Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Home > Kaapverdië (Cabo Verde) > Sal > Santa Maria > Hotel Riu Funana*****

Hotel Riu Funana*****
90 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.5

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Riu Funana*****

Algemene waardering8,5
Ligging7,9
Service8,6
Eten8,5
Kamers8,1
Kindvriendelijkheid8,4
Prijs/kwaliteit8,1
paar vragen
Peter vraagt:
15 juli 2013

Hallo,mijn vrouw en ik gaan voor de eerste keer hier naartoe en ik heb een paar vragen.Hoe zit het met het Visum,het reisburo heeft het via een side voor ons aangevraagd en gezegd dat als we daar aankomen het visum klaarlegt is dat zo en hoe duur is dat.Kan je daar ergens pinnen met ING pas en kan je hier goed snorkelen.Alvast bedankt voor eventuele antwoorden.Groet Peter

Irene antwoordt:
16 juli 2013

Als je na 16-8 gaat kan ik vragen beantwoorden :)

peter antwoordt:
16 juli 2013

Irene wij gaan 30 Augustus,dus wachten we op je antwoord.

Lees nog 2 antwoorden
WIFI
Irene vraagt:
3 juli 2013

Hebben ze WIFI in het hotel en hoeveel kost het?
Ik ga over 3 weken heerlijk genieten.

bart antwoordt:
7 juli 2013

Ik vertrek 31/07, Het is ook mijn eerste keer daar, maar ik weet dat ze daar wifi hebben, maar betalend. IN het dorp zou wel wifi zijn in the Oceanbar

bart antwoordt:
7 juli 2013

facebook.com/groups/244389516674/

hier is een fbgroep over het hotel

Lees nog 2 antwoorden
Fijn hotel
2013 maart - 2013 april
met vrienden
1 juli 2013
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

Heel fijn hotel , goed eten , personeel is geweldig, erg vriendelijk en niet alleen voor een fooi , wel veel erg drukke Franssen zijn erg aanwezig , duikschool bij hotel is super krijgt een 10 ,, eiland is niks te doen tour met Elvis is leuk neem wel pet mee in jeep , is nog wel een keer voor herhaling vatbaar , maar eerst weer keertje riu tequila in playa del carmen dat is dus echt je van het ,,, Ross'

gewoon goed
sonja
2013 januari - 2013 januari
met partner
7 februari 2013
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

prima hotel,heeft een uitgetrekt groot strand met veel ligbedden.
Eten en drinken de hele dag voldoende.
kamer wordt iedere dag schoon gemaakt+schone handdoeken,heeft airco en een waaier boven bed.In de badkamer kun je gewoon onze electrische app gebruiken.
Winkeltjes is minimaal in hotel en prijzig.
20 minuten lopen zit je in santa-maria
geen verkopers op strand
vond de cocktails tegenvallen
alle dagen mooi weer 25 gr wel een windje was een prima verkoeling,s'avonds een vestje aan.
voor mensen die willen relaxen is dit een prima bestemming!!

friet
matthijssen vraagt:
30 december 2012

hebben ze ook friet.

nicole antwoordt:
21 januari 2013

jazeker iedere dag s'ochtends s'middags s'avonds, en mayonaise en curry en ketchup en knoflooksaus
lekker lekker

intenet
groen vraagt:
30 september 2012

is er wifi in hotel Funana en wat zijn de kosten voor internet gebruik

kamers?
jeroen vraagt:
22 september 2012

wij gaan met drie volwassenen op 1 kamer.moet ik garopa of funana kiezen?
minibar en koffie/thee facaliteiten op de kamer aanwezig of niet?

roken????
jeroen vraagt:
22 september 2012

kan je in dit resort buiten eten en zijn de bars ook buiten waar dan gerookt mag worden?of mag dat ook binnen het resort???

Toppie!!!
Astrid
2012 juli - 2012 augustus
met oudere kinderen
6 september 2012
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Na veel negatieve beoordelingen hier weer een goede,wij hebben genoten!!!
Eten was super(warm) veel uitzoek en na 2 weken nog niet zat. Themarestaurants waren ook prima vooral de asiaat!! Er liep ook om de dag keuringsdienst van waren in het buffetrestaurant te controleren.Het animatie team was ook super goede shows vooral de afrikaanse! De kamers groot en schoon dus wat moet er te mopperen zijn.En je weet van te voren als je naar Kaapverdie gaat dat er weinig te beleven is.De eilandtour is aan te bevelen maar boek die gewoon bij de lokals bij het hek bij het strand wij deden dit bij Elvis was top!! Dit was ons 5e Riu hotel en het was gewoon een super hotel(alleen de handdoeken neerleggen s'morgens bij het zwembad is minpuntje)Wij gaan zeker nog een keer!!!

Kamers
Liliane vraagt:
14 april 2012

Wij willen graag een vakantie boeken in het hotel Riu Funana. Weet iemand wat het verschil is tussen een familiesuite voor 4 personen of 2 aparte kamers.
Bedankt,
Lil

KH antwoordt:
20 april 2012

Als je 2 aparte kamers boekt, dan boek je in feite 2 complete hotelkamers dus met 1 dubbelbed + elk een complete badkamer. Vaak kun je hierdan kiezen voor de optie "connecting rooms", dan heb je een verbindingsdeur tussen beide kamers.

Als je een familiekamer / familiesuite boekt dan krijg je 1 een slaapkamer met dubbelbed + 1 extra (kleinere) kamer wat eigenlijk dient als een soort van woonkamer met een (slaap)bank + salontafeltje etc. Deze "2" kamers delen dan samen 1 badkamer.

Voor deze optie kiezen wij meestal met onze dochter van 10, dan heb je toch een apart slaapgedeelte, maar je slaapt toch samen. Overdag heb je een mooi zitgedeelte en 1 badkamer is over het algemeen met zijn drietjes ruim voldoende.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Riu Funana*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Riu Funana*****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-11-29 10:37:23
0.447 sec

*