Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Gezelschap

Home > Spanje > Gran Canaria > Playa del Inglés > Hotel RIU Papayas****

Hotel RIU Papayas****
72 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.4

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel RIU Papayas****

Algemene waardering8,4
Ligging7,7
Service9,0
Eten8,5
Kamers7,5
Kindvriendelijkheid8,1
Prijs/kwaliteit8,4
Rustig hotel, aan vernieuwing toe.
K.D
2012 september - 2012 september
alleenreizend
16 september 2012
Ligging: 7
Service: 5
Eten: 6
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
7

Juist terug van Riu Papayas.
De kamers waren netjes en in orde met een ruim balkon. het is een zeer rustig hotel!!
Het hotel zelf is wat verouderd en is duidelijk aan vernieuwing toe. Zo had je in de kamer bijna geen stopcontacten. De personeelsleden in het hotel zijn niet vriendelijk, dit ben je toch niet gewoon van een riu hotel. Het eten biedt weinig variatie tijdens de avond buffetten. Het ontbijt is dan zoals in iedere RIU ge-wel-dig !! Heerlijk!

pinpasBijv. "Tot hoe laat is het restaurant open?"
fam.de Jong vraagt:
9 december 2011

Kan men aan de bali ookmet pinpas betalik ga accoord en of alleen creditdard ga accoord met regels en voorwaarden

Geweldig
2010 september - 2010 oktober
met partner
5 oktober 2010
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 9
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Voor de tweede keer riu papayas het was weer geweldig,weer een topper,gaan volgend jaar weer terug.playa del ingles valt best mee wat betreft verpaupering,het is wat je gewend bent,wil je luxer moet je naar maspalonos gaan maar betaal je ook meer.

beetje gedateerd hotel, prima service en goed eten
ros
2010 augustus - 2010 augustus
met vrienden
13 september 2010
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
8

voor 2de keer naar dit hotel geweest.kamers zijn erg gedateerd,maar wel erg schoon.Het eten is erg uitgebreidt en lekker.Mooi zwembad en voldoende ligbedjes..je hoeft ze niet te "reserveren",handoekservice aanwezig.Personeel allemaal erg vriendelijk en behulpzaam. Achter de receptie nederlandse receptioniste.Gran chapperal winkelcentrum is uitgestorven daar is nog maar 1 kroeg en cafetaria open.de Yumbo is qua uitgaansgelegenheid "the place to be",restaurant cosmos bij yumbo kan je goed eten. Een auto huren en zelf het eiland verkennen is een aanrader!!
kamer aan tuinzijde is een pre,anders heb je meer kans op geluidsoverlast.

Zeer de moeite waard!
A.M. Kreukniet
met een groep
26 juli 2010
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 8
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Door overboeking kwamen we gelukkig in dit hotel terecht. Personeel super vriendelijk en service biedend. Eten uitstekend, zo ook de tuin en zwembad.
De kamers zijn inderdaad wat gedateerd, maar worden prima schoongehouden.
Komt een wat ouder publiek, maar ook jongelui van een rustiger soort.
Veel Duitsers, wat tevens een garantie is dat het hotel en eten goed is! De plaats Playa del Inglès is
echter zeer aan het verpauperen en wordt slecht schoongehouden.

Slecht
S. Kwaks
met vrienden
18 juli 2010
Ligging: 5
Service: 6
Eten: 3
Kamers: 5
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 7
Algemene waardering
5

Ouderwets hotel, de bedden zijn erg slecht en het eten biedt weinig variatie en is kwalitatief ook niet goed. Dit is zonder twijfel het slechtste Riu hotel waar ik ooit geweest ben.

uitstekend!
C.Adriaans-Thomassen
alleenreizend
22 juni 2010
Ligging: 9
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 10
Algemene waardering
9

kom hier al vele jaren twee maal per jaar.Iedere keer verheug ik me er weer op om er naar toe te gaan.Telkens word ik er door veel personeelsleden begroet of ik familie ben. Ineke

Een echt goed hotel voor wat ouderen"
Henk en Toos Kwaks
met partner
1 juni 2010
Ligging: 7
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Dit Riu hotel is heel goed voor mensen die van kwaliteit houden en van rust, het personeel is er zeer vriendelijk spreek ook u taal en is er helemaal voor de toeristen het eten is voor ieder wat wils en zeer uitgebreid.
De Boulevard is erg verouderd maar dan moet men maar naar Maspalomas gaan want die is zeer mooi en de taxi's daar naar toe is hooguit 6 euro echt een aanrader om daar eens te gaan kijken.

te gek hotel SUPER
Mariella
met partner
26 mei 2010
Ligging: 8
Service: 10
Eten: 10
Kamers: 8
Kindvriendelijkheid: 9
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
8

Ons TWEEDE HUIS geworden .Altijd geweldig goed zowel eten vriendelijkheid en schoon .Doen goed hun best om iedereen te vreden te laten zijn .
Grote klasse .
Zou niet beter kunnen wensen .
Een en al lof over dit hotel .
Wij waren er van 12/5 tot en met 22/5 2010.

Goed maar gedateerd
met partner
7 januari 2010
Ligging: 6
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 6
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 9
Algemene waardering
8

Wordt hoog tijd voor een renovatie
Het eten is top Het personeel is zeer
vriendelijk Buurt om het hotel is zeer
verpauperd Patricia de zangeres is top
Mooie tuin Alles is zeer gedateerd

Geef hier uw beoordeling van Hotel RIU Papayas****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel RIU Papayas****



Andere Hotels in Playa del Inglés met beoordelingen

Heel goed

Escorial*** | 8,2

Eugenia Victoria*** | 8,1

Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-10-25 13:09:50
0.093 sec

*