Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties


Home > Kaapverdië (Cabo Verde) > Sal > Santa Maria > Hotel Riu Funana*****

Hotel Riu Funana*****
90 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.5

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Riu Funana*****

Algemene waardering8,5
Ligging7,9
Service8,6
Eten8,5
Kamers8,1
Kindvriendelijkheid8,4
Prijs/kwaliteit8,1
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Riu Funana***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Toestand van het hotel
D'hoe Marcel vraagt:
20 juli 2014

Hoe is het gesteld met het hotel, want op verschillende sites komen nogal wat klachten tevoorschijn.
Wij vertrekken voor 17 dagen in augustus, en willen toch wel weten wat ons te wachten staat.
Zijn er mensen die pas terug zijn en hun ervaring willen delen, zeer graag.
Alvast bedankt,

Super vakantie
Cindy
2014 juni - 2014 juni
met jonge kinderen
1 juli 2014
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Voor de 2e keer in het Riu hotel.
We hebben weer genoten!
Mooie kamer,goed eten,vriendelijk personeel.
Een eiland tour gemaakt met Discovery,zeker de moeite waard.

No Stress!
Marja
2014 februari - 2014 februari
met jonge kinderen
24 februari 2014
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Heerlijke 8 daagse vakantie gevierd. Zeer vriendelijk personeel! Goed eten, prima kamer.
Zeer tevreden over het hotel. Jammer van de stormachtige wind...

prima hotel
margriet
2013 november - 2013 december
met partner
8 december 2013
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij vonden het er prima. Het eten was goed en voldoende variatie.we hebben inderdaad wel eens een beter buffet gehad maar dat was dan ook in een hotel met beoordeling 9.6
Je weet van te voren dat je naar een hotel gaat dat een beetje afgelegen ligt maar je loopt in een20 minuten naar santa maria en dan hebje tevens een leuke wandeling achter de rug. De mensen zijn er vriendelijk en ook op straat word je niet lastig gevallen. Wij hadden een kamer in blok 2 en helemaal geen last gehad van gehorige kamer. Het weer was prima en een mooi zwembad

Budgetreis voor sterrenprijs
Franck
2013 november - 2013 november
met partner
17 november 2013
Ligging: 9
Service: 6
Eten: 6
Kamers: 2
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
5

Rui funana, op de deur 5 sterren, op de site 4 sterren. Kamers gehorig, zeker benedenkamers, drinkwater dien je zelf bij de receptie te halen, minibar leeg, geen koffie en theefaciliteiten op de kamer, harde handdoeken. Bij klagen krijgen we van de directie de uitleg: 5 kaapverdie'sche sterren is 3 europeese sterren. Rui sterren zijn dus niet geloofwaardig en staan dus helaas niet betrouwbaar. Personeel doet zijn best, en als je accepteert dat het drie sterren zijn is het wel goed, je betaalt alleen voor 5 sterren dus slechte prijskwaliteit We boekten expres kaapverdie, zes uur vliegen, zon en dichtbij.Via touroperator heen en terug tussenlandingen en omvliegen, terug 30% meer reistijd, over gambia! met tussenlanding en schoonmaak. Kortom voor een dure prijs bleek het een budgetreis.De witte wijn is dramatisch, zeker voor een vijf sterrenhotel. Er waren ook veel kids met onder de vier.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Riu Funana***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Tophotel
Jonita van de Laar
2013 november - 2013 november
met partner
14 november 2013
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Een supervakantie gehad in een fantastisch hotel! Mooie, schone kamers, heerlijk eten en vriendelijk personeel.
Santa Maria is een klein, gezellig plaatsje met toch best wel een aantal leuke cafe's en restaurantjes.
Zelf gegeten bij Chez Pastis, zeker aan te bevelen!
Door de heerlijke temperatuur totaal geen last gehad van de wind, zelf 's-avonds nog een heerlijke temperatuur.

Harstikke goed !!!
Hans en Marion
2013 - 2013
met partner
11 november 2013
 

Met een vliegtijd van 5uur en 3 kwartier, goed te doen, waarschijnlijk heb je heen een tussenlanding op Boa Vista dan ben je een uurtje langer onderweg. Ondanks dat je op een eiland zit valt de wind reuze mee , er zaten wat vliegjes op het strand maar is goed te doen. Qua eten is het absoluut een RIU , altijd goed en verschillend brood smorgens , en savonds altijd friet-pizza-pasta en andere variaties en heerlijke salades en ijs. Knap dat je dit op zo'n klein afrikaans eiland voor elkaar krijgt !!! Wifi in de lobby is €7,- per uur en werkt voor dat geld wel snel. Wij hadden geen waterkoker op de kamer en de TV heeft geen BVN. Vergeet zeker niet een keer smorgens om half 11 in Santa maria naar de vissers te gaan kijken die dan met hun vangst binnen komen. In oktober was het met 33 graden flink warm en koelde savonds niet echt af, geen vest/lange broeken nodig ook niet voor restaurant.

paar vragen
Peter vraagt:
15 juli 2013

Hallo,mijn vrouw en ik gaan voor de eerste keer hier naartoe en ik heb een paar vragen.Hoe zit het met het Visum,het reisburo heeft het via een side voor ons aangevraagd en gezegd dat als we daar aankomen het visum klaarlegt is dat zo en hoe duur is dat.Kan je daar ergens pinnen met ING pas en kan je hier goed snorkelen.Alvast bedankt voor eventuele antwoorden.Groet Peter

Irene antwoordt:
16 juli 2013

Als je na 16-8 gaat kan ik vragen beantwoorden :)

peter antwoordt:
16 juli 2013

Irene wij gaan 30 Augustus,dus wachten we op je antwoord.

Lees nog 2 antwoorden
WIFI
Irene vraagt:
3 juli 2013

Hebben ze WIFI in het hotel en hoeveel kost het?
Ik ga over 3 weken heerlijk genieten.

bart antwoordt:
7 juli 2013

Ik vertrek 31/07, Het is ook mijn eerste keer daar, maar ik weet dat ze daar wifi hebben, maar betalend. IN het dorp zou wel wifi zijn in the Oceanbar

bart antwoordt:
7 juli 2013

facebook.com/groups/244389516674/

hier is een fbgroep over het hotel

Lees nog 2 antwoorden
Fijn hotel
2013 maart - 2013 april
met vrienden
1 juli 2013
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

Heel fijn hotel , goed eten , personeel is geweldig, erg vriendelijk en niet alleen voor een fooi , wel veel erg drukke Franssen zijn erg aanwezig , duikschool bij hotel is super krijgt een 10 ,, eiland is niks te doen tour met Elvis is leuk neem wel pet mee in jeep , is nog wel een keer voor herhaling vatbaar , maar eerst weer keertje riu tequila in playa del carmen dat is dus echt je van het ,,, Ross'

Geef hier uw beoordeling van Hotel Riu Funana*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Riu Funana*****



Andere Hotels in Santa Maria met beoordelingen

Heel goed

Riu Funana***** | 8,5

Matig

Crioula**** | 5,6

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-07-31 19:34:46
0.227 sec
vakantie