Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties



Home > Egypte > Egypte > Sharm el Sheikh > Hotel Hyatt Regency*****

Hotel Hyatt Regency*****
59 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 9.4

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Hyatt Regency*****

Algemene waardering9,4
Ligging9,2
Service9,4
Eten9,0
Kamers9,1
Kindvriendelijkheid8,7
Prijs/kwaliteit9,1

Heeft u Hyatt Regency***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Hyatt Regency***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Goed
2012 december - 2012 december
met jonge kinderen
27 december 2012
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

Opgelet met de omschrijving vol pension. Je krijgt een budget waar je niet over mag. Zeker en vast je rekening checken. De mijne was voor minstens de helft fout. Men boekt eerst de volle prijzen en brengt dan het budget 'vol pension' in mindering. Zeer vriendelijk personeel maar kent slechts 4 Engelse woorden wat voor een vijfsterrenhotel ongepast is.
Slechts 25 % van het hotel was volzet; kan te maken hebben met de politieke onstabiliteit. Kortom geen slecht hotel maar nu ook niet om te zeggen dat ik er volgend jaar terug ga. Ik miste er iets.

Zwembad
Koen Demeyere vraagt:
6 november 2012

Komt de glijbaan uit in een verwarmd zwembad? Ik heb een zoontje van vijf jaar en een half, vandaar.

Een heerlijke vakantie!
Chris
2010 december - 2011 januari
met partner
14 januari 2011
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Een heerlijke vakantie gehad. Een fantastisch hotel!!! Heel vriendelijk, je wordt als een koning behandeld. Heel lekker eten, heel veel keuze, 10 dagen geweest en geen 2 keer hetzelfde gegeten. Binnen of buiten eten? geen probleem! buiten kreeg je een verwarming aan je tafel.Voor de rest was ALLES even proper, het zwembad de tuin. Als je iets wil zeggen of afkeuren, dan kon je zeggen dat het huisje een beetje verouderd was. Ja, dat is ook het enige. Of het duur was? ja! misschien wel. Maar het was zeker de moeite waard. Wij gaan in december in ieder geval terug en dan kunnen we hopenlijk gaan snorkelen, want dat hebben we niet kunnen doen. Zou niet opgegeten willen worden door een haai. Maar dat probleem zou opgelost zijn nu. Kortom: het een een echte aanrader!

mooi & luxe hotel met goede service
Anne
met oudere kinderen
22 februari 2009
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 8
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

De service in dit hotel was boven onze verwachtingen, het personeel deed hun uiterste best om je het naar het zin te maken en komen elke 5 minuten vragen of alles oke is. Nooit chagerijnig en altijd zeer beleefd. De kamers die wij hadden waren prachtig, ruim & goed onderhouden, en wordt 2 x per dag schoongemaakt. Daarbij is het hele complex gewoon PRACHTIG aan gelegd, leuk met hoogte verschillen, kleine zwembaden en terasjes en dus heel gezellig en prachtige tuinen.

Dit hotel zou ik zeker iedereen aanraden, tenzij je moeite hebt met trappen lopen. Leuk huisrif om te snorkelen. Alleen de wijn erg duur (10 á 20 euro per glas..), en Naama Bay niet op loop afstand. Taxi chaufferus in de gehele regio afzetters, dus daar moet je wel tegen bewapend zijn. Verder heerlijke vakantie gehad, en prima weer voor februari, alleen smiddags wat frisjes op het strand.

viel best mee
met partner
15 december 2008
Ligging: 10
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Een weekje hyatt gedaan half nov en viel best mee,alleen ontbijt was maar pover.Kamers konden ook beter maar eten aan het strand en thai waren super.Vorig jaar four seasons gedaan,maar jammer genoeg dit jaar was het die periode volzet!Dit was echt het van het gewoon niet te vergelijken met hyatt.Volgende keer gaan we zeker terug naar four seasons.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Hyatt Regency***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Dit resort is een aanrader!
Patricia
met partner
7 november 2008
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Zeer mooi resort, prachtige tuinen, kamers wel wat verouderd maar zeer net. De restaurants vonden wij allemaal zeer goed, wijn en coctails wel duur. Restaurant The Beach House vonden wij 's avonds super gezellig. Prachtig koraalrif.

Mooi en goed resort
Wilfried en Marian
met partner
22 oktober 2008
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 10
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
9

Het was wel ok mar we zijn er twee jaar geleden ook geweest maar het was nu toch wat minder het eten was wel lekker maar je kon merken er wordt niet zo veel moeite meer voor gedaan jammer van zo'n mooi en toch nog goed Resort.

Ine Cobbenhagen
met partner
30 mei 2008
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 6
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
9

wij zijn jaren achtereen gast in dit hotel, je kunt wel zeggen dat we stamgast zijn. Wat mij afgelopen jaar opviel, dat het eten in Fresco erg achteruitging en steeds koud was. Op een gegeven moment ook cintrole door de Egyptische Waarkeuring meegemaakt! Waarschijnlijk n.a.v. het grote aantal zieken die periode. Jammer van zo,n mooi hotel dat ze eten zo laten versloffen

E .G
met partner
24 februari 2008
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

We zijn hier geweest in febr.'08.Mooi weer maar wel nogal winderig ,dat maakt het lunchen aan het zwembad of aan het beachhouse(geen andere optie) wel nogal een vlucht naar de ligzetel opnieuw!Wat wel jammer is om tegenieten van de fantastiche rode zee.Het eten was lekker ontbijt super,lunch ok ,maar 's avonds, buiten de thaise restaurant die wel lekker was,maar niet voor iedere avond,was er wel een plaats te kort om een gezellige warme avond door te brengen!Anders wel een super hotel,personeel zeer vriendelijk en veel zin voor humor!Misschien in het najaar toch iets warmer,maar ja nu is het dan ook wel winter!Vatbaar voor herhaling!

met jonge kinderen
18 februari 2008
Ligging: 10
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Onze 8 keer naar Egypte, de 7e keer in Sharm. Nadat we al in 2005 naar de Hyatt zijn gegaan boekte wij nu via NL ons verblijf met onbijt. Via NL boeken is aanzienlijk goedkoper ban via BE. Het Hotel blijf een toppertje vergeleken met de rest. Alleen vond ik dit keer de bediening minder dan de vorige keer dat wij er waren. Maar indien je er wat van zegt springen ze recht en doen ze weer zoals het hoort. Ligging, kamers, tuinen en zwembaden zijn een van de mooiste van Sharm. Het huisrif is prima maar voor een warme februari vakantie kan je in de onderwaterwereld niet veel kleur zien. Kortom, twijvel niet als je wil boeken. Wij hebben ons niets tekort gedaan en genoten van onze platte rust / zon vakantie. Ons zoontje van 6 heeft zich prima vermaakt. Dat was verbeterd. Meer kinderen en vooral ook Nederlanders en Belgen. Helaas ook hier wat russen maar deze hebben hier wel stijl.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Hyatt Regency*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Hyatt Regency*****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-11-23 12:55:35
0.428 sec

*