Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Home > Kaapverdië (Cabo Verde) > Sal > Santa Maria > Hotel Riu Funana*****

Hotel Riu Funana*****
90 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.5

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Riu Funana*****

Algemene waardering8,5
Ligging7,9
Service8,6
Eten8,5
Kamers8,1
Kindvriendelijkheid8,4
Prijs/kwaliteit8,1
Topper
V uden
2014 augustus - 2014 augustus
met partner
21 augustus 2014
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Prima hotel.
Zeer uitgebreide keus aan voedsel. A la cart restaurant ook perfect.
Kamers worden prima schoon gehouden, elke dag schone handdoeken.
Zwembad is prima.
Waterkoker met thee en koffie aanwezig op kamer. Koelkast en kluis aanwezig op kamer.
Flessen mineraalwater gratis verkrijgbaar bij receptie.
Vriendelijk personeel.
Als je voor een zon zee strand en relax vakantie gaat is dit voor een weekje perfect. Op eiland is verder weinig te beleven.

Buiten eten
Debbie shepherd vraagt:
21 augustus 2014

Kan je ook buiten eten

V uden antwoordt:
21 augustus 2014

Ja, dat is mogelijk. Buiten het restaurant hebben ze een overkapping waar je kunt eten en evt roken.

Super Hotel
Beset
2014 juli - 2014 augustus
met vrienden
5 augustus 2014
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Mensen erg vriendelijk en behulpzaam. Eten erg goed, voor ieder wat wils. Geen ellende met de zwembadbedden. Altijd plaats.

Toestand van het hotel
D'hoe Marcel vraagt:
20 juli 2014

Hoe is het gesteld met het hotel, want op verschillende sites komen nogal wat klachten tevoorschijn.
Wij vertrekken voor 17 dagen in augustus, en willen toch wel weten wat ons te wachten staat.
Zijn er mensen die pas terug zijn en hun ervaring willen delen, zeer graag.
Alvast bedankt,

Super vakantie
Cindy
2014 juni - 2014 juni
met jonge kinderen
1 juli 2014
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Voor de 2e keer in het Riu hotel.
We hebben weer genoten!
Mooie kamer,goed eten,vriendelijk personeel.
Een eiland tour gemaakt met Discovery,zeker de moeite waard.

No Stress!
Marja
2014 februari - 2014 februari
met jonge kinderen
24 februari 2014
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Heerlijke 8 daagse vakantie gevierd. Zeer vriendelijk personeel! Goed eten, prima kamer.
Zeer tevreden over het hotel. Jammer van de stormachtige wind...

prima hotel
margriet
2013 november - 2013 december
met partner
8 december 2013
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij vonden het er prima. Het eten was goed en voldoende variatie.we hebben inderdaad wel eens een beter buffet gehad maar dat was dan ook in een hotel met beoordeling 9.6
Je weet van te voren dat je naar een hotel gaat dat een beetje afgelegen ligt maar je loopt in een20 minuten naar santa maria en dan hebje tevens een leuke wandeling achter de rug. De mensen zijn er vriendelijk en ook op straat word je niet lastig gevallen. Wij hadden een kamer in blok 2 en helemaal geen last gehad van gehorige kamer. Het weer was prima en een mooi zwembad

Budgetreis voor sterrenprijs
Franck
2013 november - 2013 november
met partner
17 november 2013
Ligging: 9
Service: 6
Eten: 6
Kamers: 2
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
5

Rui funana, op de deur 5 sterren, op de site 4 sterren. Kamers gehorig, zeker benedenkamers, drinkwater dien je zelf bij de receptie te halen, minibar leeg, geen koffie en theefaciliteiten op de kamer, harde handdoeken. Bij klagen krijgen we van de directie de uitleg: 5 kaapverdie'sche sterren is 3 europeese sterren. Rui sterren zijn dus niet geloofwaardig en staan dus helaas niet betrouwbaar. Personeel doet zijn best, en als je accepteert dat het drie sterren zijn is het wel goed, je betaalt alleen voor 5 sterren dus slechte prijskwaliteit We boekten expres kaapverdie, zes uur vliegen, zon en dichtbij.Via touroperator heen en terug tussenlandingen en omvliegen, terug 30% meer reistijd, over gambia! met tussenlanding en schoonmaak. Kortom voor een dure prijs bleek het een budgetreis.De witte wijn is dramatisch, zeker voor een vijf sterrenhotel. Er waren ook veel kids met onder de vier.

Tophotel
Jonita van de Laar
2013 november - 2013 november
met partner
14 november 2013
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Een supervakantie gehad in een fantastisch hotel! Mooie, schone kamers, heerlijk eten en vriendelijk personeel.
Santa Maria is een klein, gezellig plaatsje met toch best wel een aantal leuke cafe's en restaurantjes.
Zelf gegeten bij Chez Pastis, zeker aan te bevelen!
Door de heerlijke temperatuur totaal geen last gehad van de wind, zelf 's-avonds nog een heerlijke temperatuur.

Harstikke goed !!!
Hans en Marion
2013 - 2013
met partner
11 november 2013
 

Met een vliegtijd van 5uur en 3 kwartier, goed te doen, waarschijnlijk heb je heen een tussenlanding op Boa Vista dan ben je een uurtje langer onderweg. Ondanks dat je op een eiland zit valt de wind reuze mee , er zaten wat vliegjes op het strand maar is goed te doen. Qua eten is het absoluut een RIU , altijd goed en verschillend brood smorgens , en savonds altijd friet-pizza-pasta en andere variaties en heerlijke salades en ijs. Knap dat je dit op zo'n klein afrikaans eiland voor elkaar krijgt !!! Wifi in de lobby is €7,- per uur en werkt voor dat geld wel snel. Wij hadden geen waterkoker op de kamer en de TV heeft geen BVN. Vergeet zeker niet een keer smorgens om half 11 in Santa maria naar de vissers te gaan kijken die dan met hun vangst binnen komen. In oktober was het met 33 graden flink warm en koelde savonds niet echt af, geen vest/lange broeken nodig ook niet voor restaurant.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Riu Funana*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Riu Funana*****



Andere Hotels in Santa Maria met beoordelingen

Heel goed

Riu Funana***** | 8,5

Matig

Crioula**** | 5,6

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-20 15:58:19
0.177 sec

*