Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Home > Spanje > Gran Canaria > Playa del Inglés > Hotel Eugenia Victoria***

Hotel Eugenia Victoria***
1178 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.1

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Eugenia Victoria***

Algemene waardering8,1
Ligging7,7
Service8,2
Eten7,6
Kamers7,9
Kindvriendelijkheid8,0
Prijs/kwaliteit8,1

Heeft u Eugenia Victoria*** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Gezellig een zeer goed
Helma en Martin
2014 november - 2014 november
met partner
18 november 2014
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 6
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Perfect eten en goed warm hele grote kamers met heerlijke zachte bedden in aparte ruimte
heerlijk gezellig hotel vooral voor de 40 plussers, wij gaan in ieder geval hier naar terug.....het is hier ZEER GOED en gezellig vertoeven

vernieuwde kamers
Marthe vraagt:
14 november 2014

Heeft er iemand ervaring met de vernieuwde kamers?

Helma en Martin antwoordt:
18 november 2014

Ja die zijn geweldig mooi en super groot wij zaten op de 7e verdieping
het is hier goed en gezellig vooral het eten het is hier tenminste warm

Marthe antwoordt:
19 november 2014

Bedankt voor de reactie. Wij vragen meestal een kamer op de vijfde verdieping, hopelijk zijn deze kamers ook al vernieuwd.

topper
wg
2013 oktober - 2013 oktober
met vrienden
23 oktober 2013
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 8
Algemene waardering
9

zeer goed hotel prijs kwaliteit al voor de 10 de maal veel ambiance voor ieder wat wils

Super hotel
Marion en Johan
2013 - 2013
met een groep
14 oktober 2013
Ligging: 8
Service: 8
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

Wij waren er voor de derde keer het blijft voor ons een heerlijk hotel. Het eten was zelfs verbetert ,personeel vriendelijk en natuurlijk voor ons lekker elke avond dansen . Komen zeker weer terug.

Verwacht niet te veel...
2013 september - 2013 september
met jonge kinderen
13 september 2013
Ligging: 8
Service: 7
Eten: 2
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 2
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
6

Wij hadden een uitgebreide review voorbereid maar helaas kent de online review karakter beperkingen. Zie hieronder onze beknopte versie:

Pluspunten
1)Hotel zit midden in de wijk.
2)Hotel is Nederlands georiënteerd.
3)Vriendelijk en hardwerkend personeel.
4)Handdoeken werden bij ons elke dag verschoond.

Minpunten
1)Veel 60+ gasten.
2)Geen animatie voor jonge kids.
3)Eten was zwaar onder de maat vooral het brood.
4)Indeling kamer (bedden aan de gangzijde).
5)Er werd structureel niet gedweild in onze kamer.
6)Strand is minimaal 20 minuten lopen.

Tips:
1)Huur een auto.
2)Op de Zondagen is alles dicht en is er weinig leven op straat.
3)Neem je eigen badhanddoeken mee.
4)Roque Nublo en Palmitos Park.

Indien men onze uitgebreide review wil hebben, mail me dan even dan krijg je die kosteloos van ons.

Voor ons niet meer!!
Heerschap
2013 juli - 2013 juli
met partner
28 juli 2013
Ligging: 8
Service: 6
Eten: 6
Kamers: 5
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
6

Geen aanrader!
Vol verwachting gingen wij erheen.
Wat viel dat tegen!
Servies regelmatig vies,mayonaise onder aan de borden. Kopjes en glazen vies.
Zelfs lipafdruk erop, bah.
Massa mensen stormen het restaurant binnen want veronderstel dat het op is!!
Eten lag er niet netjes bij, smakeloos!
Groot en massaal hotel.
Koffie..
Door omstandigheden zijn wij overgegaan naar Hotel Escoriaal.
Veel beter.
O ja, kamers donker om depressies van te worden.
Receptiepersoneel is super.
Vooral Cindy, lieve meid.
En ze spreken aardig Nederlands!!

prijs kwaliteit prima
Jos Versmissen
2013 mei - 2013 juni
met partner
18 juni 2013
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

we zijn in juni geweest, erg veel Nederlanders en Belgen. Bedden werden om de drie dagen verschoond, terwijl de handdoeken om de dag verschoond werden. Dit had ik liever elke dag gehad en dan maar minder mijn bed verschonen.
Genoten van de Welness. Volgend jaar toch maar weer Escorial, is wat rustiger/gemoedelijker.

weer een supervakantie
Marius en Saar
2013 juni - 2013 juni
met partner
9 juni 2013
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
9

net terug van zesde keer EV kunnen we alleen maar zeggen, we komen terug Gewoon een goed hotel, schone kamers, goed eten en supervriendelijk personeel Wat ons betreft waar voor je geld

het ligt eraan wat je gewend bent
richard
2013 april - 2013 april
met partner
1 mei 2013
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 6
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

doorsnee hotel, qua eten voor elk wel wat wils, erg vriendelijk personeel. teveel nederlanders en daarom teveel klagers. blij dat we geen all-in hadden. Die mensen komen niet van de tafel en de bar af, verschrikkelijk!!! prijs kwaliteit was gewoon in orde. als je dan nog klaagt begrijp je niet wat waar voor je geld is.

Voor de negende keer tevreden.
Ferry
2013 maart - 2013 april
met partner
21 april 2013
Ligging: 7
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 7
Kindvriendelijkheid: 7
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Bedankt voor de gastvrijheid. Opnieuw verliep onze verblijf naar wens. Een pluim voor de nieuwe ober Sergio. Kindvriendelijk, correct en beleefd. Hij kan als voorbeeld gesteld worden voor sommige anderen. Ook Conchi, het kamermeisje verdient een bloemetje. Nog steeds is dit hotel het beste in de verhouding prijs-kwaliteit!

Geef hier uw beoordeling van Hotel Eugenia Victoria***

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Eugenia Victoria***



Andere Hotels in Playa del Inglés met beoordelingen

Heel goed

Escorial*** | 8,2

Eugenia Victoria*** | 8,1

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-11-26 17:04:47
0.545 sec

*