Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Spanje > Gran Canaria > Playa del Inglés > Hotel Eugenia Victoria***

Hotel Eugenia Victoria***
1178 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.1

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Eugenia Victoria***

Algemene waardering8,1
Ligging7,7
Service8,2
Eten7,6
Kamers7,9
Kindvriendelijkheid8,0
Prijs/kwaliteit8,1

Heeft u Eugenia Victoria*** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Leuk hotel!
Els
2014 augustus - 2014 augustus
met oudere kinderen
19 augustus 2014
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Wij zijn zonet terug van een deugddoende vakantie in dit hotel. Voor een 3 sterrenhotel was het wel in orde. Groot hotel met vele faciliteiten.
Pluspunten : mooi zwembad en veel ligstoelen, veel nederlandstalig -en vriendelijk -personeel, voldoende aanbod qua eten en drinken niks tekort wat ons betreft, ruime kamers beetje verouderd maar netjes en voldoende ruimte, vers fruitsap bij ontbijt, supermooie welness- puur genieten en gratis!, gratis minigolf en fitness, om half 12 stipt was alles rustig, bijna overal wifi zelfs aan zwembad, mooie omgeving te doen te voet, metde taxi of met de bus, jeepsafari is een topper
Minpunten : geen muziek aan zwembad, shows 's avonds niet top eerder " na 5 min hebben we het gehad", geen spaanse avond
Kortom : wij hebben een fijne vakantie gehad, een aanrader, zeker weten! Er zijn veel 4sterrenhotels die veel minder te bieden hebben

Vakantie augustus 2014
melissa van doosselaer vraagt:
26 juli 2014

Hoi!

Wie gaat er begin augustus naar dit hotel? Ik ben alvast benieuwd!

Vriendelijke groeten

Blijft een fantastisch hotel
Hans
2014 mei - 2014 mei
met partner
11 juni 2014
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Nieuw: ontbijt uitgebreid met brood buffet, diner nu ook met showcoocking, eten prima. Muziek s'avonds om en om 3 verschillende duo's. Kamers worden gerenoveerd, nieuwe zien er fantastisch uit. Niet echt voor kleine kinderen. Chief entertainment Casandra op retour. Verder alles al gezegd. Komen snel terug.

Top
R. Blokzijl
2014 mei - 2014 mei
met partner
15 mei 2014
Ligging: 9
Service: 9
Eten: 10
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

Perfect hotel met uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Perfect uitgebreid buffet met heerlijk eten en echt voor elk wat wils. Welness en zonnedak terras zijn echte aanraders. Ga zeker terug naar dit hotel

Rolstoel
Frans Vlak vraagt:
28 april 2014

Ik wil graag op vakantie naar het hotel Eugenia Victoria, maar is dit hotel rolstoel vriendelijk.
Is er een rolstoel opgang bij de ingang van het hotel, restaurant e.d.?
Zijn er invalide toiletten?
Kan je met de rolstoel van de slaapkamer in de badkamer rijden?

Ik hoor graag van u.

Hans antwoordt:
3 mei 2014

Ik vertrek maandag naar dit hotel en zal u dit laten horen

Hans antwoordt:
6 mei 2014

Ik ben op dit moment in het hotel. Het hotel is uiterst rolstoel vriendelijk. Het heeft zelfs speciale kamers voor mensen met een rolstoel. Wel is reserveren gewenst!
Succes. Hans.

Lees nog 2 antwoorden
ultieme gezelligheid
2013 november - 2013 december
met partner
25 december 2013
Ligging: 7
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 10
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

geweldig hotel met grote we wat gedateerde kamers, aparte slaapgedeelte ,en je merkt dat het personeel daar met plezier werkt, die sfeer die daar hangt, werkt ook door op het personeel, en dat heb ik wel eens anders meegemaakt All.in formule werkt daar perfect, je hoeft eigenlijk nergens om te vragen of lang te wachten, geld dik waard

badlakens
José vraagt:
16 november 2013

Is er ook handoeken service voor op de ligbedden strand en sauna? En hoe werkt dit en wat zijn de kosten

mistery2012 antwoordt:
19 november 2013

Goedemiddag,

Neen, er is geen handdoekendienst aan het zwembad of aan het strand. Hier moet je zelf een handdoek of strandlaken meenemen.

In de welness kan je wel een handdoek krijgen, voor all in klanten is dit inbegrepen

Groetjes

Harriette antwoordt:
19 november 2013

Je betaald een borg van 9.00 euro en 1.00 per wasbeits voor alle gasten je mag ze mee naar het strand nemen en zwembad Gr

Lees nog 3 antwoorden
topper
wg
2013 oktober - 2013 oktober
met vrienden
23 oktober 2013
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 8
Algemene waardering
9

zeer goed hotel prijs kwaliteit al voor de 10 de maal veel ambiance voor ieder wat wils

Super hotel
Marion en Johan
2013 - 2013
met een groep
14 oktober 2013
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

Wij waren er voor de derde keer het blijft voor ons een heerlijk hotel. Het eten was zelfs verbetert ,personeel vriendelijk en natuurlijk voor ons lekker elke avond dansen . Komen zeker weer terug.

Verwacht niet te veel...
2013 september - 2013 september
met jonge kinderen
13 september 2013
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 2
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 2
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
6

Wij hadden een uitgebreide review voorbereid maar helaas kent de online review karakter beperkingen. Zie hieronder onze beknopte versie:

Pluspunten
1)Hotel zit midden in de wijk.
2)Hotel is Nederlands georiënteerd.
3)Vriendelijk en hardwerkend personeel.
4)Handdoeken werden bij ons elke dag verschoond.

Minpunten
1)Veel 60+ gasten.
2)Geen animatie voor jonge kids.
3)Eten was zwaar onder de maat vooral het brood.
4)Indeling kamer (bedden aan de gangzijde).
5)Er werd structureel niet gedweild in onze kamer.
6)Strand is minimaal 20 minuten lopen.

Tips:
1)Huur een auto.
2)Op de Zondagen is alles dicht en is er weinig leven op straat.
3)Neem je eigen badhanddoeken mee.
4)Roque Nublo en Palmitos Park.

Indien men onze uitgebreide review wil hebben, mail me dan even dan krijg je die kosteloos van ons.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Eugenia Victoria***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Eugenia Victoria***



Andere Hotels in Playa del Inglés met beoordelingen

Heel goed

Escorial*** | 8,2

Eugenia Victoria*** | 8,1

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-01 09:30:43
0.538 sec

*