Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Spanje > Gran Canaria > Playa del Inglés > Hotel Eugenia Victoria***

Hotel Eugenia Victoria***
1186 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.1

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Eugenia Victoria***

Algemene waardering8,1
Ligging7,7
Service8,2
Eten7,7
Kamers7,9
Kindvriendelijkheid7,9
Prijs/kwaliteit8,1

Heeft u Eugenia Victoria*** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Gerenoveerde kamers
Pat vraagt:
5 augustus 2015

Kan iemand mij vertellen of alle kamers klaar zijn? Heb namelijk gelezen je niet extra voor een gerenoveerde kamer moet betalen want dat ze allemaal zijn gerenoveerd.

Is er ook een handdoeken service aanwezig bij het zwembad

Gr

Ellie antwoordt:
6 augustus 2015

Ik heb contact gehad met het hotel en alle kamers zijn gerenoveerd!!

Frans antwoordt:
13 augustus 2015

De kamers zijn allemaal gerenoveerd.
Er is geen handdoeken service, maar je kan bij de wellness handdoeken huren.

renovatie
Ellie vraagt:
12 juli 2015

Kan iemand mij vertellen hoever ze zijn met de renovatie vd app?

Hans antwoordt:
13 juli 2015

Op dit moment zijn alle appartementen in het hotel gerenoveerd, behalve de familiekamers. Zal binnenkort ook wel gebeuren.

Goede vakantgie
14 juni 2015
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Net terug gekomen van een heerlijke vakantie.
Zit zelf in een rolstoel, maar kan nog beetje lopen.
Voor iemand die echt rolstoel gebonden is, is dit hotel niet geschikt. Overal is een rolstoelhelling maar er is geen invalidetoilet in de hal bij de toiletten. Alleen op de rolstoelkamers is een invalidetoilet, maar die is zeer slecht toegankelijk in de badkamer omdat deze te smal is voor een rolstoel.
Verder een prima hotel met heerlijk eten. Maar voor de echte rolstoeler niet geschikt.

Pas op
Hans
12 juni 2015
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 4
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij zijn net terug van twee weken EV. Geen klachten want we komen er al jaren.
Wij hebben nu echter ongeveer €100,- extra betaalt voor een gerenoveerde kamer. Bij aankomst bleken alle kamers te zijn gerenoveerd en op verdieping 1 en 2 waren ze hiermee bezig. Wij voelen ons hierbij genomen. Dus betaal niet extra voor een gerenoveerde kamer!!

Renovering
P.Kraaijeveld vraagt:
2 februari 2015

Is de 6e etage al gerenoveerd ???

marthe antwoordt:
9 februari 2015

wij zijn in december in Eugenia Victoria geweest. Op dat moment was de vernieuwing nog beperkt tot de achtste verdieping, hoewel men ons in juni voordien had verzekerd dat tegen september de kamers zouden vernieuwd zijn. . We hadden niet de indruk dat er nog verder gewerkt werd. De prijzen voor de vernieuwde kamers liggen vanaf januari hoger dan de overige kamers.

Hans antwoordt:
25 februari 2015

Voorlopig zijn alleen de etages 7 en 8 gerenoveerd. De overige etages worden alleen de badkamers aangepast met een inloopdouche ipv het ligbad.
Groeten Hans.

Lees nog 2 antwoorden
familiekamers
Ellie vraagt:
30 januari 2015

Hallo kan iemand mij vertellen hoe de familiekamers zijn, wij willen graag dit jaar met onze 2 grote zoons van 17 en 21 naar EV maar ben benieuwd naar de slaapplaatsen, zijn deze groot genoeg en met lekkere bedden en zijn de kamers groot etc...liggen alle familiekamers op een bepaalde verdieping? en zijn die toevallig al gerenoveerd wat wij overigens niet heel belangrijk vinden hoor, dit is het enige wat ik nog even wil weten alvorens te boeken

Hans antwoordt:
25 februari 2015

Hallo Elle,

Familiekamers zijn op de begane grond. In principe even groot als de overige suites. 2 bedden in een apart slaapgedeelte en 2 bedden bijgeplaatst in het woongedeelte, met een terras voor de deur. Als je tijdig boekt kan je het best 2 weken tevoren met de receptie bellen, naar een nederlands meisje vragen, en uitleggen wat je wensen zijn. Ze kunnen het nooit garanderen maar veelal doen ze hun best. Succes.
Groeten Hans.

Gezellig een zeer goed
Helma en Martin
21 november 2014
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Perfect eten en goed warm hele grote kamers met heerlijke zachte bedden in aparte ruimte
heerlijk gezellig hotel vooral voor de 40 plussers, wij gaan in ieder geval hier naar terug.....het is hier ZEER GOED en gezellig vertoeven

vernieuwde kamers
Marthe vraagt:
14 november 2014

Heeft er iemand ervaring met de vernieuwde kamers?

Helma en Martin antwoordt:
18 november 2014

Ja die zijn geweldig mooi en super groot wij zaten op de 7e verdieping
het is hier goed en gezellig vooral het eten het is hier tenminste warm

Marthe antwoordt:
19 november 2014

Bedankt voor de reactie. Wij vragen meestal een kamer op de vijfde verdieping, hopelijk zijn deze kamers ook al vernieuwd.

Leuk hotel!
Els
19 augustus 2014
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij zijn zonet terug van een deugddoende vakantie in dit hotel. Voor een 3 sterrenhotel was het wel in orde. Groot hotel met vele faciliteiten.
Pluspunten : mooi zwembad en veel ligstoelen, veel nederlandstalig -en vriendelijk -personeel, voldoende aanbod qua eten en drinken niks tekort wat ons betreft, ruime kamers beetje verouderd maar netjes en voldoende ruimte, vers fruitsap bij ontbijt, supermooie welness- puur genieten en gratis!, gratis minigolf en fitness, om half 12 stipt was alles rustig, bijna overal wifi zelfs aan zwembad, mooie omgeving te doen te voet, metde taxi of met de bus, jeepsafari is een topper
Minpunten : geen muziek aan zwembad, shows 's avonds niet top eerder " na 5 min hebben we het gehad", geen spaanse avond
Kortom : wij hebben een fijne vakantie gehad, een aanrader, zeker weten! Er zijn veel 4sterrenhotels die veel minder te bieden hebben

Vakantie augustus 2014
melissa van doosselaer vraagt:
26 juli 2014

Hoi!

Wie gaat er begin augustus naar dit hotel? Ik ben alvast benieuwd!

Vriendelijke groeten

Geef hier uw beoordeling van Hotel Eugenia Victoria***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Eugenia Victoria***



Andere Hotels in Playa del Inglés met beoordelingen

Heel goed

Escorial*** | 8,3

Eugenia Victoria*** | 8,1

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2015-09-04 05:47:03
0.749 sec

*