Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Gezelschap

Home > Spanje > Tenerife > Costa del Silencio > Appartement El Chaparral

Appartement El Chaparral
7 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 7.3

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Appartement El Chaparral

Algemene waardering7,3
Ligging7,0
Inrichting7,2
Hoeveelheid ruimte5,8
Kindvriendelijkheid5,6
Prijs/kwaliteit6,9
Spartaanse uitrusting
JanKorteweg
2013 december - 2013 december
met partner
2 januari 2014
Ligging: 6
Inrichting: 4
Hoeveelheid ruimte: 5
Prijs/kwaliteit: 5
Algemene waardering
5

Dit appartement zou ik niet aanbevelen aan mensen die enige luxe gewend zijn tijdens hun vakantie. De uitrusting was spartaans te noemen. Was de eerste keer dat appartement werd verhuurd, wellicht gebrek aan ervaring bij eigenaresse.
De beschrijving van de uitrusting en overige faciliteiten komt absoluut niet overeen met de werkelijkheid. Er was geen koffieapparaat, geen toaster, geen internet, geen sat TV, geen HiFi,. Bij binnenkomst bleek de magnetron kortsluiting te geven, was dus niet te gebruiken. Ook was er 1 set lakens en handdoeken, na aandringen kregen we een extra set.
We hebben onze vakantie niet laten verpesten door deze zaken. Er stond een goed bed, de douche was goed en de keuken was goed te gebruiken met enig improvisatie talent. Toch met 200 euro per week te duur betaald. dus prijs kwaliteit verhouding een 5 je.

supertopper
2010 december - 2010 december
met partner
16 december 2010
 

Dan hebben wij meer geluk gehad. Wij waren in het appartementje nr 116 fase 3
Alles was zeer proper en modern en er was werkelijk alle comfort.Net zoals het beschreven stond op de website Het gebouw is ietwat ouder maar goed onderhouden.Ook de prijs was ok. Mooi zicht op het zwembad en rustig. Een echte aanrader!

keigoed
linda
met partner
28 november 2009
Ligging: 10
Inrichting: 10
Hoeveelheid ruimte: 8
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

Wij verbleven in studio nr 650 en idd zeer goed voorzien van alles, handdoeken, lakens, heel proper en we werden opgewacht met een fles cava en koffie en thee. mooi terras mooi uitzicht, heel erg rustig, zeker voor herhaling vatbaar

topper
Alicia
met vrienden
15 maart 2009
Ligging: 7
Inrichting: 10
Hoeveelheid ruimte: 8
Kindvriendelijkheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
10

chaperal 650 was een topper! nog nooit zo'n gezellig studio gezien. volledig ingericht, alles erop en eraan. nieuwe handdoeken en lakens. een echte aanrader.

Dit nooit meer!!!!
met partner
9 februari 2009
Ligging: 3
Inrichting: 1
Hoeveelheid ruimte: 1
Kindvriendelijkheid: 1
Prijs/kwaliteit: 1
Algemene waardering
3

Wij boekten via particulier een studio num 653, nog nooit zón verouderde rotzooi gezien, koelkast met tape vast, bankstel geheel verzakt, gore wastafel, kussen vol met ....plekken. Studio klopte totaal niet met de fotos. Het complex is z'on dertig jaar oud en voldoet niet meer. Voor het zelfde geld boek je een ruim nieuw ap. met een slaapkamer bij een prof. bureau. Heb ook gehoord dat mensen hun borg niet meer terugkrijgen. ben je niet tevreden, eis dan je borg terug en dreig met de politie, wel de fotos en het contract meenemen.Voor de echte fotos van de piepkleine studio mail mij.

Johan Van Houten
16 april 2006
Ligging: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
7

Ik ben het eens met HFFP, het hangt er echt vanaf bij wie je boekt.
Ik had een appartementdat uiterst gezellig en in prima staat was. Het gebouw (3e fase)is ietwat verouderd maar prima onderhouden.
PS:Westhaven bay is mooi, maar veel duurder...

LFFP
18 februari 2006
Ligging: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
6

wij hadden meer geluk dan Dhr Van Haaften en hadden wel een goed huisje
alles netjes en ganse dag zon op terras.
Het complex is inderdaad wat verouderd maar werd toch netjes onderhouden , zwembad alle dagen, gangpaden ook.

13 januari 2006
Ligging: 6
Prijs/kwaliteit: 2
Algemene waardering
3

Oppassen! Wij hebben een appartement geboekt via website van een particulier uit België. Daar aangekomen bleek het heel anders dan de foto's op de site. Vies, onveilig en sterk verouderd. Uiteraard geen verhaal mogelijk bij de verhuurder. Voordat je daar boekt, mail mij, en ik stuur je de foto's van hoe het werkelijk is. Een zeer goed alternatief is WestHaven Bay.

Geef hier uw beoordeling van Appartement El Chaparral

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Inrichting
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Hoeveelheid ruimte
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-07-25 07:16:06
0.166 sec
vakantie