Zoek een land, plaats, accommodatie of activiteit

Zoek

 

Toon alleen beoordelingen met...

Advertenties



Home > Egypte > Egypte > Sharm el Sheikh > Hotel Reef Oasis Blue Bay*****

Hotel Reef Oasis Blue Bay*****
437 beoordelingen

 
Gemiddeld totaalcijfer: 8.7

De score is gebaseerd op de cijfers voor algemene indruk, waarbij nieuwe beoordelingen zwaarder wegen dan oudere beoordelingen
sluiten

Beoordeling Hotel Reef Oasis Blue Bay*****

Algemene waardering8,7
Ligging8,7
Service8,5
Eten8,2
Kamers8,8
Kindvriendelijkheid8,8
Prijs/kwaliteit8,4

Heeft u Reef Oasis Blue Bay***** bezocht?

Voeg uw beoordeling toeVoeg foto's toeStel een vraag
Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Reef Oasis Blue Bay***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

Toon:
Alleen vragen en antwoorden
kerst en nieuwjaar
Eva vraagt:
25 november 2013

graag had ik geweten of iemand hier al eens geweest is tijdens de feestdagen, is het daar dan ook wat feestelijk? of een bepaalde show of zo... is de eerste keer dat ik zou boeken in egypte tijden de kerstperiode ... dus ik vroeg me af, omwille het ook vroeger donker is daar , of er nog genoeg te doen is in het hotel zelf , en hoe warm, koud het er s' avonds is ... zou het erg fijn vinden dat er nog iemand kan reageren voor ik mijn boeking plaats een dezer dagen ;)

november
debbie shepherd vraagt:
3 mei 2013

Wij willen begin november is er dan nog animatie buiten bv een bar met muziek en kan je buiten eten
is dit een 24 uur all in ?
Normaal gaan we in oktober maar is het in egypte dan nog mooi weer

grietje verhamme antwoordt:
26 mei 2013

ja hoor super mooi weer wij gaan om de 2 jaar 15 dagen eind december en het is dan nog 27°



in oktober mag je toch nog een 30 à 35 ° verwachten,

Huwelijksreis
Jochems vraagt:
26 april 2013

Beste,
Wij zijn volop onze huwelijksreis aan het plannen.
Wordt er in dit hotel iets extra gedaan voor jong getrouwden?

Alvast bedankt

situatie egypte
Lia vraagt:
4 december 2012

Kan iemand aangeven hoe de situatie momenteel is in Egypt? Merk je in Sharm el Sheikh iets van de onrust?
Op verschillende site's wordt toch aangeraden voorzichtig te zijn.

Kimberley antwoordt:
13 december 2012

Beste Lia,

Hier in Sharm merken wij helemaal niets van de onrust.
Het wordt vaak allemaal overtrokken door de Nederlandse media. Dus wees gerust.

Vriendelijke groeten,
Guest Relations, Reef Oasis Blue Bay

vervaeke benny antwoordt:
26 maart 2013

is er voldoende plaats om buiten te eten.

zwemmen
Denise vraagt:
4 december 2012

Wij gaan in Februari naar dit hotel en we vragen ons af of je daar goed kan zwemmen in zee en of het een mooi strand is!!!
Alvast bedankt!

Linda antwoordt:
5 december 2012

Je kunt vanaf een ponton zwemmen in zee. Het is op die plaats wel diep.
Het is een prachtige plek om te snorkelen.Vanaf strand kun je wel het water inlopen maar dat is maar een klein stukje.
Het strand is mooi, je kunt er stuk lopen maar niet ver omdat je aan de ene kant rotsen hebt en aan de andere kant een ander hotel met prive strand.
Het is een prachtig resort.
Veel plezier!

Bekijk beschikbaarheid en prijzen voor Reef Oasis Blue Bay***** bij:

Boek uw vliegtickets bij:

Boek uw auto / boot bij:

netwerk
g putzu vraagt:
25 oktober 2012

Hallo wie weet of er n netwerk verbinding op de kamer is alvast bedankt

Harrie antwoordt:
25 oktober 2012

Nee, maar wel in de lobby

g putzu antwoordt:
25 oktober 2012

Oke dank je

SNACKS: PIZZA?
Nikkie vraagt:
25 augustus 2012

Kan je 's middags als snack pizza eten? In welk restaurant kan je dit eten?
Alvast bedankt!

Belgisch koppel antwoordt:
27 augustus 2012

Ja, je kan 's middags verschillende soorten lekkere vers gebakken pizza eten o.a. in het Sea Breeze restaurant aan het strand. P.S. We zijn al enkele keren naar dit hotel geweest en steeds heel tevreden.

Duiken
FRANK vraagt:
28 juni 2012

Is er aan het hotel gelegenheid om te duiken of moet je hiervoor naar ergens anders

Belgisch koppel antwoordt:
27 juni 2012

We zijn een heel tevreden klant van dit hotel (reeds verscheidene malen geweest)en alhoewel wij zelf niet duiken kan ik met zekerheid zeggen dat de duikclub uitstekend is en het huisrif en de fauna prachtig. Er is ook een apart zwembad voor de duiklessen.

walter bogaert antwoordt:
30 juli 2012

Je kan duiken bij het hotel, duikstek heet far garden

Lees nog 1 antwoord
welke zwembaden zijn verwarmd?
liesje vraagt:
13 april 2012

beste,

wij denken er over na om volgende keer naar dit hotel te gaan. Welke zwembaden zijn warm? Mijn kinderen wel belangrijk om weten...
wij zijn net terug van het coral sea sensator en daar waren de meeste zwembaden verwarmd !

groetjes,
liesje

B&M antwoordt:
2 mei 2012

Er is 1 zwembad verwarmd in ROBB (die bij het hoogdrestaurant) maar dat heb je alleen nodig in de winter.

Vergelijking ander hotel
Els vraagt:
12 april 2012

We zijn pas in safaga Magic life geweest.Was super.Zijn nu een hotel aan het zoeken dat even goed is.Wie kan reef oasis blue bay vergelijken met Magic life Kalawy

Mir antwoordt:
4 mei 2012

Wij zijn net terug van hotel Reef Oasis Blue Bay. Goed hotel, niets mis mee. We zijn kerst 2009 in Magic Life Kalawy geweest, dat was echt super! Op zich zijn de hotels beetje vergelijkbaar, qua grootte, zwembaden, familiekamers, alleen het eten in Kalawy is veel uitgebreider en meer gevarieerd, dat vonden wij echt een verschil. Het snorkelen bij Blue Bay is wel mooier dan in Hurghada. Hopelijk heb je hier wat aan.

Geef hier uw beoordeling van Hotel Reef Oasis Blue Bay*****

Lees hier de spelregels

 

Heeft u een vraag over Hotel Reef Oasis Blue Bay*****?

Onderwerp

Vraag

Naam

E-mail

E-mail mij wanneer iemand op mijn vraag antwoord

Ik ga akkoord met de spelregels en voorwaarden

 


Vakantie artikelen | Vakantie links Naar boven | Home

 

Bekeken en bewaard

Foto's Hotel Reef Oasis Blue Bay*****



Onafhankelijkheid

VakantieReisWijzer is volledig onafhankelijk. Sommige touroperators sponsoren onze site maar hebben geen invloed op uw reacties.Disclaimer

Redactie

Ontbrekende accommodaties
Bent u op vakantie geweest en wilt u uw reactie geven, maar staat uw accommodatie niet op VakantieReisWijzer?Meld ontbrekende accommodaties


Ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid
Ontbreekt er een activiteit of bezienswaardigheid op VakantieReisWijzer? U kunt deze hier toevoegen.Meld ontbrekende activiteit of bezienswaardigheid


Contact
Heeft u vragen of opmerkingen over VakantieReisWijzer?Neem dan hier contact op

2014-12-21 18:57:39
0.414 sec

*