Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Gezelschap

Advertenties


Home > Slovenie > Slovenie > Portoroz > Hotel Riviera****

Hotel Riviera****
14 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 9

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Riviera****

Algemene waardering9,0
Ligging9,3
Service8,9
Eten8,4
Kamers8,5
Kindvriendelijkheid8,0
Prijs/kwaliteit8,9
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Riviera**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

bier zonder alcohol
Patrick Watty vraagt:
23 maart 2013

Geachte,
Ik kom reeds al een jaar of 5 naar het hotel met
4 a 5 personen.Daar is onze teergeliefde Marco
de gids getuige van.Sinds kort heb ik hartproblemen beginnen te krijgen en mag geen alcohol meer nuttigen en heb toch nog mijn smaak gevonden in alcoholvrij bier.
Nu vraag ik mij ook af of jullie dit tot beschikking hebben.Hopend op een positief antwoord groet ik U,

Patrick Watty

englich

Do you have beer without alcohol(na)
I have problems with hart

thank you

echt een aanrader
met partner
31 juli 2009
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

we zijn net terug van een fijne vakantie
het hotel was uitstekend

Piran is zeker een bezoekje waard

prijs/kwaliteit waardig
jean paul
15 september 2008
Ligging: 10
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 7
Algemene waardering
8

goede ligging aan de strandboulevard en winkeltjes, net naast het casino.

In één woord prachtig
matthijs ronny-van den eynde
met partner
27 augustus 2008
Ligging: 10
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Mooi hotel eten lekker mooie kamers en vooral een heel mooie ligging heel goed gelegen om uitstappen te doen zoals Piran zeker een bezoekje waard

met partner
23 juli 2007
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 6
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Als men eerst in de bergen (perfect van eten en service, ook in een 4-sterren hotel en dit voor een lagere prijs) is geweest, dan valt dit hotel een beetje tegen. De kamers zijn verzorgd, personeel is vriendelijk doch voor het eten catalogeer ik dit onder een 3-ster en niet onder een 4-Ster. Weinig variatie in het buffet, weinig warme groenten en geen variatie in het ontbijt.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Riviera**** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

ghislain
7 mei 2007
Ligging: 8
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Hotel Riviera is een goed hotel. Verzorgde kamers en vriendelijk personeel. Eten is goed en in buffetvorm. Periode van 27/4/2007 tot 5/5/2007).

patje en chrisje
4 augustus 2006
Ligging: 10
Service: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

wij zijn daar al 10 jaar naar toe geweest en telkens was alles tip top in orde dit jaar kunnen we niet maar volgend jaar zijn we zeker terug het is er zo een beetje onze tweede thuis geworden en we gaan dit zeker en vast missen dit jaar

sandra
2 augustus 2006
Ligging: 10
Service: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
10

Hotel Riviera was top. Ben er samen met mijn vriend naartoe gegaan van 09 juli tot 17juli.Heel lekker eten en vriendelijk personeel.

Het enige minpunt was we hadden kamer met zeezicht geboekt, en was een bandje rechtover het hotel die veel music maakte zodat onze nachtrus telkens gestoord werd tot 2uur.

Bart, Rosetta, Samantha
17 januari 2006
Ligging: 9
Service: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Zijn er geweest in augustus 2005.Prach-tig hotel op 100 meter van de zee.Lek-kere keuken.Elke dag keuze uit meerdere gerechten en zeer veel variatie.Wel een zeer klein buitenzwembad gevuld met zout water.Binnen heb je een groot ther-misch zwembad.Gebruik van luchtmatras-sen zowel in binnen- als buitenzwembad niet toegestaan. Ruime en propere ka-mers. Zeer vriendelijk personeel. In ho-tel is wel geen animatie voorzien. Tegenover hotel komt wel regelmatig een orkestje spelen. Bezoek zeker Piran. Ligt op ongeveer 3 km van hotel. Hotel zeker een aanrader voor gezinnen zon-der kinderen bij gebrek aan animatie.

Miss G
28 augustus 2005
Ligging: 9
Service: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Heel goed en zeer mooi hotel. Alles is er zeer verzorgd. Een heel groot binnenzwembad, het buitenzwembad is wel klein.
Het eten is er super! Heel lekker en zowel 's morgens als 's avonds zeer veel keuze!
Het ligt vlak tegenover het strand, midden in het centrum van Portoroz.Een heel mooie omgeving.
Het gezellige stadje Piran ligt op wandelafstand en ook de stad Koper is niet zo ver (15 km) en gemakkelijk met een bus te bereiken.
Kortom een aanrader!

Geef hier uw beoordeling van Hotel Riviera****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Riviera****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-11-01 02:00:13
0.158 sec

*