Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties



Home > Egypte > Egypte > Sharm el Sheikh > Hotel Reef Oasis Blue Bay*****

Hotel Reef Oasis Blue Bay*****
436 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.7

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Reef Oasis Blue Bay*****

Algemene waardering8,7
Ligging8,7
Service8,5
Eten8,1
Kamers8,8
Kindvriendelijkheid8,8
Prijs/kwaliteit8,4

Heeft u Reef Oasis Blue Bay***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Reef Oasis Blue Bay***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Geen 5 sterren waard
Christel
2014 januari - 2014 februari
met oudere kinderen
5 februari 2014
Ligging: 10
Service: 8
Eten: 7
Kamers: 7
Prijs/kwaliteit: 6
Algemene waardering
7

Net terug van onze vakantie met gemengde gevoelens. het weer was super, de ligging en het uitzicht subliem. De hygiëne was goed. Onze superiorkamer was ruim maar dringend aan vernieuwing toe. De zwembaden zagen er super uit, maar vermits het hotelmanagement een contract heeft afgesloten met een bedrijf uit Cairo, waardoor alle personeelsleden van dat bedrijf (van chef tot poetser) voor een habbekrats op vakantie komen komen in dit resort, was het zwembad volledig gevuld met gesluierde en geklede moslimvrouwen en een heleboel krijsende kinderen. Helaas waren ook hun tafelmanieren niet denderend, laats ons maar zeggen onbestaande. Dit is toch ongehoord voor een zogenaamd luxeresort. Het strand was mooi, het rif was prachtig en de mensen van het duikcentrum waren heel behulpzaam. Mijn tip: boek voorlopig ergens anders ...

kerst en nieuwjaar
Eva vraagt:
25 november 2013

graag had ik geweten of iemand hier al eens geweest is tijdens de feestdagen, is het daar dan ook wat feestelijk? of een bepaalde show of zo... is de eerste keer dat ik zou boeken in egypte tijden de kerstperiode ... dus ik vroeg me af, omwille het ook vroeger donker is daar , of er nog genoeg te doen is in het hotel zelf , en hoe warm, koud het er s' avonds is ... zou het erg fijn vinden dat er nog iemand kan reageren voor ik mijn boeking plaats een dezer dagen ;)

gemengde gevoelens
2013 maart - 2013 maart
met partner
3 juli 2013
 

Na 6 jaar terug naar dit supermooie hotel.
Over dit complex wandelen is een belevenis.
Alle hotels met de hoogste beoordeling hebben we meegemaakt maar dit is de mooiste.
Toch is het tegengevallen want van wat hier 6 jaar terug in het water was te zien was heel weinig meer over.Het eten was ook heel veel minder dan de vorige keer<zo goed als geen fruit>
Door het schitterende complex en het zeer vriendelijke en vlotte personeel toch een prachtige vakantie gehad maar we zullen hier niet snel meer terugkomen

Op alle nivo een topper
2013 maart - 2013 maart
met partner
23 mei 2013
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Kindvriendelijkheid: 8
Prijs/kwaliteit: 8
Algemene waardering
9

Zowel accomodatie,resort zelf,eetgelegenheden,
strand,zwemmen,snorkelen,duiken,fitness,biljart,
TV pub,bar,bediening.personeel en nog meer,alles
is daar een topper!Zijn er al 3 keer geweest,en
naar het laat aanzien volgen er nog meerdere
keren!

Geweldig hotel
Yvonne
2013 maart - 2013 maart
met partner
15 mei 2013
Ligging: 8
Service: 9
Eten: 9
Kamers: 9
Algemene waardering
9

In maart 2013 voor de derde keer naar dit hotel geweest. Het viel ons op dat het eten veel beter is geworden en de rest was allemaal al helemaal top. Wij gaan hier zeker nog een keer naar terug, het is echt de moeite waard, en zeker het rif is schitterend. Wil je een heerlijke relax vakantie dan moet je zeker naar dit hotel gaan.

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Reef Oasis Blue Bay***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

november
debbie shepherd vraagt:
3 mei 2013

Wij willen begin november is er dan nog animatie buiten bv een bar met muziek en kan je buiten eten
is dit een 24 uur all in ?
Normaal gaan we in oktober maar is het in egypte dan nog mooi weer

grietje verhamme antwoordt:
26 mei 2013

ja hoor super mooi weer wij gaan om de 2 jaar 15 dagen eind december en het is dan nog 27°



in oktober mag je toch nog een 30 à 35 ° verwachten,

Huwelijksreis
Jochems vraagt:
26 april 2013

Beste,
Wij zijn volop onze huwelijksreis aan het plannen.
Wordt er in dit hotel iets extra gedaan voor jong getrouwden?

Alvast bedankt

situatie egypte
Lia vraagt:
4 december 2012

Kan iemand aangeven hoe de situatie momenteel is in Egypt? Merk je in Sharm el Sheikh iets van de onrust?
Op verschillende site's wordt toch aangeraden voorzichtig te zijn.

Kimberley antwoordt:
13 december 2012

Beste Lia,

Hier in Sharm merken wij helemaal niets van de onrust.
Het wordt vaak allemaal overtrokken door de Nederlandse media. Dus wees gerust.

Vriendelijke groeten,
Guest Relations, Reef Oasis Blue Bay

vervaeke benny antwoordt:
26 maart 2013

is er voldoende plaats om buiten te eten.

zwemmen
Denise vraagt:
4 december 2012

Wij gaan in Februari naar dit hotel en we vragen ons af of je daar goed kan zwemmen in zee en of het een mooi strand is!!!
Alvast bedankt!

Linda antwoordt:
5 december 2012

Je kunt vanaf een ponton zwemmen in zee. Het is op die plaats wel diep.
Het is een prachtige plek om te snorkelen.Vanaf strand kun je wel het water inlopen maar dat is maar een klein stukje.
Het strand is mooi, je kunt er stuk lopen maar niet ver omdat je aan de ene kant rotsen hebt en aan de andere kant een ander hotel met prive strand.
Het is een prachtig resort.
Veel plezier!

netwerk
g putzu vraagt:
25 oktober 2012

Hallo wie weet of er n netwerk verbinding op de kamer is alvast bedankt

Harrie antwoordt:
25 oktober 2012

Nee, maar wel in de lobby

g putzu antwoordt:
25 oktober 2012

Oke dank je

Geef hier uw beoordeling van Hotel Reef Oasis Blue Bay*****

Lees hier de spelregels

Wij zijn benieuwd naar uw beoordeling

Algemene waardering
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Ligging
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Service
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Eten
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kamers
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Kindvriendelijkheid
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.
Prijs/kwaliteit
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
n.v.t.

Omschrijving in een paar woorden:

Toelichting:
Minimaal aantal karakters: 50
Resterende karakters: 900

Reisperiode:
Aankomst datum
 

Vertrek datum
 

Reisgezelschap:

Naam:

E-mail:

E-mail zichtbaar voor andere bezoekers

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden





Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Reef Oasis Blue Bay*****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-09-21 08:04:15
0.48 sec

*