Melia Sinai Paradise***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
waarderingscijfer
arthur vraagt:
16 november 2012

Hoe kan het dat een hotel een waarderingscijfer van bijvoorbeeld 7,5 krijgt en in de lijst van hotels aan de rechterzijde als "goed" gwaardeerd wordt vanwege het cijfer 7,2.
De waarderingscijfers lopen dus niet synchroon met de waarderingscijfers in de lijst.

Mooi koraalrif
Alwi
2012 april - 2012 april
met vrienden
20 april 2012
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Hotel ligt vlak bij het vliegveld, korte transfer en de gasten zijn voor 95% van Russische afkomst.
Vriendelijk personeel, verlenen goede service en een fooitje geven doet wonderen. De zee alleen te bereiken vanaf de pier, over het koraal mag niet gelopen worden. De zee is daar 6 meter diep, zeewater behoorlijk fris maar je bevind je meteen in een aquarium. Het hotel heeft 2 verdiepingen en geen lift. Met (kleine) kinderen is het opletten door veel hoogteverschillen en waterpartijen.

Gewoon een prima hotel
Hans
2010 september - 2010 september
met partner
16 februari 2011
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 7
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

Wij hebben helemaal niets hoeven te betalen voor een fles water. Iedere avond was er een tafeltje gereserveerd en werden de drankjes direct gebracht> Met een klein fooitje aan begin van de week, maar zeker ook een vriendelijk woord en gebaar, bereik je heel veel. Gedraag je normaal en je krijgt vriendelijkheid terug!

Goed hotel, prima kamers, redelijk eten
Mari
2010 november - 2010 november
met partner
23 januari 2011
Ligging: 9
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
7

Ik snap al die negatieve beoordelingen echt niet. Wij zijn echt wel wat gewend maar dit is voor Egyptische begrippen een prima hotel! Niet de fooien maar een vtiendelijk woord zorgen voor service en vooral een bedankje achteraf!! De week vloog om. Bedankt Meli Sinai!

Slecht Hotel bij prachtig Rif:
tom
2010 oktober - 2010 oktober
met partner
24 december 2010
Ligging: 8
Service: 2
Eten: 1
Kamers: 2
Prijs/kwaliteit: 1
Algemene waardering
2

Waardeloos hotel bij prachtig Rif.
LET OP: Melia Sinai Paradise WAS MElia Sinaï.

Service: waardeloos-heb je all-inclusive geboekt, dan wordt je nauwelijks bediend omdat het een HALF-PENSION hotel is; bediening schrijft liever 'bonnetjes' uit voor Half pension-gasten - dat vinden ze véééél belangrijker - storingen worden niet of veel te laat verholpen

Eten: slecht - soep is te doen - rest van het voedsel is de goden verzoeken om de vloek van de farao..... water is niét gratis je moet dit betalen 2 € per fles !!!!!!

Kamers: slechte harde bedden, bad is dagelijks verstopt

Prijs-kwaliteit: hooguit 3 en zeker geen 5-sterren restaurant waard VEEL te duur enkel het Rif maakt veel goed - het hotel is zeer slecht

Supper om te snorkelen
Chiki Chiki
2010 november - 2010 december
met partner
24 november 2010
Ligging: 10
Service: 6
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Aardig hotel met een zeer mooi rif voor de deur. Dus wil je duiken of snorkelen dan moet je hier zeker naartoe gaan. Het eten is goed, de service bij het eten is uitstekend.
De service bij de Bars vallen tegen (lang wachten).All inn valt tegen want als je cappochini koffie wilt hebben moet je er voor betalen 1,90 euro

Jammer
Lars
2010 juli - 2010 juli
met oudere kinderen
6 oktober 2010
Ligging: 7
Service: 4
Eten: 4
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 5
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
4

Na de bekende Nijl cruise kom je hier terecht. Slecht eten was nooit plaats,onvriendelijk personeel . Er was geen f**k te doen
Ik ben al in veel hotels geweest dit verdient zeker geen 5 sterren maar hooguit 3. De kamer was ook erg matig de bedden waren het ergste. Als je een slecht rug heb Kom je der met een rolstoel uit. Niet zo een leuke terug reis dus!
Ik ge hier nooit meer naar toe.gelukkig was het maar 3 dagen.

Heerlijke Vakantie !!
Hans
2010 september - 2010 september
met partner
13 september 2010
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Na een week Nijlcruise nog een week in Melia Simai. Een prima resort. Ligging aan mooi rif, goede kamer, vriendelijke bediening, kwaliteit eten naar behoren. Niets te klagen! Zaten wel veel italianen, maar zeker niet storend. Een juiste prijs/kwaliteitsverhouding. Rode zee is een paradijs om te duiken/snorkelen en zeker wanneer je zwemt met een walvishaai! Onvergetelijke ervaring. Kom er zeker nog terug!!

niet onaardig
Aad Knoops
2010 juli - 2010 augustus
met partner
7 september 2010
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 7
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Na een Nijlcruise 2 weken in dit hotel verbleven. De mentaliteit van de Egyptenaar is niet veranderd. na een fooi worden zij pas vriendelijker. Eten was redelijk maar op de boor beter. Zaten buiten het hoofdgebouw en hadden het zwembad en de bar voor de deur. Lekker rustig en geen gegil. Tijd is een beperkt begrip in dit hotel. De bar zou om 10:00 uur open moeten gaan, dat werd vaak 11:00/11:30 uur. Het personeel was erg vriendelijk zowel voor als na de fooi. Het rif was erg mooi en hebben naar hartelust kunnen snorkelen. Bezocht van 30/7 tm 13/8.
Aad en Ingeborg

fantastisch hotel
2010 augustus - 2010 augustus
met partner
29 augustus 2010
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 7
Algemene waardering
8

Prima hotel, fantastische ligging, super vriendelijk personeel, gevarieerd en goed eten.
mensen die klagen over het eten, weten echt niet waar ze het over hebben, en weten waarschijnlijk ook niet dat je van egyptisch papiergeld ook baterien op kunt doen die diarree veroorzaken. meilia sinai petje af, prima week gehad!

Geef hier uw beoordeling van Hotel Melia Sinai Paradise*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Melia Sinai Paradise*****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-23 19:11:09
0.394 sec

*