Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Spanje > Gran Canaria > Playa del Inglés > Hotel Eugenia Victoria***

Hotel Eugenia Victoria***
1186 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.1

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Eugenia Victoria***

Algemene waardering8,1
Ligging7,7
Service8,2
Eten7,7
Kamers7,9
Kindvriendelijkheid7,9
Prijs/kwaliteit8,1

Heeft u Eugenia Victoria*** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Leuk en overal dichtbij, thuiskomen!
harry nys
3 mei 2016
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Eugenia Victoria is een leuk, klantvriendelijk hotel, personeel spreekt nederlands aan de balie, goede fitness voor sporters, onlangs vernieuwde en mooie grote kamers, uitgaansleven dichtbij zonder nachtlawaai, mooi groot zwembad met bar en kinderzwembad voor gezinnen. Mooi uitzicht op de palmbomen aan het zwembad. Elke dag verse handdoeken en schoonmaakbeurt. Leuk dakterras met borrelbad en ligzone met douche. Heerlijke welness met alles erop en eraan. Kortom : leuk voor alle leeftijden! Voor ons al de 15de keer.

E-mail adres -faxnummer
Vanderhoydonck vraagt:
12 november 2015

Kan iemand mij het e-mail adres of faxnummer van Eugenia-Victoria doorsturen ? Wij zijn enkele jaren geleden nog daar geweest,aan de receptie werkte toen een Nederlands meisje,een zekere Liesbeth of Joix,werken die daar nog steeds. Alvast
bedankt voor uw antwoord.

nellie hamerslag antwoordt:
20 november 2015

liesbeth werkt nog steeds aan de receptie van eugenia victoria. wij zijn net terug.email kun je vinden via bull hotels denk ik groetjes nel

Vanderhoydonck antwoordt:
22 november 2015

Bedankt Nellie.
Met vriendelijke groet,Julien

Handdoeken kamer
Basje vraagt:
9 oktober 2015

Worden op de kamer wel de handdoeken regelmatig verwisseld? Of moet je hiervoor eigen handdoeken meenemen?
Las wel dat er een handdoekenservice is beneden bij de welness

Hagis antwoordt:
11 oktober 2015

Afhankelijk van het kamermeisje worden dagelijks de witte handdoeken gewisseld, maar minimaal om de dag. Bij de wellness kan je blauwe handdoeken lenen voor het zwembad en/of de wellness en/ of het strand. De borg hiervoor is €10 per stuk en €1 bij het omwisselen.
Nb: alles mag in dit hotel alleen mag je met de witte handdoeken uit de kamer niet naar buiten.

Gerenoveerde kamers
Pat vraagt:
5 augustus 2015

Kan iemand mij vertellen of alle kamers klaar zijn? Heb namelijk gelezen je niet extra voor een gerenoveerde kamer moet betalen want dat ze allemaal zijn gerenoveerd.

Is er ook een handdoeken service aanwezig bij het zwembad

Gr

Ellie antwoordt:
6 augustus 2015

Ik heb contact gehad met het hotel en alle kamers zijn gerenoveerd!!

Frans antwoordt:
13 augustus 2015

De kamers zijn allemaal gerenoveerd.
Er is geen handdoeken service, maar je kan bij de wellness handdoeken huren.

renovatie
Ellie vraagt:
12 juli 2015

Kan iemand mij vertellen hoever ze zijn met de renovatie vd app?

Hans antwoordt:
13 juli 2015

Op dit moment zijn alle appartementen in het hotel gerenoveerd, behalve de familiekamers. Zal binnenkort ook wel gebeuren.

Goede vakantgie
14 juni 2015
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Net terug gekomen van een heerlijke vakantie.
Zit zelf in een rolstoel, maar kan nog beetje lopen.
Voor iemand die echt rolstoel gebonden is, is dit hotel niet geschikt. Overal is een rolstoelhelling maar er is geen invalidetoilet in de hal bij de toiletten. Alleen op de rolstoelkamers is een invalidetoilet, maar die is zeer slecht toegankelijk in de badkamer omdat deze te smal is voor een rolstoel.
Verder een prima hotel met heerlijk eten. Maar voor de echte rolstoeler niet geschikt.

Pas op
Hans
12 juni 2015
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 4
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij zijn net terug van twee weken EV. Geen klachten want we komen er al jaren.
Wij hebben nu echter ongeveer €100,- extra betaalt voor een gerenoveerde kamer. Bij aankomst bleken alle kamers te zijn gerenoveerd en op verdieping 1 en 2 waren ze hiermee bezig. Wij voelen ons hierbij genomen. Dus betaal niet extra voor een gerenoveerde kamer!!

Renovering
P.Kraaijeveld vraagt:
2 februari 2015

Is de 6e etage al gerenoveerd ???

marthe antwoordt:
9 februari 2015

wij zijn in december in Eugenia Victoria geweest. Op dat moment was de vernieuwing nog beperkt tot de achtste verdieping, hoewel men ons in juni voordien had verzekerd dat tegen september de kamers zouden vernieuwd zijn. . We hadden niet de indruk dat er nog verder gewerkt werd. De prijzen voor de vernieuwde kamers liggen vanaf januari hoger dan de overige kamers.

Hans antwoordt:
25 februari 2015

Voorlopig zijn alleen de etages 7 en 8 gerenoveerd. De overige etages worden alleen de badkamers aangepast met een inloopdouche ipv het ligbad.
Groeten Hans.

Lees nog 2 antwoorden
familiekamers
Ellie vraagt:
30 januari 2015

Hallo kan iemand mij vertellen hoe de familiekamers zijn, wij willen graag dit jaar met onze 2 grote zoons van 17 en 21 naar EV maar ben benieuwd naar de slaapplaatsen, zijn deze groot genoeg en met lekkere bedden en zijn de kamers groot etc...liggen alle familiekamers op een bepaalde verdieping? en zijn die toevallig al gerenoveerd wat wij overigens niet heel belangrijk vinden hoor, dit is het enige wat ik nog even wil weten alvorens te boeken

Hans antwoordt:
25 februari 2015

Hallo Elle,

Familiekamers zijn op de begane grond. In principe even groot als de overige suites. 2 bedden in een apart slaapgedeelte en 2 bedden bijgeplaatst in het woongedeelte, met een terras voor de deur. Als je tijdig boekt kan je het best 2 weken tevoren met de receptie bellen, naar een nederlands meisje vragen, en uitleggen wat je wensen zijn. Ze kunnen het nooit garanderen maar veelal doen ze hun best. Succes.
Groeten Hans.

Gezellig een zeer goed
Helma en Martin
21 november 2014
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Perfect eten en goed warm hele grote kamers met heerlijke zachte bedden in aparte ruimte
heerlijk gezellig hotel vooral voor de 40 plussers, wij gaan in ieder geval hier naar terug.....het is hier ZEER GOED en gezellig vertoeven

Geef hier uw beoordeling van Hotel Eugenia Victoria***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Eugenia Victoria***



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2016-05-27 18:08:42
0.701 sec

*